• Gala Premiilor

  de Excelenta in HR

 • HR Innovation

  Conference

 • Master Class Lynda Gratton

  The Future of Work & Future of HR

 • Manual de Bune

  Practici, Editia a VII-a

 • Gala Premiilor de Excelenta, HR Club
 • #hrinnovationconference
 • Master Class Lynda Gratton
 • Noua editie a Manualului de Bune Practici

7 fun facts despre cele 7 editii ale Manualului de bune practici HR Club

De HR CLUB pe 03 Februarie 2017

Stiai ca Manualul de Bune Practici in Resurse Umane:
 
1. este sursa de inspiratie ideala pentru proiecte noi de HR? Must read, zicem noi, pentru o aplicatie de succes la Gala
 
2. este un proiect cu traditie care detaliza cele mai apreciate proiecte de catre juriul Galelor HR Club? Doar cele mai bune aplicatii din cele 473 depuse de-a lungul timpului au ajuns la tipar
 
3. centralizeaza peste 180 de proiecte de resurse umane implementate in peste 60 de companii din Romania? Daca ar fi sa le citesti pe toate intr-o saptamana ar trebui sa rasfoiesti 25,71 proiecte pe zi :)
 
4. lucrul la manualul de bune practici incepe imediat dupa Gala HR Club si dureaza aproximativ 7 luni? Asta inseamna ca 4,08 ani am dedicat acestui proiect si nu regretam niciun moment :).
 
 

Stiri si Articole

De HR CLUB pe 13 Februarie 2017
Promiteam anul trecut, la lansarea Modelului de Competente in HR by HR Club, ca in 2017 vom lansa Sistemul de Certificare prin care ne propunem sa (citeste mai mult...)
De HR CLUB pe 19 Ianuarie 2017
Cum va arata piata muncii atunci cand mai mult de jumatate dintre copii de astazi vor trai peste 100 de ani? Evolutia medicinei, imbunatatirea dietei (citeste mai mult...)
De HR CLUB pe 07 Decembrie 2016
In  trimestrul  III  2016  costul  orar  al  fortei  de  munca  in  forma  ajustata (citeste mai mult...)

 Resurse/Studii

De HR CLUB pe 22 Februarie 2017
Analiza Egon Zehnder Board 2016 Global Diversity (GBDA) este cea mai cuprinzatoare evaluare pana in prezent a bord-urilor a 1,491 companii cu un (citeste mai mult...)
De HR CLUB pe 21 Februarie 2017
Am aflat despre o noua aparitie editoriala printre autorii careia se afla Dave Ulrich, parintele HR-ului modern: From War for Talent to Victory (citeste mai mult...)
De HR CLUB pe 06 Februarie 2017
Angajatorii din toata lumea, chestionati de Manpower Group, raporteaza cel mai mare deficit de personal de la criza economica care a (citeste mai mult...)

Noutati Legislative

De HR CLUB pe 20 Februarie 2017

Recent, Inalta Curte de Casatie si Justitie a transat o controversa indelungata in practica instantelor judecatoresti in materia dreptului muncii. In mod constant s-a pus problema in practica in ce masura si in ce conditii are angajatorul posibilitatea de a revoca o decizia de concediere. In lipsa unei reglementari exprese in Codul Muncii, raspunsurile date in instanta au conturat mai multe teorii care, la randul lor, au dat nastere la situatii juridice cu efecte foarte diferite.

Citeste continuarea aici >>>

 

Sectiune oferita de

Jobs

16 Feb
HR Business Partnercompanie cu 100 de angajati
16 Feb
06 Feb
06 Feb
Training & Engagement Manager REWE GROUP - Penny Market & XXL Megadiscount
De pe 26 Ianuarie 2017
Programele de well-being in Romania - 59% din companii implementeaza programe de well-being, rezulta din cel mai recent studiu ''Programele de well-being in companiile din Romania'' efectuat de Dynamic HR, organizatorul Galei Work-Life Balance incepand cu anul 2011. In mai mult de jumatate din companii, programele de well-being sunt corelate cu obiectivele de business, iar daca in anul 2011 companiile prezentau programe timide, de genul petrecerilor de Craciun, ultimii ani a adus diversificare in toate ariile well-being-ului.

Contact

Pentru intrebari sau informatii generale despre HR Club sau intrebari legate de functionarea acestui portal, va stam la dispozitie la adresa office@hr-club.ro
Pentru solicitari specifice, echipa HR Club va sta la dispozitie
Parteneriate
- Dana Cavaleru
dana.cavaleru(at)hr-club.ro
Proiecte & Evenimente
- Alexandra Moldoveanu
alexandra.moldoveanu(at)hr-club.ro
Proiecte & Evenimente
- Roxana Mares
roxana.mares(at)hr-club.ro
Membership & Seminarii
- Florina Dinca
florina.dinca(at)hr-club.ro
PR & Marketing
- Tudor Chira
tudor.chira(at)hr-club.ro
Birou Regional HR Club Cluj
- Anca Toma
anca.toma(at)hr-club.ro

Viziteaza-ne

Strada Culmea Veche, nr. 2, et. 1, Sector 3, Bucuresti Tel: 021 - 315.15.28 / Fax: 021 - 315.15.28

VEZI SUGESTIE DE TRASEU