• HR Innovation

  Conference

 • Seminar

  de Bune Practici

 • Gala Premiilor

  de Excelenta in HR

 • Master Class

  Dave Ulrich

 • Manual de Bune

  Practici, Editia a VI-a

 • #hrinnovationconference
 • Seminar de Bune Practici in Formare si Dezvoltare
 • Gala Premiilor de Excelenta, HR Club
 • Master Class, Dave Ulrich
 • Noua editie a Manualului de Bune Practici

Radu Mavrodin: HR Club lanseaza Modelul de Competente in Resurse Umane

De HR CLUB pe 16 Iunie 2016

Dragi colegi,
 
Sunt deosebit de onorat ca, in numele Consiliului Director HR Club, sa introduc Modelul de Competente in Resurse Umane pentru profesionistii din Romania, primul de acest fel realizat in tara noastra. Inca de la infiintarea asociatiei noastre profesionale, unul dintre cele mai importante deziderate ale comunitatii de HR a fost crearea unui sistem de competente adaptat nevoilor si pietei romanesti, ca baza a unei certificari recunoscute de membrii comunitatii noastre.

Dupa 11 ani de framantari si planuri si inca unul de munca efectiva, in care multi dintre voi ati pus umarul, avem astazi un Model de competente in HR comprehensiv, un adevarat reper pentru dezvoltarea profesionala a celor pasionati de resurse umane indiferent de nivelul de senioritate.

 
Credem sincer ca modelul propus este bun si de asemenea ca este perfectibil. Am ales un model cu  granularitate mare din dorinta de a oferi comunitatii noastre un instrument util, un ghid cu suficiente informatii, care sa  permita auto-evaluarea  sau evaluarea membrilor echipei de HR de catre managerul acesteia.
 

Stiri si Articole

De HR CLUB pe 16 Iunie 2016
Pana la aparitia manualului de bune practici, povestim cu castigatorii si finalistii de la categoria de recrutare si selectie de la Gala Premiilor de (citeste mai mult...)
De HR CLUB pe 13 Iunie 2016
Pentru a intampina nevoile profesionistilor de resurse umane din Transilvania, HR Club deschide in curand un birou regional la Cluj-Napoca! Cautam un (citeste mai mult...)
De HR CLUB pe 10 Iunie 2016
La HR Club am intrat in faza de selectie a candidatilor pentru participarea la Scoala de Vara HR Club Next Generation. Suntem bucurosi pentru (citeste mai mult...)
De HR CLUB pe 09 Iunie 2016
La Gala Premiilor de Excelenta in Resurse Umane v-am anuntat pentru prima oara de intentia noastra de a face “evenimente altfel” la HR (citeste mai mult...)
De HR CLUB pe 18 Aprilie 2016
Un studiu realizat de Millward Brown impreuna cu Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei, Ejobs si HR Club  pune in evidenta  un nivel (citeste mai mult...)
De HR CLUB pe 16 Februarie 2016
Coordonarea proiectului HR Club de elaborare a unui model de competente adresat profesionistilor de resurse umane din Romania a oferit recent ocazia (citeste mai mult...)

Noutati Legislative

De HR CLUB pe 17 Iunie 2016

Clasificarea Ocupatiilor din Romania (COR) reprezinta un nomenclator prin care se asigura identificarea, ierarhizarea si codificarea ocupatiilor din economia nationala. Altfel spus, prin COR se realizeaza sistematizarea ocupatiilor (functiilor si meseriilor) populatiei active, in care o ocupatie este clasificata o singura data.

1. Despre COR 

2. Obligativitatea COR 

3. Continutul COR 

Citeste aici continuarea >>>

Sectiune oferita de

Jobs

29 Iun
21 Iun
De pe 30 Mai 2016
Managementul resurselor umane poate face ca viata intr-un departament de HR al unei companii sa fie agitata. Iar legislatia extrem de stufoasa si modificarile frecvente care apar o fac si mai intensa. Recrutari, angajari, evaluari, salarizare, bonusuri, concedii, zile libere sunt activitati pe care trebuie sa le administreze un singur departament, in cele mai multe cazuri cu putini angajati. De aceea, sistemele informatice integrate au devenit obligatorii, fie ca vorbim de multinationale, fie ca vorbim de companii cu cateva zeci de angajat.

Contact

Pentru intrebari sau informatii generale despre HR Club sau intrebari legate de functionarea acestui portal, va stam la dispozitie la adresa office@hr-club.ro
Pentru solicitari specifice, echipa HR Club va sta la dispozitie
Parteneriate
- Dana Cavaleru
dana.cavaleru(at)hr-club.ro
Proiecte & Evenimente
- Alexandra Moldoveanu
alexandra.moldoveanu(at)hr-club.ro
Proiecte & Evenimente
- Roxana Mares
roxana.mares(at)hr-club.ro
Membership & Seminarii
- Florina Dinca
florina.dinca(at)hr-club.ro
PR & Marketing
- Tudor Chira
tudor.chira(at)hr-club.ro

Viziteaza-ne

Strada Culmea Veche, nr. 2, et. 1, Sector 3, Bucuresti Tel: 021 - 315.15.28 / Fax: 021 - 315.15.28

VEZI SUGESTIE DE TRASEU