HR Club cauta Community Manager Iasi

De HR CLUB pe 07 Martie 2018

HR Management Club, asociatia profesionistilor in resurse umane cu peste 450 de membri la nivel national, va deschide un birou regional la Iasi.  Pentru a pune in practica acest obiectiv, suntem in cautarea unui Community Manager.

Cum stii de la prima vedere daca te potrivesti?

  1. Esti o persoana dinamica, cu spirit antreprenorial, ai experienta in coordonarea/dezvoltarea de comunitati, organizarea de evenimente si locuiesti in Iasi? Sunt sanse de peste 50% sa te intereseze anuntul nostru!
  2. Ai cunostinte, cel putin de baza, despre managementul resurselor umane? Sunt sanse de peste 90% sa te intereseze anuntul nostru!

Daca te intrebi ce ai putea face intr-o zi de lucru in calitate de HR Club Community Manager Iasi, iata mai jos o lista de posibile activitati.

  1. Iti bei cafeaua cu un HR din comunitate, timp in care povestiti despre preocuparile sale profesionale;
  2. Dai cateva telefoane si iti stabilesti intalniri la cafea cu alti HRi (vezi punctul 1);
  3. Faci designul unui eveniment pentru comunitatea de HR care sa raspunda nevoilor identificate in decursul mai multor discutii la cafea (vezi punctul 1);
  4. Dai un telefon/email colegilor de la HR Club Bucuresti si te consulti cu privire la evenimentul de la punctul 3;
  5. Te plimbi prin Iasi cu obiectivul de a gasi locatie pentru evenimentul programat;
  6. Redactezi o invitatie atractiva atat din punct de vedere continut, cat si grafic (te poti baza pe experienta si feedbackul colegilor de la Bucuresti!) si o trimiti;
  7. Participi la un eveniment al comunitatii de business din Iasi si iti faci noi prieteni;
  8. Cum ai un orar flexibil (4h/zi), poti sa iti bei cafeaua de dimineata la ce ora vrei tu si HRul sau partenerul cu care te intalnesti.

Noi credem ca jobul acesta ti se potriveste daca:

  • Ai raspuns DA la intrebarile de calificare A si ar fi tare sa fie si la B;
  • Comunici clar. Scrii bine. Vorbesti elocvent. Poti explica aproape orice oricui si te simti in largul tau sa comunici in scris si la telefon. Toate acestea atat in romana, cat si in engleza;
  • Esti sincer interesat de preocuparile profesionale ale celorlati si stii sa asculti si sa pui cap la cap informatia;
  • Te preocupa si iti face placere sa-ti largesti cercul profesional fie participand la evenimente, fie stabilind intalniri unu-la-unu;
  • Orientarea catre client si preocuparea pentru a crea momente de “Aha” sunt in ADN-ul tau;
  • Stii si iti place sa moderezi discutii profesionale intr-o maniera calda si prietenoasa;
  • Esti atent la detaliile care fac diferenta intre un eveniment de care lumea isi aduce aminte cu placere si… un eveniment ca oricare altul;
  • Esti creativ si, in acelasi timp, ai rabdare sa revizuiesti rodul creatiei tale (invitatii, mesaje social media, articole, prezentari) astfel incat impactul sa fie pe masura asteptarilor;
  • Recunosti ca nu le stii pe toate si esti dispus sa inveti lucruri noi, repede;
  • Este important pentru tine sa faci o diferenta oriunde esti implicat intr-un proiect.

Daca iti doresti si un job profile mai tehnic, poti sa-l citesti aici.

Asteptam aplicatia ta: CV si scrisoare de motivatie pana joi, 26 aprilie 2018, pe adresa dana.cavaleru@hr-club.ro.

Citeste si despre

Aproape 400 de membri ai comunitatii profesionistilor in Resurse Umane au participat la Share|Care|Dare Conference, a 19-a editie a Conferintei Citeste mai mult »
In perioada 11 - 22 septembrie 2023, a avut loc o noua editie a Scolii de Vara HR Club Next Gen. Programul a avut ca scop dezvoltarea Citeste mai mult »
Am inceput in martie, am continuat in aprilie si mai si chiar si in iunie, pe perioada grevei din educatie, pentru ca am avut alaturi de noi Citeste mai mult »

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Premier Restaurants Romania
EMI Equipement Maintenance Industrie
HR Club
Bucuresti

Parteneri Anuali