High Future Conference

 
HR Club iti prezinta HighFuture Confernce4 octombrie 2017, Stejarii Country Club, Bucuresti
 
In timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, un tanar marinar a avut initiativa de a verifica calculul facut de ofiterul de navigatie privind locatia exacta a navei. Facand asta, marinarul a incalcat o importanta regula de siguranta, riscand ca nava sa fie detectata de catre un submarin german. Cu toate acestea, prin initiativa sa, a reusit sa salveze de la naufragiu 3 nave ale flotei sale.
 
Genul acesta de initiative riscante sunt foarte usor de observat, la inceput, in organizatiile antreprenoriale, insa, odata ce organizatia creste (si cu totii ne dorim asta, nu? :) ), aceasta libertate de initiativa devine limitata (asta, trebuie sa recunoastem, nu ne prea dorim.. ).
 
Despre ce vorbim pe 4 octombrie? Despre felul unic in care fiecare membru al echipei noastre poate contribui la strategia noastra, fie ea una militara sau una de business.
 
Pe 4 octombrie, cea de-a 13-a editie a Conferintei HR Club - HighFuture Conference este:
 
 • despre explorarea viitorului si despre noi concepte si provocari
   
 • probabil singura zi din an in care te reintalnesti cu cei mai influenti oameni ai HR-ului din Romania intr-un singur loc, in cel mai fain si prietenos cadru
   
 • ziua in care intalnesti oameni care te inspira sa faci schimbari de mentalitate, te motiveaza prin exemplul lor sa iei deciziile corecte pentru tine si oameni care te vor invata cum sa creezi in jurul tau mediul propice pentru ca toate schimbarile sa poate fi implementate cu succes.
Mai avem multe sa iti povestim, insa nu iti spunem tot de acum.  Pentru moment te invitam sa afli cine sunt cei doi keynote speakeri care ne vor fi alaturi la editia din acest an, cum este structurata agenda evenimentului si cum te poti inscrieDescopera totul pe tab-urile din partea stanga a paginii de eveniment.
 
Daca vrei sa primesti noutatile despre conferinta direct in inbox, te rugam sa completezi datele tale de contact aici. 

Agenda

08.30 – 09.30
Inregistrare participanti si welcome coffee
09.30 – 10.00
Sesiune de deschidere: Radu Mavrodin, Presedinte HR Club
10.00 – 11.00
Keynote 1: Liberated Company: How to Unleash Employee Initiative and Potential - Isaac Getz, Professor in Idea, Involvement, and Innovation Management at ESCP Europe School of Management
11.00 – 11.30
Coffee break
11.30 – 13.00
Keynote 2: The Culture Map: Decoding how people think, lead, and get things done around the world - Erin Meyer, Senior Affiliate Professor in the Organisational Behaviour Department, lNSEAD - Sesiune sponsorizata de Eucom
13.00 – 14.30
Lunch
Sesiuni care se vor desfasura in paralel:
14:30 - 16:30
Sesiune plenara (to be confirmed)
14.30 – 18.00
Master Class 1: Isaac Getz, Professor in Idea, Involvement, and Innovation Management at ESCP Europe School of Management
14.30 – 18.00
Master Class 2: Erin Meyer, Senior Affiliate Professor in the Organisational Behaviour Department Organization, lNSEAD - Sesiune sponsorizata de Eucom

Detalii sesiuni

Keynote 1: Isaac Getz, Professor in Idea, Involvement, and Innovation Management, ESCP Europe Business School - Liberated Company: How to Unleash Employee Initiative and Potential
 
Adeseori auzim ca angajatii nu sunt suficient de motivati si ca si-au pierdut interesul fata de locul de munca. Aparent este adevarat: intr-o organizatie traditionala, foarte putini angajati vin la locul de munca pentru ca impartasesc cu organizatia acelasi scop si, o data ajunsi la birou, foarte putini isi asuma responsabilitati si au initiativa. Dar aparenta aceasta este falsa: multi dintre aceiasi angajati, o data iesiti pe usile organizatiei, devin extrem de dinamici si implicati - isi asuma responsabilitati in comunitatea lor, cluburile sportive pentru copii, fondeaza asociatii, organizeaza spectacole muzicale pentru amatori. Insa, in ceea ce priveste ideile pe care le au cu privire la job-ul, prefera sa le imparataseasca cu prietenii si familia, nu cu organizatia. Suna cunoscut?
 
