Seminar de bune practici in Legislatia Muncii | 25 februarie 2021

Pe 25 februarie te invitam la traditionalul nostru seminar de bune practici in legislatia muncii. Vor fi dezbatute subiecte diverse si, la finalul fiecarei sesiuni, vom aloca 15 minute pentru intrebari punctuale pe temele sustinute de invitati. 

Pentru o cat mai buna documentare a raspunsului, te incurajam sa ne trimiti in avans intrebarile tale pe fiecare dintre temele propuse. In cazul in care curiozitatile legislative sunt legate de subiecte diferite, vom incerca sa le gasim raspunsul in ultima sesiune de Q&A a seminarului, dedicata intrebarilor generale. Pentru a reusi sa ne incadram in timp si pentru a raspunde tuturor intrebarilor trimise, avem rugamintea ca numarul lor sa fie de maximum 3 per companie. Asteptam intrebarile tale pana marti, 23 februarie, la adresa madalina.tanase@hr-club.ro

Asteptam cu drag inscrierea ta,

Echipa HR Club

Agenda

14:00 - 14:10
Welcome
14:10 - 14:40
Seminarii : Restructurarile economice; Plan B la incetarea amiabila
Cristina Tudoran - Senior Associate, Filip & Company
14:40 - 14:55
Q&A
14:55 - 15:25
Seminarii : Consecintele fiscale ale telemuncii. Aspecte cu privire la beneficiile acordate angajatilor
Dan Irimie & Alexandra Corha - Avocat, Redcase
15:25 - 15:40
Q&A
15:40-16:00
Sesiune Q&A

Detalii sesiuni

Restructurarile economice – Plan B la incetarea amiabila.

O restructurare economica trebuie sa fie bine fundamentata de catre angajatori, iar postul sa fie suprimat complet de pe organigrama. De multe ori, insa, companiile au nevoie sa mentina o parte din activitatile livrate de acel angajat, sau doar sa transforme unele responsabilitati secundare sau competentele alocate unui rol. Cum vad instantele aceste tranformari si ce riscuri pot sa apara in practica? Avocatii de la Filip & Company ne vor arata care sunt cele mai frecvente probleme pentru care instantele decid sa anuleze deciziile de concediere in astfel de cazuri si cum putem evita desfiintarea acestor masuri si reintegrarea angajatilor.

Consecințele fiscale ale telemuncii. Aspecte cu privire la beneficiile acordate angajatilor

Prezentarea vizeaza aspecte sensibile/intrebari frecvente de drept fiscal ce rezulta din mutarea activitatii de la birou acasa in contextul pandemic. Vom aborda teme ce privesc incadrarea fiscala a resurselor alocate de companii pentru dotarea home office, facilitatile acordate de stat companiilor care asigura formarea copiilor angajatilor si posibilitatea deducerii costurilor aferente facturilor casnice.

Speakers

Cristina
Tudoran
Senior Associate
Filip & Company

Cristina Tudoran face parte din echipa de solutionare a litigiilor, in timp ce experienta acesteia include si consiliere in probleme comerciale generale, cum ar fi aspecte legate de dreptul muncii in proiecte complexe de restructurare, negociere colectiva, contracte de management, contracte de distributie/ vanzare internationala, consiliere generala referitoare la o gama larga de chestiuni de afaceri, inclusiv in domeniul transportului aerian, al sectorului bancar sau al comertului cu amanuntul.

Reperele in activitatea sa recenta includ:

  • consilierea unei companii mondiale de consultanta in afaceri in legatura cu un litigiu complex in materie de munca si drept corporativ initiat de un fost director;
  • consilierea unei institutii bancare de conducere pe piata locala in legatura cu elaborarea si implementarea unei proceduri extinse de evaluare a competentelor profesionale ale unui angajat al conducerii superioare si reprezentarea juridica a acestuia in litigiul initiat de fostul angajat;
  • parte a echipei care asista una dintre cele mai mari companii de renume si active in industria constructiilor internationale intr-un arbitraj major impotriva unei autoritati locale.
Dan
Irimie
Avocat
Redcase

Cu ani de experienta în firme de avocatura de top in Cluj, Dan Irimie conduce biroul din Cluj Redcase unde consiliaza investitori romani si straini in domeniul comercial, negocieri, fuziuni si achizitii.

Alexandra
Corha
Avocat
Redcase

Alexandra este avocat si head of development Redcase. In biroul nostru din Cluj, Alexandra ofera consultanta juridiaă si asigura reprezentarea in probleme comerciale si de dreptul muncii.

Partenerii Evenimentului

Parteneri Anuali
Partner on legal matters

Inscrieri

Membru GOLD
Premium
Gratuit
Membru SILVER
Asociat
Gratuit
Membru BRONZE
Baza
25 euro + TVA
Non-membru
50 euro + TVA

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali