HR Club a pregatit timp de doua saptamani o noua generatie de HRi

De HR CLUB pe 19 Iulie 2017

Scoala de vara pentru studentii pasionati de HR are de saptamana trecuta o noua generatie de absolventi. 16 tineri au fost pregatiti intens  intr-un program de doua saptamani de peste 20 de tutori cu experienta in recrutare si selectie, formare si dezvoltare, compensatii si beneficii, managementul performantei sau strategie de resurse umane.

In prima zi, participantii s-au cunoscut mai bine in cadrul unui curs de comunicare cu impact. Apoi, in zilele urmatoare, au aflat mai multe despre fiecare arie a HR-ului, pornind de la o sesiune introductiva si continuand cu prezentarea unor proiecte care pot fi considerate bune practici in domeniu. Prima saptamana a fost incheiata prin vizita de companie de la Centrul Tehnic de Testare Titu al Renault Romania.

Pe parcursul intregului proiect, partenerul educational al scolii de vara a facut invatarea sa para ca o joaca – participantii s-au inregistrat pe o platforma gamificata unde au ars calorii si au parcurs zeci de kilometri intr-un maraton al invatarii. Munca in echipa s-a intensificat prin rezolvarea unui studiu de caz complex si pregatirea prezentarilor din ultima zi, cand echipele au fost evaluate de un juriu format din membrii HR Club.

Scopul scolii de vara de a-i conecta pe participanti cu realitatea cu care se confrunta angajatorii romani pe piata locala a muncii a fost atins si organizatorii spera ca o mare parte dintre ei vor alege sa profeseze in domeniu, avand in vedere si propunerile de internship si job-uri facute deja de tutorii din program.

Pentru cei 16 absolventi, procesul de invatare nu se incheie insa aici, HR Club oferindu-le tinerilor un membership anual in comunitatea profesionistilor de HR, pentru a profita de toate oportunitatile de invatare care se ivesc in urmatorul an.

Daca sunteti interesati sa participati pe viitor la astfel de evenimente organizate de HR Club, prin acest formular puteti sa va abonati la comunicarile asociatiei pentru a primi mesaje direct pe adresa voastra de e-mail.

Parteneri anuali: Romanian Software, Total Soft, Trend; Partner on Legal Matters: Pelifilip; Partener educational: Equatorial; Parteneri eveniment: BRD Groupe Societe Generale, Tenaris Silcotub, Ursus Breweries; Suporteri eveniment: Coca Cola HBC Romania, Macromex; Parteneri media: Angajatorulmeu.ro, Campus Bucuresti, Gratuitor, HIPO, HR Manager, OSUT Timisoara, Portal HR, Re-start, Studland, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi.

Citeste si despre

De HR CLUB pe 09 Iunie 2017
La Seminarul de Bune Practici in Resurse Umane din 11 mai am avut un invitat special. Mircea Toma, Presedinte ActiveWatch si-a dorit sa le faca (citeste mai mult...)
De HR CLUB pe 23 Mai 2017
Va invitam sa cititi o scrisoare colectiva din partea studentilor care au participat in anii trecuti la cele 10 editii ale Scolii de Vara HR Club (citeste mai mult...)
De Florina Dinca pe 24 Martie 2017
Pentru a afla deciziile asumate in piata, la initiativa membrilor sai, HR Club a derulat un sondaj cu scop consultativ, distribuit in doua etape – la (citeste mai mult...)

Evenimente

Bucuresti
  • Conferinta Nationala HR Club

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

BRD Groupe Societe Generale
Bucuresti
Asociatia Romana de Corporate Wellness
Bucuresti
Coca-Cola HBC Romania
Bucuresti
Max Relax
Bucuresti

Parteneri Anuali