• EXperience Conference

 • Your First Job

 • Scoala de Vara

  HR Club Next Generation

 • Sesiunea de Certificari

  HR Club

 • Gala

  HR Club 2018

 • EXperience Conference
 • Z Generation Employability Kit
 • HR Club Next Generation
 • Sesiunea de Certificari
 • Gala HR Club 2018

Employee Experience (EX): un proiect pentru viitorul organizatiilor irezistibile

De HR Club pe 12 Iulie 2018

Oricine a lucrat vreodata intr-o companie a avut parte de „experienta de a fi angajat” in acel loc (employee experience). Dar, daca ati ruga zece persoane diferite sa spuna exact ce inseamna employee experience, sunt sanse sa primiti zece raspunsuri diferite, dintre care niciunul nu va va aduce neaparat mai aproape de o intelegere deplina a conceptului care a devenit un buzzword in ultimii ani. Studiile arata ca o strategie bine gandita de employee experience (sau EX) conduce la un nivel mai ridicat de implicare, entuziasm si loialitate fata de brandul de angajator, dar este greu sa construiesti ceva pe care nici macar nu il poti defini. Deci, ce inseamna employee experience? Haideti sa vedem. Citeste continuarea aici>>>

 

Parteneri Anuali

Evenimente

Bucuresti
 • Conferinta Nationala HR Club

Stiri si Articole

De HR Club pe 18 Iulie 2018
De saptamana trecuta, Scoala de Vara pentru studentii pasionati de resurse umane are o noua generatie de absolventi. In acest an, 20 de tineri au (citeste mai mult...)
De HR Club pe 07 Iunie 2018
Pe 5 iunie 2018 a avut loc evenimentul de lansare a proiectului “Your First Job”, organizat de HR Club in parteneriat cu Scoala de Valori. 50 de (citeste mai mult...)
De HR Club pe 16 Mai 2018
Scoala de vara HR Club Next Generation a reunit, in cele 11 editii anterioare, peste 150 de tutori si a instruit peste 210 studenti. Mai mult de doua (citeste mai mult...)

Studii si Rapoarte

De HR Club pe 02 Iulie 2018
Modificarile fiscale de la finalul anului 2018 au fost un motiv de preocupare. Printre ele, amintim: scaderea impozitului pe venit de la 16% la (citeste mai mult...)
De HR Club pe 02 Iulie 2018
Conform OUG nr.3 / 2017, incepand cu luna februarie, a fost eliminat plafonul de cinci salarii medii brute la plata contributiei de asigurari sociale (citeste mai mult...)
De HR CLUB pe 14 Iunie 2017
Va aducem in atentie aparitia numarului 1/2017 al revistei Psihologia Resurselor Umane, coordonat membrii APIO. Numarul poate fi accesat in (citeste mai mult...)

Noutati Legislative

De HR Club pe 11 Iulie 2018

Posibilitatea compensarii zilelor de concediu neefectuate a aparut in dreptul intern in urma transpunerii Directivei 2003/88/CE privind anumite aspecte ale organizarii timpului de lucru ("Directiva") care stipuleaza la art. 7 alin. (2) faptul ca perioada minima de concediu anual platit poate fi inlocuita cu o indemnizatie financiara doar in cazul in care relatia de munca inceteaza.

In Romania, Codul Muncii a preluat aceasta prevedere stipulata la art. 146 alin. (3) prin care reglementeaza faptul ca zilele de concediu neefectuate vor fi compensate doar in cazul in care inceteaza raporturile de munca. Citeste continuarea aici. 

Sectiune oferita de

Jobs

13 Iun
15 Mai
HR ManagerHill International
De pe 26 Ianuarie 2017
Programele de well-being in Romania - 59% din companii implementeaza programe de well-being, rezulta din cel mai recent studiu ''Programele de well-being in companiile din Romania'' efectuat de Dynamic HR, organizatorul Galei Work-Life Balance incepand cu anul 2011. In mai mult de jumatate din companii, programele de well-being sunt corelate cu obiectivele de business, iar daca in anul 2011 companiile prezentau programe timide, de genul petrecerilor de Craciun, ultimii ani a adus diversificare in toate ariile well-being-ului.

Contact

Pentru intrebari sau informatii generale despre HR Club sau intrebari legate de functionarea acestui portal, va stam la dispozitie la adresa office@hr-club.ro
Pentru solicitari specifice, echipa HR Club va sta la dispozitie
Parteneriate
- Dana Cavaleru
dana.cavaleru(at)hr-club.ro
Proiecte & Evenimente
- Roxana Velicu
roxana.velicu(at)hr-club.ro
Proiecte & Evenimente
- Florina Dinca
florina.dinca(at)hr-club.ro
Membership & Seminarii
- Madalina Tanase
madalina.tanase(at)hr-club.ro
Comunicare & PR
- Iulia Nani
iulia.nani(at)hr-club.ro
Birou Regional HR Club Cluj
- Anca Toma
anca.toma(at)hr-club.ro
Birou Regional HR Club Iasi
Dragos Daniel Panainte
dragos.panainte(at)hr-club.ro

Viziteaza-ne

Strada Culmea Veche, nr. 2, et. 1, Sector 3, Bucuresti Tel: 021 - 315.15.28 / Fax: 021 - 315.15.28

VEZI SUGESTIE DE TRASEU