Extra-salarial: Ce ne da extra-motivatie in vremuri de criza? | 13 decembrie 2022, ora 15:00 | MS Teams

 
NN Romania si HR Club te invita la cel de-al treilea eveniment marca HR Connect: Future is now, dedicat profesionistilor in resurse umane. Seria de intalniri abordeaza mindset-ul de schimbare, intr-un context caracterizat de volatilitate, ambiguitate si nesiguranta.
 
Aceasta editie, Extra-salarial: Ce ne da extra-motivatie in vremuri de criza?, are ca tema principala strategia de compensatii si beneficii in situatii de criza.
 
Intalnirea va avea loc pe data de 13 decembrie, incepand cu ora 15:00, in mediul online, via Microsoft Teams.
 
Evenimentul va fi deschis de catre Hong-Wha Ling, Chief Human Resources Officer (CHRO) NN Turcia, care va impartasi cu noi experienta sa globala si extensiva atat in aria de strategii de compensatii si beneficii, cat si in arii interconectate precum managementul performantei sau engagementul angajatilor.
 
In a doua parte a evenimentului, te invitam sa asisti la o discutie in panel cu profesionisti de resurse umane si oameni de business, precum:
 
  • Doina Filip, Head of Reward & HR Budget Orange,
  • Andreea Croitoru, Associate Manager & People Partner EPAM Systems
  • Ramona Puia, People & Culture Manager IKEA Romania
  • Bogdan Ionita, Managing Partner AdviseCube
 
alaturi de care vom afla raspunsuri la intrebari esentiale pentru viitorul apropiat al companiilor, cum ar fi:
 
  • Cum se schimba strategia de compensatii si beneficii in functie de specificul afacerii, regiunea geografica si piata muncii locala?
  • Ce inseamna sa te pregatesti pentru o criza economica? Ce componente sunt cele mai impactate de crize? Ce ajuta un angajator sa se diferentieze in piata?
  • Care sunt lectiile invatate din crizele din 2008 si 2020-2022 in materie de compensatii si beneficii?
 
Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile care isi vor gasi raspunsul marti, 13 decembrie, in cadrul HR Connect: Future is now.
 
Participantii vor avea ocazia sa castige:
  • una dintre cele 3 sesiuni de coaching pe strategia de resurse umane, facilitate de Anca Moldoveanu, Corporate Manager, NN Romania
  • unul dintre cele 5 ateliere de consultanta financiara dedicate angajatilor companiei, facilitate de un expert NN.
Click aici pentru a afla mai multe despre premii! Citeste regulamentul concursului.
 
 

Speakers

Hong-Wha
Ling
CHRO -
NN Turkey

Lider international inovator in resurse umane, cu o experienta de 20 de ani in gestionarea tuturor functiilor de HR, Hong-Wha Ling se afla in prezent in pozitia CHRO NN Turcia si a detinut mai multe roluri la NN inainte: Head HR Group Staff & CIO NN Group, Head of Compensation & Benefits Insurance International, Head of Compensation & Benefits NN Romania, Recruiter. Pe agenda de HR a lui Hong-Wha la NN Turcia se afla subiecte precum: engagementul angajatilor, diversitate si incluziune, performanta si talent management. Cu toate acestea, avand in vedere dinamica de pe piata muncii din Turcia, subiecte precum cel al compensatiilor si al beneficiilir sunt pe primul loc pe ordinea de zi.

Innovative international HR Leader with 20 years of experience managing all aspects of the HR function. Hong-Wha Ling is currently in the position of CHRO NN Turkey, and held several positions at NN before: Head HR Group Staff & CIO function NN Group, Head of Compensation & Benefits Insurance International, Head of Compensation & Benefits NN Romania, Recruiter. High on the HR agenda of Hong-Wha at NN Turkey, are topics such as: engagement, Diversity and Inclusion, Performance & Talent Management. However taken the dynamics in the Turkish labor market, Compensation & Benefits is high on the agenda.

LinkedIn:  https://www.linkedin.com/in/hong-wha-ling-a9a0b23/

Doina
Filip
Head of Reward & HR Budget -
Orange

Un profesionist desavarsit, cu o experienta in domeniul resurselor umane de aproape 25 de ani, Doina Filip este Head of Reward & HR Budget la Orange Romania. Doina s-a alaturat companiei in 1997, ca Payroll Administrator, urmand sa preia pe parcursul carierei la Orange responsabilitati de administrare, raportare si bugetare, dar si de proiectare a politicilor si structurilor de compensari si beneficii din companie.

In 2019 Doina a fost promovata in pozitia actuala, avand printre sarcinile sale planificarea strategica a resurselor umane, gasirea de solutii de eficientizare a costurilor si crearea unor modele predictibile in masurarea indicatorilor de eficienta.

Desi se afla de peste doua decenii in slujba resurselor umane, Doina este in continuare pasionata de jobul ei si se regaseste in permanenta in cautarea de noi provocari si oportunitati de inovare, fiind ferm convinsa ca a ales cea mai frumoasa aventura din punct de vedere profesional.

Ramona
Puiu
People & Culture Manager -
IKEA

Ramona Puia este People & Culture Manager in cadrul IKEA Romania din februarie 2018 si un ambasador al egalitatii, diversitatii si incluziunii. Ea lucreaza in resurse umane din 2011, iar intre 2006 si 2018 a profesat in domeniul bancar, in retail banking dar si pe zona de resurse umane. A urmat cursurile Academiei de Studii Economice din Bucuresti, specializarea Managementul companiilor si detine un master in Managementul Resurselor Umane. Ramona este si Associate Member al Chartered Institute of Personnel and Development UK in practica de resurse umane din 2015.

Bogdan
Ionita
Managing Partner -
Advise Cube

Bogdan Ionita este Managing Partner al societatii de consultanta de business AdviseCube.

Este specializat in Dreptul muncii, Dreptul securitatii sociale si Drept fiscal.

Are o experienta de peste 16 ani in domeniile mai sus mentionate asistand clientii companiei intr-o serie de proiecte cu diverse grade de complexitate, fiind implicat atat in activitati de consultanta si  negociere cat si in activitati de coordonare al echipelor de consultanti cu specializare in diverse arii de practica.

Lector in cadrul seminariilor open si in-house organizate de AdviseCube.

Bogdan este autor al mai multor articole de drept in domeniul dreptului muncii ce au fost publicate in reviste  de specialitate din Romania.

Andreea
Croitoru
Associate Manager -
People Partner

Andreea este pasionata de tot ce inseamna domeniul Resurse Umane, unde in ultimii 15 ani a ocupat roluri de conducere, inclusiv Analist financiar si Manager RU. In aceste roluri, ea a avut responsabilitatea de a coordona toate activitatile legate de personal si salarizare, cu accent pe procesele si practicile de HR.

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali