• Gala

  HR Club 2018

 • Master Class

  Gianpiero Petriglieri

 • High Future Conference

 • Scoala de Vara

  HR Club Next Generation

 • Sistemul de Certificare in Resurse Umane

  by HR Club

 • Gala HR Club 2018
 • Master Class Gianpiero Petriglieri
 • HighFuture Conference
 • HR Club NextGeneration
 • Sistemul de Certificare in HR

Studiu HR Club si CIPD

Career paths in HR and related professions

De Florina Dinca pe 12 Aprilie 2018

Suntem foarte entuziasmati sa va invitam la primul nostru studiu construit impreuna cu CIPD. Inca din decembrie, anul trecut, am lucrat la design-ul unei cercetari despre cariera in domeniul resurselor umane.

Pentru ca dezvoltarea profesiei de HR si demonstrarea valorii sale intr-o organizatie necesita date de incredere, preocuparea noastra actuala este colectarea punctelor de vedere care contureaza noua definitie a carierei in HR si identificarea factorilor care influenteaza succesul in cariera unui profesionist in resurse umane. Prin urmare, suntem foarte interesati de parerea ta si te invitam sa iei parte la studiu completand acest chestionar.

>> Citeste continuarea aici

Parteneri Anuali

Stiri si Articole

De HR Club pe 05 Aprilie 2018
Peste 250 de specialisti in resurse umane, antreprenori si manageri din companii din Romania au asistat la a 10-a editie a Galei Premiilor de (citeste mai mult...)
De HR Club pe 03 Aprilie 2018
Dragi membri HR Club, In orice organizatie sau asociatie profesionala exista anumiti oameni care daruiesc cu generozitate din resursele lor de (citeste mai mult...)
De HR CLUB pe 07 Martie 2018
HR Management Club, asociatia profesionistilor in resurse umane cu peste 450 de membri la nivel national, va deschide un birou regional la Iasi. (citeste mai mult...)

Studii si Rapoarte

De HR CLUB pe 14 Iunie 2017
Va aducem in atentie aparitia numarului 1/2017 al revistei Psihologia Resurselor Umane, coordonat membrii APIO. Numarul poate fi accesat in (citeste mai mult...)
De HR CLUB pe 14 Iunie 2017
Doar doi din cinci absolventi romani ajung sa lucreze in domeniile pentru care s-au pregatit in scoala, arata un studiu derulat simultan in Ungaria, (citeste mai mult...)
De HR CLUB pe 10 Mai 2017
Raportul prezinta problemele invatamantului profesional si tehnic, dar identifica si diverse solutii de rezolvarea a acestora si propune o serie de (citeste mai mult...)

Noutati Legislative

De HR CLUB pe 20 Noiembrie 2017

Nota:  Informatiile din acest articol nu reprezinta consultanta juridica.
 
Joi, 16 noiembrie, a fost publicata in Monitorul Oficial Ordonanta de Urgenta nr. 82/2017 (“OUG 82/2017”) prin care se instituie in sarcina tuturor angajatorilor obligatia temporara de a initia negocierea contractul colectiv de munca pentru punerea in aplicare a noilor prevederi ale Codului Fiscal prin care s-au trecut contributiile sociale in sarcina angajatului (modificari operate prin OUG nr. 79/2017).

Aceasta obligatie se aplica atat in cazul in care nu exista un contract colectiv de munca  incheiat la nivel de unitate sau acord colectiv, cat si in cazul in care exista un contract colectiv de munca sau acord colectiv si atunci obligatia este de a negocia incheierea unui act aditional la contractul colectiv de munca /acordul existent. Citeste restul articolului aici.

 

Sectiune oferita de

Jobs

27 Mar
Responsabil Resurse UmaneMenzies Aviation Romania SA
21 Feb
De pe 26 Ianuarie 2017
Programele de well-being in Romania - 59% din companii implementeaza programe de well-being, rezulta din cel mai recent studiu ''Programele de well-being in companiile din Romania'' efectuat de Dynamic HR, organizatorul Galei Work-Life Balance incepand cu anul 2011. In mai mult de jumatate din companii, programele de well-being sunt corelate cu obiectivele de business, iar daca in anul 2011 companiile prezentau programe timide, de genul petrecerilor de Craciun, ultimii ani a adus diversificare in toate ariile well-being-ului.

Contact

Pentru intrebari sau informatii generale despre HR Club sau intrebari legate de functionarea acestui portal, va stam la dispozitie la adresa office@hr-club.ro
Pentru solicitari specifice, echipa HR Club va sta la dispozitie
Parteneriate
- Dana Cavaleru
dana.cavaleru(at)hr-club.ro
Proiecte & Evenimente
- Roxana Velicu
roxana.velicu(at)hr-club.ro
Proiecte & Evenimente
- Florina Dinca
florina.dinca(at)hr-club.ro
Membership & Seminarii
- Madalina Tanase
madalina.tanase(at)hr-club.ro
Birou Regional HR Club Cluj
- Anca Toma
anca.toma(at)hr-club.ro
Comunicare & PR
- Iulia Bertea
iulia.bertea(at)hr-club.ro

Viziteaza-ne

Strada Culmea Veche, nr. 2, et. 1, Sector 3, Bucuresti Tel: 021 - 315.15.28 / Fax: 021 - 315.15.28

VEZI SUGESTIE DE TRASEU