Acum hai sa ne imaginam o organizatie in care angajatii au libertatea de a-si asuma responsabilitati in initierea oricarei actiuni pe care o considera ca fiind cea mai buna pentru companie. Imagineaza-ti ca aceste companii ajung si raman zeci de ani in topul industriilor din care fac parte si, in cele din urma, imagineaza-ti ca angajatii acestor organizatii nu numai ca sunt implicati si creativi si inteleg cu adevarat care este scopul lor, dar sunt si fericiti...?
 
Pare un vis?
 
Deloc!
 
Sute de companii ca aceasta exista astazi; sute de organizatii de toate marimile, din toate zonele geografice si industriile, sectoare publice si private. Multe dintre ele nu erau asa atunci cand au fost fondate, dar au fost transformate datorita conceptului de liberated company implementat de catre liberating leaders.
 
In sesiunea Keynote 1, Prof. Getz ne va vorbi despre corporate liberation – libertatea corporativa. Ne va prezenta acele cazuri concrete pe care le-a studiat si va prezenta lectiile cheie pe care atat leaderii cat si organizatiile le pot folosi pentru a evidentia si elibera  potentialul si initiativele angajatilor.

Keynote 2: Erin Meyer, Senior Affiliate Professor in Departamentul Comportament Organizational, lNSEAD - The Culture Map: Decoding how people think, lead, and get things done around the world Sesiune sponsorizata de Eucom

Cum lumea business-ului de azi se extinde din ce in ce mai mult la nivel global si virtual, este de asteptat ca directorii si managerii sa lucreze armonios impreuna cu colegii care se afla in diferite colturi ale lumii si care sunt din culturi diferite, adesea fara ca acestia sa iasa din birou. Dar atunci cand pui oameni, care provin din medii si culturi foarte diferite, sa lucreze impreuna, rezultatul poate fi unul interesant, uneori amuzant, dar poate produce si neintelegeri si confuzie.

Prof. Erin Meyer ne va oferi o perspectiva mult mai practica si actuala privind una din cele mai importante provocari de business de azi: cum ne influenteaza diferentele culturale business-ul atunci cand interactionam, in activitatea noastra, cu persoane din toata lumea. Chiar si cei care sunt informati din punct de vedere cultural, calatoresc foarte des sau locuiesc in alte tari, arareori au strategii care sa ii ajute sa faca fata complexitatii interculturale care afecteaza eficacitatea de zi cu zi a echipei. 

Erin ne va oferi informatii vitale pentru a dezvolta relatii de munca eficiente cu interlocutorii nostri din noua piata globala.

In cadrul acestei sesiuni vei invata sa:

 • iti imbunatatesti abilitatea de a comunica, de a construi incredere si de a negocia cu cei care provin din medii culturale variate.

 • analizezi pozitionarea unei culturi fata de alta, pe baza mai multor scale comportamentale, astfel incat sa poti decoda modul in care cultura iti poate influenta relatiile tale de colaborare la nivel international.

Anul acesta vor avea loc doua sesiuni de tip Master Class care se vor desfasura in paralel, in intervalul orar 14.30 -18.00. Asteptam optiunile voastre de participare pe adresa florina.dinca@hr-club.ro.
 
Master Class 1: How to transform your organization into a liberated company
 
Imagineaza-ti ca privesti o barca cu opt canotori, in mijlocul lacului, in timp ce se antreneaza pentru o cursa importanta. Auzi fluierul si, uimit/a de ce vezi, ii spui antrenorului: “Nu pare ca barca se misca”. Iar antrenorul iti raspunde: “Asta pentru ca nu ti-am explicat ce se intampla de fapt in barca. Nu poti vedea asta de aici, insa primul canotor vasleste foarte puternic. Cei cinci din spatele lui stropesc incolo si-ncoace pentru ca primul canotor sa creada ca si ei muncesc din greu. Iar ultimii doi, ei bine, ei vaslesc puternic … insa in directia opusa. Asa ca tu zici ca barca nu se misca? EI bine, asta numim noi o zi buna pentru ca, in mod normal, merge inapoi”.
 
