• HR Innovation

  Conference

 • Seminar

  de Bune Practici

 • Gala Premiilor

  de Excelenta in HR

 • Manual de Bune

  Practici, Editia a VII-a

 • #hrinnovationconference
 • Seminar de Bune Practici in Resurse Umane
 • Gala Premiilor de Excelenta, HR Club
 • Noua editie a Manualului de Bune Practici

Interviuri despre proiecte de strategie de HR participante la Gala HR Club

De HR CLUB pe 17 Octombrie 2016

Am povestit cu profesionistii de HR care si-au inscris proiectele la una dintre cele mai populare categorii de la Gala Premiilor de Excelenta in Resurse Umane, cea de strategie de HR. Dupa seminarul de bune practici in strategie de HR care a avut loc pe 20 septembrie, am vrut sa sa va povestim si voua ce provocari intervin atunci cand organizatiile incep sa construiasca si sa implementeze o noua strategie de HR, cum a luat nastere proiectul cu care au participat la gala si ce planuri de viitor au. Majoritatea proiectelor participante la gala se vor regasi si in a 7-a editie a Manualului de Bune Practici in Resurse Umane, care va fi lansat pe 3 noiembrie la HR Innovation Conference


 
Corina Ghiatau, OD Manager Orange Romania, ne povesteste despre un proiect de succes de employee experience derulat in compania ei, premiat atat de juriul Galei HR Club cat si de angajatii Orange. Citeste interviul aici. 

 
Oana Piper, Manager Resurse Umane, Supremia Group, vorbeste despre proiectul de strategie de HR implementat in organizatia ei, care ar putea servi si ca model pentru alte companii. Citeste interviul aici. 

 

Stiri si Articole

De HR CLUB pe 22 Noiembrie 2016
Charles Handy este unul dintre gigantii gandirii de business contemporane, prima personalitate recompensata de Thinkers 50 cu Lifetime Achievement (citeste mai mult...)
De HR CLUB pe 22 Noiembrie 2016
Fundatia FARA, pe care i-ati putut cunoaste la zona expo a HR Innovation Conference au primit in vizita un cuplu deosebit: Elizabeth si Charles Handy (citeste mai mult...)
De HR CLUB pe 05 Octombrie 2016
HR Club deschide un birou regional la Cluj Napoca, la cererea membrilor comunitatii de resurse umane din regiune. Dupa 12 ani de la infiintare, (citeste mai mult...)
De HR CLUB pe 29 Septembrie 2016
Va invitam sa cititi un interviu aparut pe MarkMedia.ro cu Radu Mavrodin, presedintele HR Club si sa aflati ce l-a facut sa aleaga Managementul (citeste mai mult...)
De HR CLUB pe 20 Iulie 2016
Pentru 19 studenti si masteranzi, vacanta incepe abia de astazi! In ultimele doua saptamani, au participat la Scoala de Vara HR Club Next Generation (citeste mai mult...)
De HR CLUB pe 16 Iunie 2016
Dragi colegi,   Sunt deosebit de onorat ca, in numele Consiliului Director HR Club, sa introduc Modelul de Competente in Resurse Umane (citeste mai mult...)

Noutati Legislative

De HR CLUB pe 13 Septembrie 2016

In Romania nu este reglementata la nivel legislativ institutia demisiei fortate. Nici Codul Muncii si nici alte legi speciale din domeniu nu cuprind prevederi referitoare la conditiile in care un angajat demisionar ar putea contesta decizia sa, ori la consecintele admiterii unei asemenea contestatii. Cu toate acestea, instantele judecatoresti au fost puse fata in fata cu cererile unor (fosti) angajati care sustineau ca au fost fortati de angajator sa semneze actul demisiei si ca, in fapt, incetarea relatiei de munca este rezultatul unei concedieri mascate. Cum dreptul muncii s-a dovedit lacunar in aceasta privinta, judecatorii au aplicat regulile din dreptul comun care privesc anularea actelor incheiate de o persoana cu consimtamantul viciat, anulare care ar genera reintegrarea salariatului pe fostul sau post precum si plata salariilor la zi si alte daune.

Citeste aici continuarea >>>

Sectiune oferita de

Jobs

07 Noi
27 Oct
Specialist RecrutarePersons Romania
24 Oct
Research ConsultantPedersen&Partners
De pe 06 Iulie 2016
Atunci cand vorbim despre engagement, vorbim despre sistemul de recompensare si beneficii, ca parte esentiala a strategiei de Resurse Umane. La conferinta „The Art of Engagement”, organizata de revista HR Manager la Hotel InterContinental Bucuresti, cei peste 120 de Manageri HR, Manageri Recrutare si Talent Manageri prezenti la eveniment au invatat noi metode de crestere si conservare a engagementului colegilor, de la implicarea liderului, la libertatea angajatilor de a-si alege singuri pachetul de beneficii. “Flexibilitatea si transparenta costurilor beneficiilor ii face pe angajati mai...

Contact

Pentru intrebari sau informatii generale despre HR Club sau intrebari legate de functionarea acestui portal, va stam la dispozitie la adresa office@hr-club.ro
Pentru solicitari specifice, echipa HR Club va sta la dispozitie
Parteneriate
- Dana Cavaleru
dana.cavaleru(at)hr-club.ro
Proiecte & Evenimente
- Alexandra Moldoveanu
alexandra.moldoveanu(at)hr-club.ro
Proiecte & Evenimente
- Roxana Mares
roxana.mares(at)hr-club.ro
Membership & Seminarii
- Florina Dinca
florina.dinca(at)hr-club.ro
PR & Marketing
- Tudor Chira
tudor.chira(at)hr-club.ro
Birou Regional HR Club Cluj
- Anca Toma
anca.toma(at)hr-club.ro

Viziteaza-ne

Strada Culmea Veche, nr. 2, et. 1, Sector 3, Bucuresti Tel: 021 - 315.15.28 / Fax: 021 - 315.15.28

VEZI SUGESTIE DE TRASEU