• Gala

  HR Club 2018

 • Master Class

  Gianpiero Petriglieri

 • High Future Conference

 • Scoala de Vara

  HR Club Next Generation

 • Sistemul de Certificare in Resurse Umane

  by HR Club

 • Gala HR Club 2018
 • Master Class Gianpiero Petriglieri
 • HighFuture Conference
 • HR Club NextGeneration
 • Sistemul de Certificare in HR

De ce alegem lideri care au raspunsuri inselator de simple?

De HR CLUB pe 22 Februarie 2018

Pentru oamenii aflati in dificultate, in vremuri tulburi, liderii cei mai putin rationali au cea mai mare putere de atractie. Aceasta teorie veche de o suta de ani isi are originile in lucrarile lui Sigmund Freud – si, daca trebuie sa recurgeti la ea pentru a explica ascensiunea unui lider, nu este o veste buna. In acest articol publicat in Harvard Business Review, Gianpiero Petriglieri, invitatul special al Galei HR Club 2018, ne explica de ce.

Citeste continuarea aici >>>

 

 

Parteneri Anuali

Evenimente

Bucuresti
 • Comunicare
 • Learning & Development
 • Performanta
 • Talent
 • Gala Premiilor de Excelenta HR Club

Stiri si Articole

De HR CLUB pe 07 Martie 2018
HR Management Club, asociatia profesionistilor in resurse umane cu peste 450 de membri la nivel national, va deschide un birou regional la Iasi. (citeste mai mult...)
De HR CLUB pe 27 Februarie 2018
In data de 4 aprilie 2018 va avea loc editia cu numarul 10 a Galei Premiilor de Excelenta in Resurse Umane HR Club, unul dintre cele mai prestigioase (citeste mai mult...)
De HR CLUB pe 29 Ianuarie 2018
Exista un tip special de sef. Genul care umple fiecare incapere cu ego-ul sau mare si cu inima sa si mai mare. Care rosteste adevaruri dificile fara (citeste mai mult...)

Studii si Rapoarte

De HR CLUB pe 14 Iunie 2017
Va aducem in atentie aparitia numarului 1/2017 al revistei Psihologia Resurselor Umane, coordonat membrii APIO. Numarul poate fi accesat in (citeste mai mult...)
De HR CLUB pe 14 Iunie 2017
Doar doi din cinci absolventi romani ajung sa lucreze in domeniile pentru care s-au pregatit in scoala, arata un studiu derulat simultan in Ungaria, (citeste mai mult...)
De HR CLUB pe 10 Mai 2017
Raportul prezinta problemele invatamantului profesional si tehnic, dar identifica si diverse solutii de rezolvarea a acestora si propune o serie de (citeste mai mult...)

Noutati Legislative

De HR CLUB pe 20 Noiembrie 2017

Nota:  Informatiile din acest articol nu reprezinta consultanta juridica.
 
Joi, 16 noiembrie, a fost publicata in Monitorul Oficial Ordonanta de Urgenta nr. 82/2017 (“OUG 82/2017”) prin care se instituie in sarcina tuturor angajatorilor obligatia temporara de a initia negocierea contractul colectiv de munca pentru punerea in aplicare a noilor prevederi ale Codului Fiscal prin care s-au trecut contributiile sociale in sarcina angajatului (modificari operate prin OUG nr. 79/2017).

Aceasta obligatie se aplica atat in cazul in care nu exista un contract colectiv de munca  incheiat la nivel de unitate sau acord colectiv, cat si in cazul in care exista un contract colectiv de munca sau acord colectiv si atunci obligatia este de a negocia incheierea unui act aditional la contractul colectiv de munca /acordul existent. Citeste restul articolului aici.

 

Sectiune oferita de

Jobs

De pe 26 Ianuarie 2017
Programele de well-being in Romania - 59% din companii implementeaza programe de well-being, rezulta din cel mai recent studiu ''Programele de well-being in companiile din Romania'' efectuat de Dynamic HR, organizatorul Galei Work-Life Balance incepand cu anul 2011. In mai mult de jumatate din companii, programele de well-being sunt corelate cu obiectivele de business, iar daca in anul 2011 companiile prezentau programe timide, de genul petrecerilor de Craciun, ultimii ani a adus diversificare in toate ariile well-being-ului.

Contact

Pentru intrebari sau informatii generale despre HR Club sau intrebari legate de functionarea acestui portal, va stam la dispozitie la adresa office@hr-club.ro
Pentru solicitari specifice, echipa HR Club va sta la dispozitie
Parteneriate
- Dana Cavaleru
dana.cavaleru(at)hr-club.ro
Proiecte & Evenimente
- Roxana Velicu
roxana.velicu(at)hr-club.ro
Proiecte & Evenimente
- Florina Dinca
florina.dinca(at)hr-club.ro
Membership & Seminarii
- Madalina Tanase
madalina.tanase(at)hr-club.ro
Birou Regional HR Club Cluj
- Anca Toma
anca.toma(at)hr-club.ro
Comunicare & PR
- Iulia Bertea
iulia.bertea(at)hr-club.ro

Viziteaza-ne

Strada Culmea Veche, nr. 2, et. 1, Sector 3, Bucuresti Tel: 021 - 315.15.28 / Fax: 021 - 315.15.28

VEZI SUGESTIE DE TRASEU