Evenimente "altfel" la HR Club

De HR CLUB pe 09 Iunie 2016

La Gala Premiilor de Excelenta in Resurse Umane v-am anuntat pentru prima oara de intentia noastra de a face “evenimente altfel” la HR Club. Noul nostru sediu ne permite multa flexibilitate si ne incurajeaza sa gandim diverse formate de evenimente pentru voi. In serile cand ne intalnim ca sa discutam si altceva decat HR, ne putem bucura de un spectacol de teatru, putem vedea un film, putem sa degustam vinuri, sa ascultam muzică buna, totul cu o singura regula: voi sa fiti in starea de out of office.
 
Pentru prima intalnire “altfel”, mansarda HR Club s-a transformat intr-o sala de teatru pentru one-woman show-ul Venus&Adonis, cu actrita Valentina Zaharia si chitaristul George Popescu. Invitatii nostri au fost chemati pe sunete de chitara clasica sa intre in povestea scrisa fermecator de catre Shakespeare. Toti cei prezenti au fost bucurosi de iesirea din cotidian, uitand de to do lists si Excell, am plecat cu gandul departe in timp, catre vremea in care Venus, zeita iubirii erotice si pre puberul Adonis, cel mai frumos dintre muritori erau indragostiti unul de celalalt.
 
Performanta actritei Valentina Zaharia de a juca trei personaje foarte diferite aflate in dialog este rezultatul colaborarii cu regizoarea Ioana Petre, recunoscuta pentru ingeniozitatea sa si atentia acordata lucrului cu actorii din spectacole ca "Dragonul de Aur" de la Teatrul Mignon si "D-zeu iubeste" de la Teatrul Bulandra - si fashion designerul Wilhelmina Arz, cunoscuta lumii teatrale pentru colaborarea cu Alexandru Dabija si Razvan Mazilu: "Un tango mas". 
 
Pentru urmatoarele evenimente "altfel" asteptam sa ne faci cunostinta cu oameni frumosi care au abilitatea sa atraga multi oameni in jurul lor, prin arta, povesti sau pricepere la diverse mestesuguri. 
Vezi aici galeria cu poze de la spectacolul de teatru din mansarda HR Club. 

Citeste si despre

De HR CLUB pe 19 Iulie 2017
Scoala de vara pentru studentii pasionati de HR are de saptamana trecuta o noua generatie de absolventi. 16 tineri au fost pregatiti intens  (citeste mai mult...)
De HR CLUB pe 09 Iunie 2017
La Seminarul de Bune Practici in Resurse Umane din 11 mai am avut un invitat special. Mircea Toma, Presedinte ActiveWatch si-a dorit sa le faca (citeste mai mult...)
De HR CLUB pe 23 Mai 2017
Va invitam sa cititi o scrisoare colectiva din partea studentilor care au participat in anii trecuti la cele 10 editii ale Scolii de Vara HR Club (citeste mai mult...)

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

UNIQA Asigurari
Bucuresti
Eurocontrol
Bruxelles
Groupama Asigurari
Bucuresti
BRD Groupe Societe Generale
Bucuresti

Parteneri Anuali