• Gala

  HR Club 2018

 • Master Class

  Gianpiero Petriglieri

 • High Future Conference

 • Scoala de Vara

  HR Club Next Generation

 • Sistemul de Certificare in Resurse Umane

  by HR Club

 • Gala HR Club 2018
 • Master Class Gianpiero Petriglieri
 • HighFuture Conference
 • HR Club NextGeneration
 • Sistemul de Certificare in HR

Cum sa fii un „rock star leader”: 3 lectii de leadership extrase de Gianpiero Petriglieri din autobiografia lui Bruce Springsteen

De HR CLUB pe 29 Ianuarie 2018

Exista un tip special de sef. Genul care umple fiecare incapere cu ego-ul sau mare si cu inima sa si mai mare. Care rosteste adevaruri dificile fara a te face sa iti pierzi speranta si te motiveaza sa lucrezi mai mult si, totusi, sa te simti mai relaxat. Deseori, numim astfel de sefi "staruri rock" pentru a le sublinia popularitatea. Printre vedetele rock adevarate, insa, exista de mult timp un singur sef – Bruce Springsteen –, iar Gianpiero Petriglieri, invitatul special al Galei HR Club 2018, a extras 3 lectii despre leadership din autobiografia acestuia, pe care le vom prezenta pe scurt in cele ce urmeaza.

Citeste continuarea aici.

 

Evenimente

Stiri si Articole

De HR CLUB pe 12 Ianuarie 2018
In ultima perioada,  multe companii au inclus in centrul strategiilor lor de management al talentelor promisiunea liderului portabil, care poate (citeste mai mult...)
De HR CLUB pe 30 Octombrie 2017
In contextul scandalului international de hartuire sexuala, mediatizat sub hashtag-ul #metoo, chestiunea modului in care sunt conditionate si (citeste mai mult...)
De HR CLUB pe 16 Octombrie 2017
Invatarea continua este o investitie in propria cariera care iti poate plati dividende semnificative. Indiferent daca iti planifici sau nu o (citeste mai mult...)

Studii si Rapoarte

De HR CLUB pe 14 Iunie 2017
Va aducem in atentie aparitia numarului 1/2017 al revistei Psihologia Resurselor Umane, coordonat membrii APIO. Numarul poate fi accesat in (citeste mai mult...)
De HR CLUB pe 14 Iunie 2017
Doar doi din cinci absolventi romani ajung sa lucreze in domeniile pentru care s-au pregatit in scoala, arata un studiu derulat simultan in Ungaria, (citeste mai mult...)
De HR CLUB pe 10 Mai 2017
Raportul prezinta problemele invatamantului profesional si tehnic, dar identifica si diverse solutii de rezolvarea a acestora si propune o serie de (citeste mai mult...)

Noutati Legislative

De HR CLUB pe 20 Noiembrie 2017

Nota:  Informatiile din acest articol nu reprezinta consultanta juridica.
 
Joi, 16 noiembrie, a fost publicata in Monitorul Oficial Ordonanta de Urgenta nr. 82/2017 (“OUG 82/2017”) prin care se instituie in sarcina tuturor angajatorilor obligatia temporara de a initia negocierea contractul colectiv de munca pentru punerea in aplicare a noilor prevederi ale Codului Fiscal prin care s-au trecut contributiile sociale in sarcina angajatului (modificari operate prin OUG nr. 79/2017).

Aceasta obligatie se aplica atat in cazul in care nu exista un contract colectiv de munca  incheiat la nivel de unitate sau acord colectiv, cat si in cazul in care exista un contract colectiv de munca sau acord colectiv si atunci obligatia este de a negocia incheierea unui act aditional la contractul colectiv de munca /acordul existent. Citeste restul articolului aici.

 

Sectiune oferita de

Jobs

23 Noi
HR Business PartnerGroupe Renault
17 Noi
HR Business PartnerSphera Franchise Group
17 Noi
Resourcing SpecialistSphera Franchise Group

Contact

Pentru intrebari sau informatii generale despre HR Club sau intrebari legate de functionarea acestui portal, va stam la dispozitie la adresa office@hr-club.ro
Pentru solicitari specifice, echipa HR Club va sta la dispozitie
Parteneriate
- Dana Cavaleru
dana.cavaleru(at)hr-club.ro
Proiecte & Evenimente
- Roxana Velicu
roxana.velicu(at)hr-club.ro
Proiecte & Evenimente
- Florina Dinca
florina.dinca(at)hr-club.ro
Membership & Seminarii
- Madalina Tanase
madalina.tanase(at)r-club.ro
Birou Regional HR Club Cluj
- Anca Toma
anca.toma(at)-club.ro
Comunicare & PR
- Iulia Bertea
iulia.bertea(at)hr-club.ro

Viziteaza-ne

Strada Culmea Veche, nr. 2, et. 1, Sector 3, Bucuresti Tel: 021 - 315.15.28 / Fax: 021 - 315.15.28

VEZI SUGESTIE DE TRASEU