"Intr-adevar, majoritatea companiilor vor sa devina campioane si totusi foarte putine reusesc. Acest mister a fost la baza unei cercetari de patru ani care ne-a adus pe mine si pe co-autorul meu Brian Carney aproape de treizeci de companii foarte diferite pe care l-am numit “liberated”. Liberated company este aceea in care angajatii sunt liberi si responsabili sa actionize asa cum ei – nu sefii lor sau procedurile, considera ca e cel mai bine pentru companie. Desigur, nu sunt foste inchisori, insa cele cele doua ingrediente cheie ale performantei – initiativa si potentialul angajatilor – care sunt  inabusite intr-o companie traditionala de comanda si control, aceste doua ingrediente sunt eliberate in liberated companies."

In cadrul acestei sesiuni vom discuta despre cum poti construi o liberated company care elibereaza initiativele si potentialul angajatilor. 

Cum nu exista niciun model prestabilit de liberated company, fiecare companie sau, in cazul corporatiilor mai mari sau al administratiei, fiecare unitate operationala trebuie sa isi construiasca propriul mod de functionare liberal articuland aceasta filosofie in propriul context cultural si uman.

Asadar, Michelin si-a inceput ‘eliberarea’ acum multi ani in sase fabrici din sase tari diferite si fiecare fabrica a facut-o in propriul ei stil. Transformarea este condusa de catre liderul fiecarei fabrici, de cele mai multe ori cu ajutorul directorului de resurse umane local. Noi i-am numit pe acestia ‘lideri eliberatori’. Ei sunt directori in Michelin sau Airbus, CEOs in companii mici si mijlocii ca Harley –Davidson sau start-up-uri precum IDEO sau W.L. Gore. 

Harley, Gore sau Ideo nu sunt singurele exemple de companii care au ramas decenii in topul industriilor lor multumita modelelor lor de organizare liberale impotriva tuturor sanselor. Sute de companii si administratii  adopta modelul liberal in zilele noastre, astfel oferind un mediu de lucru unde angajatii lor isi doresc sa vina in fiecare dimineata si sa dea tot ce au mai bun.

In aceasta sesiune vom discuta despre lectiile invatate de ei:
 

 • #1 Nu iti poti transforma oranizatia daca nu te-ai transformat tu intai
   
 • #2 Ai nevoie de un mandat special din partea ‘actionariatului’ pentru a lansa eliberarea companiei
   
 • #3 Nu vorbesti, ci actionezi pentru a crea un mediu de incredere, concentrandu-te pe probleme
   
 • #4 Co-creezi un model organizational eliberat unic impreuna cu angajatii companiei tale
   
 • #5 Tu devii gardianul viziunii si valorilor companiei.
Isaac Getz este Professor in Idea, Involvement, and Innovation Management, ESCP Europe Business School(in Paris, Londra, Madrid, Torino si Varsovia) . Prezentarea lui completa este disponibila aici.

 

******
 
Master Class 2: Leading Across Borders and Cultures - Sesiune sponsorizata de Eucom
 
In contexul de business actual in care echipele sunt impartite in diferite colturi ale lumii si comunicarea are loc de cele mai multe ori virtual, ne intrebam cum putem lucra eficient in fata complexitatii culturale din organizatie. Erin Meyer, autoarea cartii ”The Culture Map”, profesor la INSEAD, castigatoarea premiului Thinkers50 Radar Award in 2015 si unul din cei mai influenti ganditori de HR din lume, conform HR Magazine, ne va explica cum sa crestem semnificativ succesul in business intelegand si construind pe diferentele culturale.
 
Chiar daca limba engleza a devenit o limba internationala, este foarte usor sa cazi in capcanele culturale care pot pune in pericol cariera si scufunda intelegerile cand, sa spunem, un manager brazilian incearca sa afle cum face furnizorul sau din China ca lucrurile sa se intample sau cum inceraca team leader-ul roman sa se descurce cu dinamica din interiorul unei echipei formate dintre un rus si un indian.
 
