ReShape Organizations - A Forum by HR Club

Organizatia ta este sau va intra intr-un proces de schimbare, nu-i asa? 
 
Ce stim cu totii:
 • Pentru a ne atinge obiectivele de performanta si pentru a ne pastra locul in fata competitiei, este nevoie sa ne remodelam organizatiile;
 • Trebuie sa gasim formula magica pentru a combina viteza si adaptarea cu stabilitatea si eficienta. 
Ce trebuie sa aflam:
 • Care este modelul potrivit pentru organizatia noastra?
 • Care sunt etapele transformarii catre “noul model”?
ReShape Organizations este o noua serie de evenimente HR Club care isi propune sa va ajute sa gasiti raspunsul la aceste intrebari. Invitatii nostri vor fi executivi de top la nivel european, care au implementat cu succes transformari in propriile organizatii si vor impartasi din experienta lor. 
 
Prima editie a ReShape Organizations - A Forum by HR Club va avea loc in data de 12 mai 2020, la Teatrul Elisabeta Bucuresti.
 
 • Primul invitat confirmat este Bjarte Bogsnes, Chairman Beyond Budgeting Roundtable, Senior Advisor Performance Framework - Equinor. Bjarte este Presedintele Beyond Budgeting Roundtable (BBRT). Este un popular speaker international de business si este castigatorul premiului Harvard Business Review / McKinsey Management Innovation. Afla mai multe despre el aici.
Tema sesiunii: Beyond Budgeting – Agilitatea afacerilor in practicaVezi subiectele care vor fi abordate aici.
 
 • A doua invitata confirmata este Zsuzsanna FriedlChief People Officer - Magyar Telekom. Afla mai multe despre ea aici.
Tema sesiunii: Magyar Telekom’s agile@scale transformation journeyVezi subiectele care vor fi abordate aici.
 
 • Al treilea invitat al Forumului este Rakesh ParangathHR Partner - ING Bank Netherlands/Belgium. Afla mai multe despre el aici.
Tema sesiunii: Redefining HR Impact at ING NetherlandsVezi subiectele care vor fi abordate aici.
 
 • Evenimentul se incheie alaturi de Alexandru FilipMcKinsey Managing Partner Bucuresti si Evgeny UstinovMcKinsey Partner Moscova. Afla mai multe despre ei aici.
Tema sesiunii: Overview of Enterprise AgilityVezi subiectele care vor fi abordate aici.
 
Cum te inscrii? Consulta tarifele de participare si trimite un email la madalina.tanase@hr-club.ro.

Agenda

12:30-13:30
Welcome registration
13:30-15:30
Beyond Budgeting – Business Agility in Practice, cu Bjarte Bogsnes
15:30-16:00
Coffee break
16:00-16:45
Case study: Magyar Telekom’s agile@scale Transformation Journey, cu Zsuzsanna Friedl
16:45-17:30
Case study: Redefining HR Impact at ING Netherlands, cu Rakesh Parangath
17:30-18:15
An Overview of Enterprise Agility, cu Alexandru Filip & Evgeny Ustinov

Detalii sesiuni

 
Beyond Budgeting – Agilitatea afacerilor in practica
 
Vom discuta, impreuna cu Bjarte Bosgnes, despre:
 
 • Limitarile managementului traditional, inclusiv:
  • problemele legate de bugetare
  • capcanele KPI 
  • problemele legate de tinte si bonusuri
 • Beyond Budgeting (Dincolo de bugetare) – modelul de management adaptativ si uman
  • fundamentul, filosofia si cele 12 principii
  • companii din toata lumea care aplica modelul; exemple despre modul in care opereaza
 • Povestea Equinor (fosta Statoil) – modelul “De la ambitie la actiune”
  • redefinirea performantei – targeturi dinamice si relative si o evaluare holistica a performantei
  • previziunea dinamica si alocarea resurselor fara bugete traditionale
  • de la managementul bazat pe calendar la managementul bazat pe evenimente
 • Experiente si sugestii de implementare
 • Necesitatea Resurselor Umane – Cooperarea financiara

 

***

Magyar Telekom’s agile@scale transformation journey

 
Zsuzsanna Friedl va vorbi despre primul an al demersului agile@scale de transformare a Magyar Telekom.
 
