Angajati fericiti, companii de succes | 14 iunie 2023, ora 09:30

Sodexo Benefits and Rewards Services Romania si HR Club organizeaza seria de evenimente HR LivingRoom, dedicate profesionistilor in resurse umane. Initiem aceasta serie de intalniri inspirationale, din dorinta de a gasi solutii la provocarile intampinate de angajatori, dar si de catre angajati. Aflam de la cei mai buni lideri si oameni de business care sunt tendintele pe piata de resurse umane, ingredientele pentru a continua sa avem echipe puternice si performante, si ce initiative sunt mai potrivite pentru a-i pune in lumina pe angajati si pentru a contribui la starea lor de bine.

A DOUA EDITIE: ANGAJATI FERICITI, COMPANII DE SUCCES

Daca prima editie HR LivingRoom a abordat tematica reconectarii cu organizatia si restabilirea relatiei dintre companii si angajati, cea de-a doua intalnire deschide subiectul fericirii la locul de munca.

Este fericirea angajatilor un KPI relevant pentru un CEO? Dar pentru un Director de Resurse Umane? Se reflecta fericirea angajatilor in rezultatele financiare ale companiei? Cum traducem fericirea la birou dintr-o perspectiva psihologica?

Toate aceste intrebari isi vor gasi raspuns in cadrul editiei de pe 14 iunie.

SPEAKERI

Evenimentul va fi deschis de discutia in panel la care vor participa Simona Berbec, Market HR Lead Google Romania, Cehia, Slovacia si Ungaria, Irina Palarie, Psiholog, Consilier vocational si Coach Transformational la EKA – Centrul Starii de Bine, Bogdan Gabor, Country Manager in cadrul companiei Lugera, The People Republic si Maria Zidaru, Culture Partner in cadrul Metropolitan Life. Discutia va fi moderata de catre Andreea Rosca, scriitor, jurnalist si fondator al Podcastului The Vast & The Curious.

Evenimentul va continua apoi cu un captivant ‘happy dialogue’ intre Manuel Fernandez Amezaga, CEO Sodexo BRS Romania & Bulgaria, si Matthew Phelan, Co-Fondatorul start-up-ului The Happiness Index si autorul cartii Freedom to be Happy.

Astfel, fericirea la locul de munca va fi abordata holistic, atat din punctul de vedere al resurselor umane, cat si din perspectiva psihologica. Participantii vor beneficia de informatii utile in practica lor profesionala, dar si de idei ce pot fi aplicate in viata personala.

Evenimentul va fi completat de interventia lui Adrian Stanciu, consultant in domeniul dezvoltarii oamenilor si organizatiilor, profesor, partener si decan asociat al Bucharest International School of Management, lector asociat al programului de EMBA al Maastricht School of Management in Romania, unde preda leadership si management inter-cultural, gazda podcastului decoder.ro.

CAND SI UNDE?

A doua editie HR LivingRoom va avea loc miercuri, 14 iunie 2023, incepand cu ora 09:30, la Mezanin - Palatul Universul, Strada Actor Ion Brezoianu 23-25, Bucuresti.

Inscrie-te la eveniment si urmareste-ti inboxul – iti vom trimite un e-mail cu toate detaliile logistice in limita locurilor disponibile.

Nu uita ca te asteapta un invitat special si alte surprize pe care ti le vom dezvalui curand!

 

 

Agenda

9:30 – 10:00
Welcome coffee & networking
10:00 – 11:00
Panel de discutie cu: Bogdan Gabor, Lugera The People Republic Romania; Simona Berbec, Google; Maria Zidaru, Metropolitan Life; Irina Palarie, EKA – Centrul Starii de Bine. Moderator: Andreea Rosca
11:00 – 11:15
Pauza
11:15 – 11:40
Happy dialogue - Manuel Fernandez Amezaga, CEO Sodexo BRS Romania & Bulgaria si Matthew Phelan, Fondatorul companiei britanice The Happiness Index si autorul cartii Freedom to be Happy
11:40 – 12:15
Speaker inspirational: Adrian Stanciu
12:15 – 12:45
Networking and Farewell till next time

Detalii sesiuni

:: 10:00 – 11:00 Panel de discutie

Vor participa: Simona Berbec, Market HR Lead Google Romania, Cehia, Slovacia si Ungaria, Irina Palarie, Psiholog, Consilier vocational si Coach Transformational la EKA – Centrul Starii de Bine, Bogdan Gabor, Country Manager in cadrul companiei Lugera, The People Republic si Maria Zidaru, Culture Partner in cadrul Metropolitan Life. 

