Interviuri despre recrutare si selectie cu castigatorii si finalistii de la gala

De HR CLUB pe 16 Iunie 2016

Pana la aparitia manualului de bune practici, povestim cu castigatorii si finalistii de la categoria de recrutare si selectie de la Gala Premiilor de Excelenta in Resurse Umane despre participarea la cea mai importanta competitie anuala de proiecte de resurse umane din Romania si importanta recunoasterii acordata de catre comunitate proiectelor valoroase. Aflam si care sunt parerile specialistor de resurse umane despre cum s-a schimbat recrutarea in ultimii ani, care sunt tendintele pentru viitor si felul in care se adapteaza companiile la aceste schimbari
 
Mirela Stere de la Macromex ne-a povestit despre strategia lor de recrutarea in zone putin ofertante din punct de vedere al populatiei angajabile si despre cat de muncite sunt toate premiile primite de Macromex pentru excelenta in resurse umane. Citeste interviul aici.
 
 
Sabina Sadoveanu de la Hewlett Packard Enterprise ne arata cum te poti folosi de social media pentru a avea un element diferentiator ca angajator si cum au creat o baza de angajati potentiali cu ajutorul comunicarii proactive in mediul online. Citeste interviul aici.
 
 
Estera Anghelescu de la Kaufland Romania ne vorbeste despre succesul proiectului "Raftul cu experiente" si despre resursele umane interne, care sunt prioritare in procesul de recrutare pentru o pozitie nou aparuta in companie. Citeste interviul aici.
 
 
Cristian Pantir de la Adecco vorbeste despre integrarea pietei de munca romanesti pe piata globala si despre cum recrutarea online transforma fiecare specialist de resurse umane intr-un "big data miner". Citeste interviul aici.
 

Citeste si despre

De HR CLUB pe 12 Ianuarie 2018
In ultima perioada,  multe companii au inclus in centrul strategiilor lor de management al talentelor promisiunea liderului portabil, care poate (citeste mai mult...)
De HR CLUB pe 30 Octombrie 2017
In contextul scandalului international de hartuire sexuala, mediatizat sub hashtag-ul #metoo, chestiunea modului in care sunt conditionate si (citeste mai mult...)
De HR CLUB pe 16 Octombrie 2017
Invatarea continua este o investitie in propria cariera care iti poate plati dividende semnificative. Indiferent daca iti planifici sau nu o (citeste mai mult...)

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Caroli Foods
Bucuresti
Groupe Renault
Bucuresti
Sphera Franchise Group
Bucuresti

Parteneri Anuali