In aceasta sesiune, Erin Meyer iti va oferi un model testat pe piata globala pentru a decoda cum pot impacta diferentele culturale business-urile internationale. Ea combina cadrul analitic si inteleligent cu sfaturi practice si oportune pentru a performa intr-o lume globala. 
 
In prezentare, Prof. Meyer se va concentra in mod special pe:
 
 • Cum poti coordona echipe si lua decizii in functie de cultura
   
 • Cum sa iti influentezi interlocutorii
   
 • Cum sa construiesti si sa mentii relatiile cu oameni din intreaga lume.
 
Erin Meyer este Senior Affiliate Professor in Departamentul Comportament Organizational, la INSEAD. Prezentarea completa este disponibila aici.
 
 
Master Class-urile sunt sesiuni complementare Conferintei HighFuture. Gasiti mai jos tarifele de participare, in functie de optiunea aleasa:
 
 

Speakers

Isaac
Getz
Professor in Idea, Involvement, and Innovation Management
ESCP Europe Business School
Isaac Getz este Professor in Idea, Involvement, and Innovation Management, ESCP Europe Business School (in Paris, Londra, Madrid, Torino si Varsovia). A fost, de asemenea, profesor invitat la Universitatile Cornell si Stanford, precum si la University of Massachusetts.
 
Isaac a publicat cercetari pe diferite teme legate de inovatie, leadership, transformare organizationala, employee engagement sau responsabilitate si libertate culturala, realizate in peste 300 de companii din 30 tari.
 
In 2009, a scris impreuna cu Brian Carney “Freedom, Inc.: How Corporate Liberation Unleashes Employee Potential and Business Performance”, o carte foarte apreciata in intreaga lume. Au fost si urmeaza sa fie publicate editii in Franta, Repbulica Ceha, Ungaria, Suedia, Olanda, Israel, India, Coreea de Sud si China.
 
Editia in limba franceza Liberté & Cie (publicata in 2012 de editia Fayard si in 2013 de Flammarion) a castigat premiul pentru “Cea mai buna carte in Strategie Organizationala” si este cea mai vanduta carte de business din ultimii 3 ani in Franta. Articolul “Liberating Leadership”, publicat in 2009 in California Management Review, in care a mentionat prima oara conceptul de liberated company, a castigat premiul Syntec Annual pentru cel mai bun articol academic la categoria Management / HR / Organizatii.
 
In prezent, Isaac Getz realizeaza studii de cercetare in acele companii care pun pe primul loc interesele clientilor, furnizorilor si ale societatii locale si este de parere ca, facand asta, organizatiile vor avea succes si din punct de vedere economic. Cercetarile Dr. Getz au fost publicate in Wall Street Journal, Forbes, Fortune, Strategy+Business, Financial Times, Le Mone, Le Figaro, les Echos, Les Challenges, La Tribune, Il Sole 24 Ore, Het Financieele Dagblad De Gelderlander, Il Tempi, TF1, France 2, France 3, ARTE, TV5, M6, RAI, CNBC, Fox si alte publicatii de top de pe 4 continente. Publica, de asemenea, frecvent si in Wall Street Journal si Le Monde. Isaac a sustinut numeroase prezentari in conferinte dedicate managerilor, sesiuni keynote si workshop-uri pentru sute de companii multinationale si organziatii, precum si summit-uri pe 4 continente, fiind un cautat speaker pe teme precum inovatie, transformare organizationala si liberating leadership.
 