Moderator: Andreea Rosca, Jurnalist, Scriitor, Fondator al Podcastului Vast & Curious.

Tematica: Variabile care influenteaza fericirea angajatilor la locul de munca, apartenenta la echipa. Ce simtim ca e important pentru angajat in viata profesionala? Ce il face sa simta ca apartine echipei, organizatiei? Cum se reflecta nivelul de fericire al angajatilor in implicarea lor in organizatie, in eficienta si proactivitatea lor si, in final, in rezultatele globale ale companiei?

:: 11:15 – 11:40 Happy dialogue

Un dialog intre Manuel Fernandez Amezaga, CEO Sodexo BRS Romania & Bulgaria si Matthew Phelan, Fondatorul companiei britanice The Happiness Index si autorul cartii Freedom to be Happy.

:: 11:40 – 12:15 Speaker inspirational

Speaker inspirational: Adrian Stanciu, consultant in domeniul dezvoltarii oamenilor si organizatiilor, profesor, partener, decan, lector si gazda a podcastului DECODER.

 

Speakers

Bogdan
Gabor
Country Manager,
Lugera, The People Republic

Bogdan Gabor este Country Manager in cadrul companiei Lugera, The People Republic, companie care furnizeaza servicii de resurse umane pe piata romaneasca de peste 21 de ani, si Presedinte al Asociatiei Furnizorilor de Servicii de Resurse Umane, AFSRU.

Absolvent al Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, specializarea Management din cadrul Universitatii Babes Bolyai si al unui Master in Managementul Resurselor Umane din cadrul aceleiasi institutii, Bogdan detine, totodata, un MBA la University of Hull.

Si-a inceput cariera in domeniul resurselor umane in cadrul Lugera, companie pe care o conduce in prezent, si, in ultimii 13 ani, a ocupat o serie de roluri de middle si top management. Se considera norocos ca a avut ocazia sa invete si sa exerseze un "HR out-of-the-box" in cadrul unei organizatii care promoveaza un model de business diferit, intr-o piata dinamica si plina de provocari.

Simona
Berbec
Market HR Lead,
Google Romania, Ungaria, Cehia si Slovacia

Cu o experienta de peste 19 ani in domeniul resurselor umane, Simona s-a alaturat echipei Google in 2021, ca urmare a achizitiei Fitbit. In prezent, Simona coordoneaza multiple arii de resurse umane in calitate de Market HR Lead pentru Romania, Ungaria, Cehia si Slovacia.

Cu o echipa in continua crestere in Europa Centrala si de Est, Simona se declara cel mai mare fan al colegilor sai, si apreciaza autenticitatea in orice rol, de la executie la leadership.

Maria
Zidaru
Culture Partner,
MetLife

Maria Zidaru are o experienta de 8 ani in HR. Timp de 7 ani a fost consultant in Learning & Development si creator de programe de dezvoltare pentru angajati si manageri in Trend Consult. In urma cu un an, s-a alaturat echipei MetLife (Metropolitan Life in Romania), in rolul de Culture Partner, unde misiunea sa este aceea de a contribui la consolidarea unei culturi constructive.

Maria este pasionata de domeniul moralitatii si este o sustinatoare patimasa a invatarii pe toata durata vietii. Anul trecut a publicat prima ei carte, intitulata Carusel. Cartea este marturia felului in care reusim sa trecem peste momentele grele, sa ne acceptam trecutul si sa facem alegeri constiente pentru viata noastra.

