• High Future Conference

 • Scoala de Vara

  HR Club Next Generation

 • Sistemul de Certificare in Resurse Umane

  by HR Club

 • Modelul de Competente in Resurse Umane

  by HR Club

 • Manual de Bune

  Practici, Editia a VII-a

 • HighFuture Conference
 • HR Club NextGeneration
 • Sistemul de Certificare in HR
 • Modelul de Competente in HR
 • Noua editie a Manualului de Bune Practici

HR Club a lansat primele certificari autohtone in HR

De HR CLUB pe 30 Mai 2017

Asociatia profesionistilor de resurse umane din Romania, HR Club, a lansat primul sistem de certificare 100% romanesc, creat de profesionisti cu experienta, care vizeaza trei niveluri de senioritate: generalist, integrator si strateg. Prima sesiune de certificare va avea loc in Bucuresti, in perioada 12-16 iunie 2017.
 
Aceasta certificare, recunoscuta de membri comunitatii Asociatiei HR Club, a fost dezvoltata pentru a oferi profesionistilor din domeniu o imagine asupra competentelor in HR la un moment dat, pe toate ariile relevante de expertiza, si, totodata, un ghid  pentru dezvoltarea profesionala viitoare. Examenul de certificare este bazat pe studii de caz, inspirate din situatii reale din companii multinationale sau romanesti, menita sa evalueze competentele practice ale profesionistul in HR si doar intr-o mica masura, indirect, cunostintele teoretice. Din acest motiv inscrierea la Examenul de Certificare HR Club nu presupune parcurgerea anumitor cursuri.
 

 

Parteneri Anuali

Evenimente

Bucuresti
 • Conferinta Nationala HR Club

Stiri si Articole

De HR CLUB pe 19 Iulie 2017
Scoala de vara pentru studentii pasionati de HR are de saptamana trecuta o noua generatie de absolventi. 16 tineri au fost pregatiti intens  (citeste mai mult...)
De HR CLUB pe 09 Iunie 2017
La Seminarul de Bune Practici in Resurse Umane din 11 mai am avut un invitat special. Mircea Toma, Presedinte ActiveWatch si-a dorit sa le faca (citeste mai mult...)
De HR CLUB pe 23 Mai 2017
Va invitam sa cititi o scrisoare colectiva din partea studentilor care au participat in anii trecuti la cele 10 editii ale Scolii de Vara HR Club (citeste mai mult...)

Studii si Rapoarte

De HR CLUB pe 14 Iunie 2017
Va aducem in atentie aparitia numarului 1/2017 al revistei Psihologia Resurselor Umane, coordonat membrii APIO. Numarul poate fi accesat in (citeste mai mult...)
De HR CLUB pe 14 Iunie 2017
Doar doi din cinci absolventi romani ajung sa lucreze in domeniile pentru care s-au pregatit in scoala, arata un studiu derulat simultan in Ungaria, (citeste mai mult...)
De HR CLUB pe 10 Mai 2017
Raportul prezinta problemele invatamantului profesional si tehnic, dar identifica si diverse solutii de rezolvarea a acestora si propune o serie de (citeste mai mult...)

Noutati Legislative

De HR CLUB pe 17 August 2017

In data de 7 august 2017 a fost publicata in Monitorul Oficial Ordonanta de Urgenta nr. 53 din 4 august 2017 ("OUG 53/2017"), care completeaza si modifica anumite prevederi din Legea nr. 53/2003 – Codul Muncii ("Codul Muncii”), cu scopul principal de a aduce imbunatatiri reglementarii privind "munca la negru".

1. Definirea muncii nedeclarate ("munca la negru")
Pana la acest moment, Codul Muncii nu prevedea o definitie a muncii nedeclarate, limitandu-se doar la sanctionarea faptei "de a primi la munca persoane fara incheierea unui contract individual de munca". Interpretarea acestei sintagme era la latitudinea autoritatilor de control si eventual a instantei de judecata.

Citeste continuarea aici>>>

Sectiune oferita de

Jobs

17 Aug
17 Aug
Employee Benefits ConsultantAsociatia Romana de Corporate Wellness
17 Aug
De pe 26 Ianuarie 2017
Programele de well-being in Romania - 59% din companii implementeaza programe de well-being, rezulta din cel mai recent studiu ''Programele de well-being in companiile din Romania'' efectuat de Dynamic HR, organizatorul Galei Work-Life Balance incepand cu anul 2011. In mai mult de jumatate din companii, programele de well-being sunt corelate cu obiectivele de business, iar daca in anul 2011 companiile prezentau programe timide, de genul petrecerilor de Craciun, ultimii ani a adus diversificare in toate ariile well-being-ului.

Contact

Pentru intrebari sau informatii generale despre HR Club sau intrebari legate de functionarea acestui portal, va stam la dispozitie la adresa office@hr-club.ro
Pentru solicitari specifice, echipa HR Club va sta la dispozitie
Parteneriate
- Dana Cavaleru
dana.cavaleru(at)hr-club.ro
Proiecte & Evenimente
- Roxana Mares
roxana.mares(at)hr-club.ro
Proiecte & Evenimente
- Florina Dinca
florina.dinca(at)hr-club.ro
Membership & Seminarii
Madalina Tanase
madalina.tanase@hr-club.ro
Birou Regional HR Club Cluj
Anca Toma
anca.toma@hr-club.ro

Viziteaza-ne

Strada Culmea Veche, nr. 2, et. 1, Sector 3, Bucuresti Tel: 021 - 315.15.28 / Fax: 021 - 315.15.28

VEZI SUGESTIE DE TRASEU