HR Club a lansat primele certificari autohtone in HR

De HR CLUB pe 30 Mai 2017

Asociatia profesionistilor de resurse umane din Romania, HR Club, a lansat primul sistem de certificare 100% romanesc, creat de profesionisti cu experienta, care vizeaza trei niveluri de senioritate: generalist, integrator si strateg. Prima sesiune de certificare va avea loc in Bucuresti, in perioada 12-16 iunie 2017.
 
Aceasta certificare, recunoscuta de membri comunitatii Asociatiei HR Club, a fost dezvoltata pentru a oferi profesionistilor din domeniu o imagine asupra competentelor in HR la un moment dat, pe toate ariile relevante de expertiza, si, totodata, un ghid  pentru dezvoltarea profesionala viitoare.  Examenul de certificare este bazat pe studii de caz, inspirate din situatii reale din companii multinationale sau romanesti, menita sa evalueze competentele practice ale profesionistul in HR si doar intr-o mica masura, indirect, cunostintele teoretice. Din acest motiv inscrierea la Examenul de Certificare HR Club nu presupune parcurgerea anumitor cursuri.
 
 „Specialistii HR aflati in diferite etape de dezvoltare ale carierei lor, se pot inscrie incepand cu jumatatea lunii mai la prima sesiune de certificare HR Club. Suntem foarte mandri sa lansam aceasta Certificare bazata pe Modelul de Competente in resurse umane HR Club lansat in 2016, un deziderat al comunitatii de resurse umane inca de la infiintare in 2004. Consideram ca este inca un pas important pentru asociatia noastra profesionala: daca anul trecut am definit standardul pentru profesia noastra pe 3 nivele de senioritate, acum avem instrumentul prin care fiecare profesionist se poate evalua” spune Dana Cavaleru, director executiv HR Club
 
Descrierea completa a certificarilor HR Club se gaseste pe pagina dedicata de pe website-ul asociatiei.  

Citeste si despre

De HR Club pe 16 Mai 2018
Scoala de vara HR Club Next Generation a reunit, in cele 11 editii anterioare, peste 150 de tutori si a instruit peste 210 studenti. Mai mult de doua (citeste mai mult...)
De Florina Dinca pe 12 Aprilie 2018
Suntem foarte entuziasmati sa va invitam la primul nostru studiu construit impreuna cu CIPD. Inca din decembrie, anul trecut, am lucrat la design-ul (citeste mai mult...)
De HR Club pe 05 Aprilie 2018
Peste 250 de specialisti in resurse umane, antreprenori si manageri din companii din Romania au asistat la a 10-a editie a Galei Premiilor de (citeste mai mult...)

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

ENGIE Romania
Bucuresti
AgroConcept
Bucuresti
Hill International
Ploiesti

Parteneri Anuali