Adrian
Stanciu
Consultant in dezvoltarea oamenilor si organizatiilor, decan asociat
Bucharest International School of Management

Adrian Stanciu este consultant in domeniul dezvoltarii oamenilor si al organizatiilor din 2001, cu o preocupare speciala pentru leadership si cultura organizatiilor. In cei 20 de ani de practica, Adrian a lucrat cu peste 100 de companii si cu mii de manageri din managementul mijlociu si senior. Printre clientii sai s-au numarat companii internationale precum Xerox, IBM, Allianz si Raiffeisen, dar si companii romanesti, ca Banca Transilvania, eMag si Carturesti.

De-a lungul carierei sale, Adrian a fost si antreprenor, executiv in corporatie, director general Xerox Romania. In prezent, este si profesor, partener si decan asociat al Bucharest International School of Management si lector asociat al programului de EMBA al Maastricht School of Management in Romania, unde preda leadership si management inter-cultural.

Manuel
Fernandez Amezaga
CEO,
Sodexo BRS Romania & Bulgaria

Cu o experienta de peste 20 de ani in managementul echipelor la nivel de tara si specializat in tehnologii de plata, Manuel Fernandez Amezaga este CEO Sodexo BRS Romania si Bulgaria din 2020. Face parte din echipa Sodexo din 2010 si a detinut de-a lungul timpului roluri de conducere in Spania si Filipine.

In Romania, Manuel a intensificat eforturile companiei in directia digitalizarii si a imbogatit ecosistemul construit de Sodexo in evolutia sa spre o lume digitala, prin aplicatia mobila, portalul online MySodexo, sistemele de plata mobila si nu numai.

Manuel continua sa consolideze pozitia Sodexo ca partener strategic de incredere pentru clienti si sa investeasca in extinderea retelei de afiliati la nivel national, oferind beneficiarilor finali ai produselor extra-salariale cea mai mare si diversificata retea online si offiline.

Matthew
Phelan
Co-fondator
The Happiness Index

Matthew Phelan este co-fondator The Happiness Index, un instrument de masurare a angajamentului si a fericirii bazat pe neurostiinta si sustinut de tehnologie si date. Alaturi de noul partener strategic, Sodexo BRS, Matt aduce proiectului Sodexo The Happiness Index in Romania.

Matt este si fondatorul comunitatii The Happiness and Humans Community, gazda podcastului The Happiness and Humans si autorul cartii Freedom To Be Happy: The Business Case for Happiness. Cand avea 25 de ani, Matthew Phelan a cofondat in Londra agentia de marketing digital 4Ps Marketing, care a ajuns sa lucreze cu peste 100 de branduri, printre care Selfridges, M&S, Nissan si L'Oréal.

Irina
Palarie
Psiholog, Consilier vocational si Coach relational,
EKA – Centrul Starii de Bine

Irina Palarie are peste 25 de ani de experienta in domeniul psihologiei, aplicand in metodele sale instrumente din sfera de resurse umane, coaching transformational, consiliere vocationala si fitness mental. In prezent, activeaza la EKA – Centrul Starii de Bine, iar misiunea sa este de a insoti oamenii pe drumul catre cea mai buna versiune a lor, prin activarea potentialului interior.

Moderator: Andreea
Rosca
Scriitor, jurnalist si
fondator al Podcastului The Vast & The Curious

Andreea este creatorul The Vast & The Curious, o serie de conversatii cu antreprenori, inovatori si pionieri despre principiile, strategia si lectiile pe care isi bazeaza performanta. Este producatorul evenimentelor live, podcastului si al newsletterului cu acelasi nume.

Impreuna cu Mona Dirtu a scris cartea „Cei care schimba jocul”, prima si singura carte despre gandirea si deciziile antreprenorilor romani care au construit companii remarcabile. Are o cariera de peste doua decenii in media. Este co-fondator al Fundatiei Romanian Business Leaders.

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Genpact
Bucuresti
Accace
Timisoara
Accace
Bucuresti

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Genpact
Bucuresti
Accace
Timisoara
Accace
Bucuresti

Parteneri Anuali