Studiul realizat in 2016 de FNEGE (Fundatia Natională Franceza pentru Management si Educatie in Afaceri) il claseaza pe Isaac Getz pe locul 4 in top 50 cei mai influenti ganditori de management din lume.
Erin
Meyer
Senior Affiliate Profesor in the Organisational Behaviour Department
lNSEAD
Erin Meyer este Senior Affiliate Profesor in Departamentul Comportament Organizational, la INSEAD, una dintre cele mai prestigioase scoli internationale de businesss si autoarea cartii The Culture Map: Breaking Through the Invisible Boundaries of Global Business. Cercetarile sale se concentreaza pe modul in care liderii de succes ai lumii “piloteaza” organizatii prin complexitatea diferentelor culturale din organizatiile multi-culturale. Pornind de la experienta dobandita in Africa, Europa si Statele Unite ale Americii, Prof. Meyer a studiat tiparele de comunicare si sistemele de business din organizatii din diferite colturi ale lumii. Cadrul pe care l-a creat ii ajuta pe managerii cu roluri internationale sa identifice si sa compare stilul lor de management si leadership cu stilurile de management din alte culturi.
 
A invatat mii de manageri, de pe 5 contintente, sa ‘decodeze’ modul in care diferentele culturale au impact asupra muncii lor si metode de imbunatatire a colaborarii internationale.
 
Erin publica frecvent articole in Harvard Business Review, cel mai popular articol al anului 2015 fiind “Getting to Si, Ja, Oui, Hai, and Da”. A mai publicat, de asemenea si in New York Times Sunday Paper, Forbes.com si The Times of India si a acordat interviuri pentru CNN, Bloomberg TV, BBC si NPR.
 
In 2015, Erin castiga premiul “On the Radar” oferit de Thinkers50, premiu acordat ganditorului care, cel mai probabil, va influenta viitorul business-ului si al gandirii de business si este clasata de HR Magazine in top 30 cei mai influenti ganditori de HR ai anului 2016.  
Ciprian
Stanescu
Presedinte
Global Shapers Bucharest Hub, comunitate a World Economic Forum
Ciprian Stanescu are peste 10 ani de experienta in programe de leadership si politici publice in cadrul mai multor organizatii, companii si comunitati. Lucreaza din 2007 pentru Institutul Aspen Romania, in prezent Director Corporate Affairs & Membership. A dezvoltat si livrat diverse tipuri de seminarii si workshopuri pentru comunitati variate: studenti, tineri profesionisti, politicieni, antreprenori, lideri de business si administratie publica. In afara activitatilor Aspen, Ciprian coordoneaza din 2015 doua competitii in Romania. Prima, Social Impact Award este un program educational in antreprenoriat social si cea mai mare competitie de social business pentru tineri din Europa. A doua este Hello Tomorrow Romania, parte a celei mai importante competitii globale pentru start-ups din stiinta si tehnologie. Recent a inceput sa predea un curs de Futurism si sa construiasca o comunitate de experti in tehnologii noi prin platforma de evenimente Innovations for Tomorrow. In spatiul civic, Ciprian a fondat in 2013 Global Shapers Bucharest Hub, comunitate a World Economic Forum. Este doctorand al Academiei de Studii Economice și are un Master în Științe Politice la Central Europea University, Budapesta.

Partenerii Evenimentului

Partener Principal al Evenimentului
Parteneri Anuali
Partner on Legal Matters
Partener Eveniment
Partener Media

Inscrieri

Pentru a va inscrie la HighFuture Conference, va rugam sa ne scrieti la adresa la adresa florina.dinca@hr-club.ro.

In functie de tipul de membership in HR Club si de optiunea aleasa, gasiti mai jos tarifele de inscriere.

*Preturile sunt exprimate in euro si nu contin TVA. 

Tarifele de participare aferente Optiunii 1 (Sesiuni keynote - Isaac Getz & Erin Meyer + Sesiune plenara),valabile pana la 20 iulie 2017.

 

Gold
Premium
Gratuit
Silver
Asociat
250 euro + TVA
Bronze
Baza
250 euro + TVA
Non-membru
400 euro + TVA

Locatie

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Luminos Labs
Cluj+Napoca
UNIQA Asigurari
Bucuresti
UNIQA Asigurari
Bucuresti
HP
Bucuresti

Evenimente

Bucuresti
 • Conferinta Nationala HR Club

Evenimente

Bucuresti
 • Conferinta Nationala HR Club

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Luminos Labs
Cluj+Napoca
UNIQA Asigurari
Bucuresti
UNIQA Asigurari
Bucuresti
HP
Bucuresti

Parteneri Anuali