Caravana HR Club vine in Iasi pe 10 noiembrie

De HR CLUB pe 13 Iulie 2011

Management

Caravana HR Club vine in Iasi pe 10 noiembrie

HR Club se extinde la nivel national

HR Management Club anunta lansarea programului Caravana HR Club. Aflat la prima editie, acest proiect se va desfasura in perioada 26 octombrie – 9 decembrie, in 14 orase din Romania: Constanta, Alexandria, Tg. Jiu, Craiova, Targoviste, Iasi, Pitesti, Braila, Bacau, Oradea, Brasov, Timisoara, Cluj si Ploiesti.

In aceste orase HR Club va sustine masterclass-uri si prezentari ale asociatiei in fata a aproximativ 1400 de specialisti in resurse umane, reprezentanti ai managementului de varf si oficialitati locale.

Caravana HR Club se va opri in Iasi pe data de 10 noiembrie intre orele 08:30-17:00, la hotel Ramada. Participarea este libera, iar evenimentul se adreseaza specialistilor in resurse umane, reprezentantilor managementului de varf, antreprenorilor si autoritatilor locale.

In cadrul evenimentului, va avea loc prezentarea proiectului “Retea nationala de centre de informare si consiliere privind cariera” si prezentarea proiectului HR Club de extindere la nivel national.

Intre invitatii la acest eveniment se numara Cosmin Briciu, Consultant CDM Cluj Napoca, Mara Gojgar - Coordonator PR, HR Club, Gabriela Vasilache - Directorul AJOFM Iasi si Lucian Solcan - Director Operatiuni Charisma HCM.

„Menirea HR Club este aceea de a sustine consistent, prin expertiza si resursele sale, formarea unei comunitati de resurse umane solide si inchegate si de a ii asigura cadrul propice pentru dezvoltare. Prin acest proiect strategic dorim sa ne apropiem mai mult de specialistii in resurse umane din tara si sa omogenizam standardele la care se face managementul resurselor umane in Romania”, declara Csaba Gergely, Presedintele HR Club.

In acest moment, dintre cei 400 de membri inscrisi in HR Club, aproximativ 6% sunt reprezentanti ai companiilor din tara.

Editia I a Caravanei HR Club se deruleaza cu sprijinul Centrului de Dezvoltare Manageriala (CDM) Cluj Napoca. „Ne bucuram sa putem sprjini acest proiect al HR Club si cred ca este un moment oportun pentru aceasta initiativa. Functiunea de resurse umane isi dovedeste rolul in aceasta perioada mai mult decat oricand si este oportun ca practicienii din Romania sa aiba o platforma comuna pentru a isi impartasi experientele si bunele practici ”, declara Florin Petean, Director Executiv  CDM Cluj-Napoca si membru in Board-ul HR Club. 

Caravana HR Club este un proiect al HR Club, sustinut de CDM Cluj Napoca, si realizat cu sprijinul Human Invest si Trend Consult (parteneri anuali HR Club 2010), TotalSoft (sponsor principal), Hay Group si Centrul Medical Unirea (sponsori) si Romania Libera, Cariere, HR Manager, Business-Edu (parteneri media). 

Pentru mai multe detalii despre evenimentul de la Iasi,  va rugam accesati Caravana HR Club.

Citeste si despre

Aproape 400 de membri ai comunitatii profesionistilor in Resurse Umane au participat la Share|Care|Dare Conference, a 19-a editie a Conferintei Citeste mai mult »
In perioada 11 - 22 septembrie 2023, a avut loc o noua editie a Scolii de Vara HR Club Next Gen. Programul a avut ca scop dezvoltarea Citeste mai mult »
Am inceput in martie, am continuat in aprilie si mai si chiar si in iunie, pe perioada grevei din educatie, pentru ca am avut alaturi de noi Citeste mai mult »

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Premier Restaurants Romania
EMI Equipement Maintenance Industrie
HR Club
Bucuresti

Parteneri Anuali