Intalnire regionala HR Club: Timisoara, 16 septembrie 2014

Marti, 16 septembrie, la Timisoara, a avut loc un nou seminar regional HR Club. Desfasurat in parteneriat cu CDM, evenimentul si-a propus sa continue diseminarea de proiecte inovative in domeniul resurselor umane.

Agenda seminarului va cuprinde urmatoarele prezentari:

  • Tenaris Silcotub - "One hour walk through safety" este un proiect de lucru in echipa pe tema sigurantei angajatilor cu scopul de a le oferi coaching si feedback pozitiv atunci cand il merita si de a discuta si a agrea lucrurile care pot fi imbunatatite pentru a creste siguranta la locul de munca. Programul "Safe Hour" consta intr-o vizita de o ora in fabrica a managerilor de top/middle ale zonelor operative cu scopul de: a obtine feedback de la angajati despre posibile conditii/situatii nesigure; a identifica si corecta comportamentele nesigure si riscurile posibile; a verifica daca procedurile si instructiunile sunt aplicate corect; a imbunatati indicatorii de performanta ai companiei in ceea ce priveste siguranta si sanatatea in munca.

"Juriul a apreciat in mod deosebit anvergura proiectului: 96% din angajati implicati si rezultatele obtinute:  66% scaderea ratei de incidente/accidente la locul de munca; 90 % dintre angajati au cosiderat util programul "Safe hour" si raportul cost/eficienta in acest proiect." - comentariu Juriu Gala HR Club 2014

  • BCR Pensii - "Cheltuieli inteligente - cum retinem angajatii cheie in companie" -  in cadrul acestui program vei afla informatii detaliate despre o solutie de optimizare a costurilor cu angajatii. Totodata, pentru ca performantele individuale ale angajatilor influenteaza pozitiv rezultatele companiei, este important ca efortul acestora sa fie rasplatit. In acest sens, vei afla  informatii cheie cu privire la fidelizarea si motivarea acestora, precum si informatii cu privire la cum sa imbunatatesti imaginea companiei ca angajator.

Locatie

Anual partners

Jobs

Bombardier Transportation
Lactalis Romania
Lactalis Romania
Lactalis Romania

Events

JOBS

Bombardier Transportation
Lactalis Romania
Lactalis Romania
Lactalis Romania

HR Club Partners