• Sistemul de Certificare in Resurse Umane

  by HR Club

 • Gala Premiilor

  de Excelenta in HR

 • Modelul de Competente in Resurse Umane

  by HR Club

 • Manual de Bune

  Practici, Editia a VII-a

 • Seminar de Bune Practici in

  Recrutare si Selectie

 • Sistemul de Certificare in HR
 • Gala Premiilor de Excelenta, HR Club
 • Modelul de Competente in HR
 • Noua editie a Manualului de Bune Practici
 • Seminar Recrutare si Selectie

Scrisoare pentru studentii pasionati de HR

De HR CLUB pe 23 Mai 2017

Va invitam sa cititi o scrisoare colectiva din partea studentilor care au participat in anii trecuti la cele 10 editii ale Scolii de Vara HR Club Next Generation. Pornind de la feedback-ul celor peste 180 de participanti, HR Club va propune un scurt popas printre lucrurile care fac scoala de vara pentru studentii pasionati de HR un eveniment „must attend” si va invitam sa va inscrieti la o noua editie, care va avea loc in perioada 3-14 iulie, in Bucuresti.

Citeste scrisoarea aici >>>

 

 

Parteneri Anuali

Evenimente

Stiri si Articole

De Florina Dinca pe 24 Martie 2017
Pentru a afla deciziile asumate in piata, la initiativa membrilor sai, HR Club a derulat un sondaj cu scop consultativ, distribuit in doua etape – la (citeste mai mult...)
De HR CLUB pe 03 Martie 2017
Stiai ca Manualul de Bune Practici in Resurse Umane:   1. este sursa de inspiratie ideala pentru proiecte (citeste mai mult...)
De HR CLUB pe 13 Februarie 2017
Promiteam anul trecut, la lansarea Modelului de Competente in HR by HR Club, ca in 2017 vom lansa Sistemul de Certificare prin care ne propunem sa (citeste mai mult...)

 Resurse/Studii

De HR CLUB pe 10 Mai 2017
Raportul prezinta problemele invatamantului profesional si tehnic, dar identifica si diverse solutii de rezolvarea a acestora si propune o serie de (citeste mai mult...)
De HR CLUB pe 13 Aprilie 2017
Va propunem spre lectura articolul introductiv si alte cinci articole din cartea in care David Ulrich este coautor. Cartea se va lansa anul acesta si (citeste mai mult...)
De HR CLUB pe 12 Aprilie 2017
Va invitam sa cititi numarul din martie al newsletterului WFPMA mai jos (PDF).    

Noutati Legislative

De HR CLUB pe 27 Aprilie 2017

La inceputul lunii martie a fost preluata de mai multe surse de stiri o declaratie a Ministerului Muncii si Justitiei Sociale privind elaborarea unui proiect de act normativ privind „teleworking”, in traducere „telemunca”, reprezentand munca la distanta prin mijloace informatice. Proiectul este in acest moment in curs de redactare si se doreste a fi adoptat dupa consultarea cu reprezentantii organizatiilor sindicale si ai mediului de afaceri in octombrie 2017.
In cele ce urmeaza, fara a avea detalii cu privire la continutul actului normativ, vom incerca sa intelegem in ce context mai larg se doreste implementarea telemuncii, precum si ce presupune aceasta, in special fata de actuala reglementare a muncii la domiciliu.

Citeste continuarea aici >>> 

Sectiune oferita de

Jobs

15 Mai
15 Mai
21 Apr
30 Mar
De pe 26 Ianuarie 2017
Programele de well-being in Romania - 59% din companii implementeaza programe de well-being, rezulta din cel mai recent studiu ''Programele de well-being in companiile din Romania'' efectuat de Dynamic HR, organizatorul Galei Work-Life Balance incepand cu anul 2011. In mai mult de jumatate din companii, programele de well-being sunt corelate cu obiectivele de business, iar daca in anul 2011 companiile prezentau programe timide, de genul petrecerilor de Craciun, ultimii ani a adus diversificare in toate ariile well-being-ului.

Contact

Pentru intrebari sau informatii generale despre HR Club sau intrebari legate de functionarea acestui portal, va stam la dispozitie la adresa office@hr-club.ro
Pentru solicitari specifice, echipa HR Club va sta la dispozitie
Parteneriate
- Dana Cavaleru
dana.cavaleru(at)hr-club.ro
Proiecte & Evenimente
- Alexandra Moldoveanu
alexandra.moldoveanu(at)hr-club.ro
Proiecte & Evenimente
- Roxana Mares
roxana.mares(at)hr-club.ro
Membership & Seminarii
- Florina Dinca
florina.dinca(at)hr-club.ro
PR & Marketing
- Tudor Chira
tudor.chira(at)hr-club.ro
Birou Regional HR Club Cluj
- Anca Toma
anca.toma(at)hr-club.ro

Viziteaza-ne

Strada Culmea Veche, nr. 2, et. 1, Sector 3, Bucuresti Tel: 021 - 315.15.28 / Fax: 021 - 315.15.28

VEZI SUGESTIE DE TRASEU