Studiul #WorkWise | Piata muncii: Tendinte si scenarii posibile pentru 2030 | Dezvoltat de Pluxee si FutureStation, analizat de Ipsos Romania | 22 noiembrie 2023, ora 9:30 | NOD Makerspace

Pluxee Romania si HR Club te invita la cel de-al treilea eveniment din seria HR LivingRoom, dedicat profesionistilor in resurse umane.

Seria de evenimente HR LivingRoom a fost initiata din dorinta de a oferi expertilor din HR si celor interesati de cresterea implicarii angajatilor instrumente si informatii care sa ii ajute sa raspunda provocarilor din industrie.

Odata cu intrarea pe piata muncii a noilor generatii de angajati, cat si cu dinamica generata de contextul economic si avansul tehnologic, provocarile expertilor si specialistilor din resurse umane se schimba permanent.

A treia editie: Lansarea studiului de foresight #WorkWise. Tendinte si scenarii care vor redefini modul in care vom munci in viitor.

A treia editie HR LivingRoom va reuni specialisti in cercetare, experti si persoane din mediul academic pentru a raspunde unor intrebari cheie despre viitorul fortei de munca. Cu aceasta ocazie, Pluxee Romania, liderul in solutii globale pentru motivarea si implicarea angajatilor, Future Station si Ipsos Romania vor lansa in premiera pentru specialistii in recrutare din Romania rezultatele studiului #WorkWise, o radiografie a principalelor tendinte si scenarii  care vor schimba modul in care recrutam, construim echipe si motivam angajatii.

MODERATORUL EVENIMENTULUI

  • Claudiu Pandaru – Jurnalist Republica.ro

SPEAKERI

  • Manuel Fernandez Amezaga – CEO Pluxee, Romania si Bulgaria

  • Diana Stafie – Foresight Strategist & Founder Future Station

  • Alina Stepan – Country Manager Ipsos Romania

  • Andrei Ion – PhD Country Cluster Lead SHL Talent Assessment & conferentiar universitar in cadrul Universitatii din Bucuresti, Departamentul de Psihologie si Stiinte Cognitive

  • Ana Visian – Marketing Manager, Bestjobs / Neogen

  • Francine Rosca – Employee Experience Product Manager, HP

 

Inregistreaza-te pentru a fi la curent cu noutatile despre HR LivingRoom si pentru a primi invitatia la eveniment.

Pentru ca ne dorim sa te concentrezi pe obiectivele tale si sa vii lipsit de griji, transportul catre si de la eveniment este asigurat de partenerii nostri de la Black Cab. Vom reveni cu detalii dupa ce te vei inregistra.

Dupa inscriere, vei primi un e-mail de confimare a participarii in limita locurilor disponibile si vom reveni cu detalii logistice in apropierea evenimentului.

 

 

Agenda

9:30-10:00
Welcome coffee and networking
10:00-10:05
Welcoming speech, Claudiu Pandaru
10:05-10:15
Intro speech, Manuel Fernandez Amezaga, CEO Pluxee Romania&Bulgaria
10:15-10:55
Raportul #WorkWise | Piata muncii: tendinte si scenarii pentru 2030, dezvoltat de Pluxee Romania si Future Station, analizat de Ipsos Romania. Prezentarea rezultatelor studiului: Diana Stafie, Future Station | Alina Stepan, Ipsos Romania
10:55-11:35
Panel discussion: Future work trends in an era augmented by technology. Andrei Ion, SHL Talent Assessment | Ana Visian, Bestjobs / Neogen | Francine Rosca, HP
11:35
Q&As
11:40
Lunch and networking

Speakers

Claudiu
Pandaru (Moderator)
Jurnalist -
Republica

Claudiu Pandaru, jurnalist Republica, are peste 20 ani de experienta in domeniul televiziunii, radioului, presei scrise si online. A fost director editorial al Mediafax Group, realizator al emisiunii „Dupa 20 de ani” de la Pro TV, redactor sef al Gandul, sef al departamentului de politica interna al Pro TV si jurnalist la Radio France International Bucuresti.

Diana
Stafie
Foresight Strategist & fondator -
Future Station

Diana Stafie este Foresight Strategist si fondator al companiei Future Station. Educatia sa include studii la University of Houston US, Institute of the Future si la Copenhagen Institute for Future Studies. Diana ajuta organizatiile sa isi creeze scenarii si strategii de viitor pe baza unor radiografii permanente a tendintelor, inovatiilor si a semnalelor de schimbare din ariile lor de interes.

Alina
Stepan
Country Manager -
Ipsos South-East Europe

Alina este un specialist cu experienta de aproape 30 de ani in cercetare de piata in Romania. Din 2012, ea conduce Ipsos South-East Europe. Interesele ei includ loialitatea clientilor, experienta clientilor si cercetarea de piata folosind principiile economiei comportamentale. Alina este licentiata in Sociologie si Psihologie la Universitatea din Bucuresti, precum si detinatoare a unui master in Comunicare si Relatii Publice. De asemenea, este psihoterapeut licentiat si a finalizat recent un MBA in Management, Inovatie si Dezvoltare Durabila la IFG Executive Education si Université Haute-Alsace.

Andrei
Ion
Country Cluster Lead -
SHL – The Talent Assessment Company

Andrei Ion este psiholog si doctor in psihologie organizationala. In prezent, Andrei este conferentiar universitar in cadrul Universitatii din Bucuresti, Departamentul de Psihologie si Stiinte Cognitive si coordoneaza biroul din Romania al SHL – The Talent Assessment Company.

Ana
Visian
Marketing Manager -
Bestjobs / Neogen

Ana Visian este in prezent Marketing Manager in cadrul bestjobs, alaturandu-se misiunii companiei de a inova industria recrutarii online. Cu o experienta vasta in digital si o ampla intelegere a procesului de recrutare, Ana participa activ la integrarea tendintelor HR in discutiile de pe piata muncii.

Francine
Rosca
Employee Experience Product Manager -
HP

Francine Rosca detine in prezent pozitia de Employee Experience Product Manager la HP Inc. Focusul principal al activitatii sale este imbunatatirea experientei de lucru hibride pentru peste 50.000 de angajati din intreaga companie. Francine foloseste previziunea aplicata si o abordare centrata pe om, cautand constant sa inteleaga intrumentele pe care oamenii le folosesc pentru munca si colaborare, precum si modul in care comportamentele de munca ar putea evolua.

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Genpact
Bucuresti
Accace
Timisoara
Accace
Bucuresti

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Genpact
Bucuresti
Accace
Timisoara
Accace
Bucuresti

Parteneri Anuali