 • Care sunt principalele obiective ale transformarii agile?
 • Ce inseamna abordarea agile@scale si care sunt cele mai importante repere ale sale?
 • Ce structura organizationala a fost implementata?
 • Care au fost dimensiunile de HR ale transformarii?
 • Cum a evoluat echipa de HR?
 • Care sunt primele rezultate si invatamintele-cheie?
 
 
***

Redefining HR Impact at ING Netherlands

 
Rakesh Parangath ne va impartasi din experienta sa de HR Partner al Chief Transformation Officer (CTO) pentru organizatiile unite ING Bank Olanda si Belgia.
 
 • Cum a fost implementata transformarea care a inclus noi modalitati de lucru (agile) si noua cultura corporativa (Orange code) in ING Olanda;
 • Cum a fost ghidata tranzitia de la o organizatie traditionala de HR;
 • Impactul si beneficiile trecerii la o organizatie agile.

 

***

An Overview of Enterprise Agility

 
Alexandru Filip si Evgeny Ustinov vor face o trecere in revista a metodologiei Agile pentru organizatii, raspunzand la intrebari precum:
 
 • Ce avantaje aduce Agile?
 • Cum incepi sa devii Agile?
 • Cum eviti capcanele frecvente ale transformarilor Agile?
 • Care este rolul HRului intr-o transformare Agile?
 • Ce fel de capabilitati si resurse sunt necesare pentru a incepe si sustine o transformare Agile?
 • Care este structura unei organizatii cu adevarat Agile?
 
 

Speakers

Bjarte
Bogsnes
Beyond Budgeting Roundtable, Senior Advisor Performance Framework
Equinor

Bjarte Bogsnes are o lunga cariera internationala, atat in Finante, cat si in Resurse Umane. Este un pionier al miscarii Beyond Budgeting (Dincolo de bugetare) si a coordonat implementarea programului Beyond Budgeting la Equinor (fosta Statoil), cea mai mare companie din Scandinavia. La mijlocul anilor ’90 a condus o initiativa similara la Borealis, una dintre companiile care au inspirat modelul Beyond Budgeting.

Equinor a constientizat ca practicile traditionale de leadership si management nu mai functioneaza in organizatiile bazate pe competenta din zilele noastre, care opereaza in medii de afaceri mai complexe, dinamice si imprevizibile ca niciodata. Compania a implementat alternative inovatoare la managementul traditional, cum ar fi eliminarea bugetelor traditionale si a managementului bazat pe calendar in favoarea proceselor mai descentralizate, agile si umane.

Bjarte este Presedintele Beyond Budgeting Roundtable (BBRT). Este un popular speaker international de business si este castigatorul premiului Harvard Business Review / McKinsey Management Innovation. Bjarte este, de asemenea, autorul cartii "Implementing Beyond Budgeting - Unlocking the Performance Potential", unde scrie despre demersul sau de aproape 25 de ani de aplicare a modelului Beyond Budgeting.

Zsuzsanna
Friedl
Chief People Officer
Magyar Telekom

Zsuzsanna Friedl are peste 20 de ani de experienta in managementul resurselor umane, in diverse industrii precum productie, ICT si telecomunicatii. A lucrat in mari companii multinationale, cum ar fi General Electric si Microsoft, contribuind activ la programe de transformare a afacerilor si culturii in mediul international, si a acumulat experienta practica pe toate segmentele si nivelurile organizatiilor de resurse umane.

S-a alaturat Magyar Telekom (Deutsche Telekom) in 2017, iar responsabilitatile sale includ toate activitatile de HR legate de angajati, comunicare interna si externa, precum si coordonarea ariilor care sprijina transformarea companiei.

Rakesh
Parangath
HR Partner
ING Bank Netherlands/Belgium

Rakesh Parangath lucreaza de 15 ani la ING Bank, activand in trei locatii – India, Tarile de Jos si Peninsula Iberica (Spania si Portugalia). A ocupat diverse pozitii, de la Staffing and Selection Lead in ING Vysya Bank India, pana la HR Operations Manager / HR Partner in Tarile de Jos si HR Partner, Wholesale Banking in ING Bank Spania & Portugalia. In prezent, este HR Partner al Chief Transformation Officer (CTO) pentru organizatiile unite ING Bank Olanda si Belgia; domeniul sau de activitate include parteneriatul strategic al Resurselor Umane cu CTO in vederea proiectarii departamentului de transformare pentru unificarea organizatiilor, precum si alinierea inimilor si mintilor oamenilor la noul cadru organizational transfrontalier.

In ultimii 15 ani, Rakesh s-a implicat in numeroase proiecte si programe in cadrul ING – achizitionarea de banci de retail din Turcia si Thailanda; cesionarea operatiunilor de Private Banking in Elvetia si Asia; vanzarea de entitati ING Direct in Marea Britanie, SUA si Canada; crearea One Banks prin fuzionarea unor intreprinderi de retail, en-gros si imobiliare din Italia, Franta, Spania etc.; implementarea unei noi filosofii de management al performantei in ING Bank Spania & Portugalia, care a fost ulterior adoptata in cadrul operatiunilor ING la nivel mondial.

Experienta sa anterioara include Coca Cola India in rolul de HR Executive si Infosys Technologies Ltd., India ca Program Manager in domeniul Compensatiilor & Beneficiilor.

A absolvit Christ College, Bangalore cu o diploma de licenta in Comert si St. Joseph's College of Business Administration, Bangalore cu o diploma post universitara in Administrarea Afacerilor. Rakesh este un cetatean global – nascut in India, crescut in Kenya, naturalizat ca cetatean olandez.

Alexandru
Filip
Managing Partner
McKinsey Bucuresti

Alexandru Filip are peste 10 ani de experienta in consultanta, deservind clienti din industria bancara, de asigurari si telecomunicatii, in special in ariile de strategie, transformari agile si eforturi de digitalizare. El a coordonat diverse programe multianuale digitale si agile in cadrul unor institutii de top din Europa Centrala si Estica, care au inclus digitalizarea customer journey, implementarea unor modele analitice avansate pentru o retentie sporita a clientilor si adoptarea metodologiei Agile.

Alex este Managing Partner McKinsey in Bucuresti. Anterior, el a fost consultant de management pentru Roland Berger Strategy Consultants si bancher de investitii pentru Raiffeisen Bank.

Evgeny
Ustinov
Partner
McKinsey Moscova

Evgeny Ustinov este specializat in transformari agile si digitale, coordonand multiple programe de acest gen in cadrul unor organizatii de top din industria bancara, de asigurari si retail. El a acumulat experienta directa atat in proiectarea planurilor organizationale, cat si in implementarea Agile@Scale atat pentru jucatori digitali nativi, dar si pentru jucatori regionali si globali.

Evgeny este Partner McKinsey Digital in Moscova. Inainte de McKinsey, a ocupat pozitia de Head of Subsidiary Management intr-o importanta companie rusa de telecomunicatii.

Partenerii Evenimentului

Parteneri anuali HR Club
Partner on Legal Matters
Parteneri Media
Suporteri Media

Inscrieri

Tarifele de participare:

Inscrierile se fac trimitand un email la madalina.tanase@hr-club.ro.

Locatie

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Telekom
Bucuresti
A&D Pharma
Bucuresti

Evenimente

Bucuresti
 • Leadership
 • Management
 • Performanta
 • Gala Premiilor de Excelenta HR Club
Bucuresti
 • Afaceri
 • Leadership
 • Management
 • Performanta
 • Conferinta

Evenimente

Bucuresti
 • Leadership
 • Management
 • Performanta
 • Gala Premiilor de Excelenta HR Club
Bucuresti
 • Afaceri
 • Leadership
 • Management
 • Performanta
 • Conferinta

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Telekom
Bucuresti
A&D Pharma
Bucuresti

Parteneri Anuali