Masterclass Experienta angajatilor - Elementul diferentiator in noua realitate

 
Pe masura ce experientele noastre ca si clienti devin din ce in ce mai personalizate, usoare si digitalizate, asteptarile fata de brandurile preferate continua sa creasca. Ca angajati, preluam aceste asteptari in viata profesionala si s-a dovedit ca o experienta placuta a angajatului intr-o organizatie motiveaza angajatii sa performeze din ce in ce mai bine. Rentabilitatea investitiei in astfel de experiente este asociata direct cu cresterea productivitatii si a vanzarilor, precum si cu atragerea, retentia si motivarea talentelor de top. Astfel, crearea unor experiente care sa permita fiecarui angajat sa exceleze la locul de munca, in fiecare zi, nu mai este o oportunitate, ci o necesitate, pentru o performanta ridicata a business-ului.
 
Ca urmare a pandemiei, un nou profil de angajat a inceput sa se contureze. Aceasta schimbare in mentalitatea, asteptarile si comportamentele angajatilor ofera companiilor oportunitatea sa defineasca noi propuneri de valoare (EVP) si sa regandeasca experienta la lucru. Si ce modalitate mai buna avem la dispozitie, decat de a asculta angajatii, de a descoperi noile lor nevoi si asteptari, si de a construi, impreuna cu ei, viitorul?
 
Te invitam marti, 12 iulie, in intervalul 14:00 – 17:00, la un Masterclass sustinut de echipa KPMG de Experience Design in mansarda HR Club. Alaturi de Andreea Ungureanu, Manager, KPMG in Romania, Claudia Stan, Senior Manager, People Services, KPMG in Romania si Victor Iancu, Associate Partner, KPMG in Romania, vom intelege modul in care putem defini experienta angajatilor in organizatiile noastre, ce instrumente putem folosi si cum putem structura o initiativa privind experienta angajatilor cu un impact pozitiv in organizatie.
 
Te asteptam cu drag,
Echipa HR Club

Agenda

13:30-14:00
Welcome Coffee
14:00 - 17:00
Masterclass: Experienta angajatilor - Elementul diferentiator in noua realitate

Detalii sesiuni

Experienta angajatilor – Elementul diferentiator in noua realitate
  • Cuantificam impactul experientei angajatilor asupra business-ului
  • Discutam despre evolutia din ultimii ani a asteptarilor angajatilor si despre provocarile care apar in urma acestor schimbari
  • Aplicam cateva instrumente ce pot fi utilizate pentru a defini experienta angajatilor
  • Lucram impreuna pe un caz real si intelegem cum putem folosi aceste instrumente pentru a defini experienta angajatilor, pornind de la provocari reale si actuale

Speakers

Andreea
Ungureanu
Manager
KPMG in Romania

Andreea are o experienta internationala de peste 10 ani in Marketing, fiind specializata in product management si construirea de modele de business. A lucrat in mai multe industrii in aria comerciala, dezvoltand noi produse si servicii pentru Telco, Energie si Logistica. In KPMG, a gestionat proiecte de Customer Experience, Employee Experience si design de strategie pentru companii din Servicii Financiare, Constructii si Healthcare, utilizand Design Thinking, Lean Start Up si instrumente traditionale de marketing pentru a identifica solutiile ideale pentru fiecare client.

Claudia
Stan
Senior Manager, People Services
KPMG in Romania

Claudia are peste 20 de ani de experienta in HR, combinand experienta de consultant in resurse umane, cu cea de practician.

In rolul actual de Senior Manager in cadrul diviziei People Services a KPMG, Claudia este responsabila de furnizarea de servicii de consultanta in managementul resurselor umane pentru clientii KPMG. Are experienta atat in coordonarea proiectelor de transformare a functiei de resurse umane – inclusiv dezvoltare strategii, politici de resurse umane, audit al proceselor si sistemelor de resurse umane, optimizare procese de resurse umane, cat si coordonarea componentelor privind managementul oamenilor in cadrul unor proiecte complexe de transformare organizationala. De asemenea are o experienta solida in proiecte de dezvoltare organizationala – strategii de retentie, studii de climat, diagnoza si interventie culturala, managementul performantei si al talentelor, etc. 

Este contributor activ la o serie de publicatii pe teme de resurse umane si management, speaker la conferinte si evenimente pe teme precum: Viitorul Muncii, Managementul Performantei, Transformarea HR.

Victor
Iancu
Associate Partner
KPMG in Romania

Victor are o experienta ampla in strategie de business, coaching si consultanta, lucrand de peste 20 de ani cu actori din sectorul privat si cel public in contextul unei piete in dezvoltare.

A pus bazele echipei de Business si Service Design din Romania si Moldova, combinand instrumente de strategie, cercetare de piata si economica, si design thinking pentru a ajuta clientii sa identifice noi oportunitati de business, sa creeze si sa capteze noi surse de venituri, sa se diferentieze pe piata si sa creeze noi modele de business.

Conduce in KPMG Romania aria de servicii din zona de Customer si Employee Experience, si are o activitate bogata de thought leaderhip si educare a pietei in CX/EX management si educatie. Coordonator al raportului national Customer Experience Excellence, contribuie in mod activ la initiative globale de cercetare.

Inscrieri

Tarifele de participare pentru acest masterclass sunt:

Iti poti confirma participarea la acest masterclass, la adresa anca.toma [at] hr-club.ro pana luni 11 iulie, ora 10:00.

Locatie

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Evenimente

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali