Saga continua: Scoala de Vara HR Club Next Generation a ajuns la editia a XII-a

De HR Club pe 16 Mai 2018

In perioada 2-13 iulie 2018 se va desfasura editia a XII-a Scolii de Vara HR Club Next Generation, dedicata studentilor in an terminal si masteranzilor pasionati de resurse umane.

Scoala de vara HR Club Next Generation a reunit, in cele 11 editii anterioare, peste 150 de tutori si a instruit peste 210 studenti. Mai mult de doua treimi din participantii la scoala de vara HR Club Next Generation activeaza in prezent in domeniul resurselor umane.

Proiectul HR Club Next Generation a inceput in 2007, ca urmare a intelegerii nevoii ca HR Club sa contribuie nu doar la dezvoltarea actualilor profesionisti in resurse umane din Romania, ci si la formarea unei noi generatii de specialisti RU care sa inteleaga corect si sa poata raspunde rapid provocarilor din acest domeniu.

Programul este o initiativa de voluntariat a comunitatii profesionistilor de HR. Participarea la cursuri este gratuita pentru toti candidatii selectati.

 

Ce spun participantii de anul trecut?

“A fost o experienta foarte frumoasa si fix cum ma asteptam: tutori care s-au implicat, informatii utile care m-au ajutat sa-mi formez o imagine unitara despre toate zonele HR-ului, colegi faini nu doar ca oameni, dar si in perspectiva de viitori specialisti in resurse umane.”

“Da, Scoala de Vara HR Club Next Generation chiar a fost despre tot ceea ce inseamna noile generatii si practicile actuale de Resurse Umane. Pe langa cumulul de informatii exceptionale pe care le-am primit de la specialistii de resurse umane din Romania, pot sa ma mandresc cu peste 15 prieteni noi si cu faptul ca am trecut prin aceasta experienta.”

“Scoala in a nutshell: zambete, oameni noi si implicati, informatii utile, traineri profesionisti. Total: 2 saptamani de amintiri frumoase.”

“Elementul care mi-a placut cel mai mult a fost axarea pe practica si pe foarte multe exemple aplicabile. Va indemn din toata inima sa veniti si sa incercati o experienta ce merita traita, nu doar povestita!”

“Mi-a placut foarte mult ca am putut interactiona cu specialisti/directori din industrii diferite. Mi-a placut ca a existat diversitate. Mi-au placut temele abordate, faptul ca s-a atins fiecare parte din HR si rolul fiecareia.”

 

Hai si tu la scoala!            

Intra pe pagina dedicata si afla daca te incadrezi in profilul cautat de noi – iar apoi pune-te pe scris si trimite-ne aplicatia ta pana pe 4 iunie. Cariera ta in HR poate incepe aici.

 

 

Citeste si despre

De Florina Dinca pe 12 Aprilie 2018
Suntem foarte entuziasmati sa va invitam la primul nostru studiu construit impreuna cu CIPD. Inca din decembrie, anul trecut, am lucrat la design-ul (citeste mai mult...)
De HR Club pe 05 Aprilie 2018
Peste 250 de specialisti in resurse umane, antreprenori si manageri din companii din Romania au asistat la a 10-a editie a Galei Premiilor de (citeste mai mult...)
De HR Club pe 03 Aprilie 2018
Dragi membri HR Club, In orice organizatie sau asociatie profesionala exista anumiti oameni care daruiesc cu generozitate din resursele lor de (citeste mai mult...)

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Hill International
Ploiesti
Menzies Aviation Romania SA
Bucuresti

Parteneri Anuali