• Master Class Lynda Gratton

  The Future of Work & Future of HR

 • Gala Premiilor

  de Excelenta in HR

 • HR Innovation

  Conference

 • Manual de Bune

  Practici, Editia a VII-a

 • Master Class Lynda Gratton
 • Gala Premiilor de Excelenta, HR Club
 • #hrinnovationconference
 • Noua editie a Manualului de Bune Practici

Vom trai peste 100 de ani si vom munci pana la 80

De HR CLUB pe 23 Martie 2017

Sunt vesti de impact atat in plan personal, cat si organizational: Cum ne dozam efortul si ne planificam cariera pornind de la aceste premise? Daca esti specialist in resurse umane, cum vei reconsidera strategia de resurse umane pentru angajatii din organizatia ta? Modificarile demografice din urmatoarele decenii vor impacta puternic procesele de recrutare, formare si sistemul de beneficii. In consecinta, profesionistii in resurse umane vor trebui sa se pregateasca si sa pregateasca organizatiile pentru o piata a muncii care va arata foarte diferit de cea de acum. Lynda Gratton, Professor of Management Practice la London Business School, unde este coordonatorul celui mai valoros program de resurse umane la nivel mondial, vine la Bucuresti pe 6 aprilie, la invitatia HR Club, pentru a vorbi despre viitorul muncii in contextul cresterii sperantei de viata generale.

Ce se intampla cu piata muncii cand majoritatea oamenilor vor trai peste 100 de ani?

Peste 50% din copiii care se nasc acum in tarile dezvoltate vor atinge varste ce depasesc 100 de ani si chiar si generatia activa acum are sanse semnificativ crescute sa intre in randul centenarilor. In studiul The 100-Year Life, Lynda Gratton si colegul ei economist, Andrew Scott, de la London Business School, trec in revista impactul schimbarilor demografice asupra organizatiilor si asupra felului in care parcursul carierei noastre merge spre o directie cu mai multe etape, unde se combina perioade de experimentare, downshifting, evolutie ierarhica intr-un anumit domeniu si antreprenoriat.

Citeste mai multe despre care va fi rolul HR-ului in pregatirea organizatiei pentru viitor >>>

 

Stiri si Articole

De Florina Dinca pe 24 Martie 2017
Pentru a afla deciziile asumate in piata, la initiativa membrilor sai, HR Club a derulat un sondaj cu scop consultativ, distribuit in doua etape – la (citeste mai mult...)
De HR CLUB pe 03 Martie 2017
Stiai ca Manualul de Bune Practici in Resurse Umane:   1. este sursa de inspiratie ideala pentru proiecte (citeste mai mult...)
De HR CLUB pe 13 Februarie 2017
Promiteam anul trecut, la lansarea Modelului de Competente in HR by HR Club, ca in 2017 vom lansa Sistemul de Certificare prin care ne propunem sa (citeste mai mult...)

 Resurse/Studii

De HR CLUB pe 24 Martie 2017
The Digital Economy and Society Index (DESI)  este un indice compozit care sintetizeaza indicatori relevanti privind performanta digitala (citeste mai mult...)
De HR CLUB pe 16 Martie 2017
In continuare vom prezenta o serie de lucrari de cercetare realizate de  catre membrii  SIOP(Society for Industrial and Organizational (citeste mai mult...)
De HR CLUB pe 16 Martie 2017
In ianuarie 2016, APIO a initiat un sondaj in randul comunitatii de specialisti in domeniul Resurselor Umane (RU), cu scopul de a identifica: • (citeste mai mult...)

Noutati Legislative

De HR CLUB pe 20 Februarie 2017

Recent, Inalta Curte de Casatie si Justitie a transat o controversa indelungata in practica instantelor judecatoresti in materia dreptului muncii. In mod constant s-a pus problema in practica in ce masura si in ce conditii are angajatorul posibilitatea de a revoca o decizia de concediere. In lipsa unei reglementari exprese in Codul Muncii, raspunsurile date in instanta au conturat mai multe teorii care, la randul lor, au dat nastere la situatii juridice cu efecte foarte diferite.

Citeste continuarea aici >>>

 

Sectiune oferita de

Jobs

16 Mar
15 Mar
International RecruiterBombardier (birou Cluj-Napoca)
15 Mar
L&D SpecialistDeutsche Bank
De pe 26 Ianuarie 2017
Programele de well-being in Romania - 59% din companii implementeaza programe de well-being, rezulta din cel mai recent studiu ''Programele de well-being in companiile din Romania'' efectuat de Dynamic HR, organizatorul Galei Work-Life Balance incepand cu anul 2011. In mai mult de jumatate din companii, programele de well-being sunt corelate cu obiectivele de business, iar daca in anul 2011 companiile prezentau programe timide, de genul petrecerilor de Craciun, ultimii ani a adus diversificare in toate ariile well-being-ului.

Contact

Pentru intrebari sau informatii generale despre HR Club sau intrebari legate de functionarea acestui portal, va stam la dispozitie la adresa office@hr-club.ro
Pentru solicitari specifice, echipa HR Club va sta la dispozitie
Parteneriate
- Dana Cavaleru
dana.cavaleru(at)hr-club.ro
Proiecte & Evenimente
- Alexandra Moldoveanu
alexandra.moldoveanu(at)hr-club.ro
Proiecte & Evenimente
- Roxana Mares
roxana.mares(at)hr-club.ro
Membership & Seminarii
- Florina Dinca
florina.dinca(at)hr-club.ro
PR & Marketing
- Tudor Chira
tudor.chira(at)hr-club.ro
Birou Regional HR Club Cluj
- Anca Toma
anca.toma(at)hr-club.ro

Viziteaza-ne

Strada Culmea Veche, nr. 2, et. 1, Sector 3, Bucuresti Tel: 021 - 315.15.28 / Fax: 021 - 315.15.28

VEZI SUGESTIE DE TRASEU