HR Club Awards 2024

Decernarea anuala a Premiilor de Excelenta HR Club, unul dintre cele mai prestigioase evenimente de resurse umane ale anului, dar si singurul in cadrul caruia este recunoscuta si premiata excelenta in initiative de resurse umane si managementul oamenilor, se pregateste pentru o noua editie, in anul aniversar 2024. HR Club Awards va avea si de aceasta data categorii adaptate tendintelor momentului, dedicate atat initiativelor de HR, cat si colegilor valorosi din echipele voastre. 

Evenimentul va avea loc pe 4 aprilie 2024, la Gradina Alhambra, intre orele 13:00-18:00

Agenda HR Club Awards:

     13:30-14:00 Registration & Welcome Lunch

     14:00-14:10 Bine ati venit la Gradina Alhambra

     14:10-14:20 HR Club la 20 de ani! - Andreea Voinea, Presedinte consiliu director HR Club

     14:20-14:40 Cine sunt membrii Board 20

     14:40-15:20 Let's Get Ready for the Future!Diana Stafie, Future Station

     15:20-15:50 Coffee Break

     15:50-18:00 Decernarea premiilor HR Club Awards 2024

     18:00 Sarbatorim castigatorii 

Pana cand ne vom revedea si vom afla castigatorii, ti-am pregatit o descriere detaliata a categoriilor si a procesului de aplicare in Ghidul Aplicantului.

Premiem cele mai valoroase Initiative de Resurse Umane din urmatoarele domenii:
1. Innovative Sourcing
2. Innovation to Enable New Ways of Working
3. Skilling, Reskilling, Upskilling & Flexible Development
4. Catalyzing Business through Technology in HR 
5. Workplace Diversity, Equity & Inclusion
6. Embedding a Culture of Workplace Wellbeing
7. Employee Experience
8. Best People Initiative in Small Entrepreneurial Businesses 

Premiem cei mai valorosi colegi:
1. Best HR and Business Team, partnering in Driving Company Success
2. the HR Rising Star of the Year

Inscriere

Inscrierile de aplicatii in competitia HR Club Awards 2024 au avut loc in perioada 20 decembrie 2023 - 5 februarie 2024. Descarca Formularul de aplicatie aici >>>

Pachete de parteneriat

Daca vrei ca si organizatia ta sa beneficieze de promovare in cadrul acestui eveniment, te invitam sa parcurgi brosura de prezentare a pachetelor de promovare.

Agenda

13:30 -14:00
Registration & Welcome Lunch
14:00 - 14:10
Bine ati venit la Gradina Alhambra!
14:10 - 14:20
HR Club la 20 de ani! - Andreea Voinea, Presedinte consiliu director HR Club
14:20 - 14:40
Cine sunt membrii Board 20
14:40 - 15:20
Let's Get Ready for the Future! - Diana Stafie, Future Station
15:20 - 15:50
Coffee Break
15:50 - 18:00
Decernarea premiilor HR Club Awards
18:00
Sarbatorim castigatorii

Speakers

Diana
Stafie
Foresight Strategist si fondator FutureStation

Premonitii sau viziuni ? Nu.
Banuiala sau citiri in palma? Nici pe aproape.

Diana, in ciuda numelui, nu are nicio legatura cu fantasticul. Chiar opusul. In realitate, ajuta companii si organizatii sa isi creeze scenarii si strategii clare de viitor pe baza unor radiografii permanente ale tendintelor si ale semnalelor de schimbare din ariile lor de interes. Atentia la posibile puncte de tensiune sau zone de intersectie intre industriile emergente si cele deja consacrate o fac pe Diana un Foresight Strategist.

Un program al Comisiei Europene i-a castigat titlul de „International Certified Future Strategist”. A trecut prin Big4, o multinationala in Olanda, e alumna la University of Houston US – Institute of the Future si Copenhagen Institute for Future Studies.

Juriul

Mihaela
Bitu
Presedintele Juriului - CEO,
ING Bank Romania
Laurentiu
Mandu
CEO,
Capgemini Romania

Laurentiu este pasionat de facilitarea si transformarea afacerilor prin valorificarea capacitatilor tehnologice si conduce initiative de transformare digitala de peste 23 de ani.

In prezent, Laurentiu este Managing Director, conducand business-ul Capgemini pe piata din Romania. Anterior, a deținut diverse roluri de conducere nationale, internationale si regionale; are o experienta solida in servicii profesionale si telecomunicatii si o experienta semnificativa in retail si distributie, farma, petrol si gaze.

A ocupat functia de Group CIO pentru Rompetrol si CIO pentru Vodafone Romania, UPC Romania, UPC Ungaria, A&D Pharma, conducand initiative majore de transformare. In timpul mandatului sau de CIO, a condus procese de restructurare si reorganizare pentru functțiile IT si, in acelasi timp, a promovat adoptarea tehnologiei pentru a realiza alinierea business - tehnologie.

Laurentiu este membru al consiliului de administratie si co-fondator al CIO Council Romania.

Lucian
Mataoanu
CEO,
Hyperfy

Lucian Mataoanu are o experienta de peste 15 ani in diferite roluri in telecomunicatii, cu responsabilitati in zonele comerciale si strategice, in tari precum Romania, Polonia sau Elvetia. A coordonat organizatii mari in proiecte transformationale legate de expansiunea infrastructurilor, managementul bazei de clienti sau M&A, precum si de redefinirea strategiei de companie. In prezent ocupa rolul de CEO in cadrul Hyperfy, furnizor de solutii high-tech complete de securitate fizica, focusandu-se pe dezvoltarea echipei, crearea unei propuneri comerciale competitive, dar si pe redesenarea de procese si strategii.

Aurelia
Florea
Director Organizational Development & Employee Experience,
Miele Tehnica Romania

Experienta de peste 25 de ani in Leadership Strategic si operational, in dezvoltarea resurselor umane si transformare organizationala prin implementarea culturii organizaționale, pentru a deveni un Angajator Preferat. Aurelia a coordonat proiecte strategice de resurse umane la nivel local si global, cel mai recent fiind cel de Employee Experience cu echipa formata din 4 continente.

Este initiatorul si coordonatorul proiectului ,,Partener Strategic pentru Educatie’’ – ,,Education 5.0’’, proiect lansat in 2015,  care are ca obiectiv pregatirea si oferirea de suport pentru sistemului educational de a se adapta la nevoile reale de pe piata muncii in vederea crearii de generatii functionale pentru 2030.

Din 2009 - Aurelia Florea coordoneaza departamentule de Resurse Umane si  Dezvoltare Organizationala ale companiei Miele din Brasov, compania avand peste 400 de angajati in 2 divizii: Centrul de Dezvoltare si fabrica de productie de subansambluri electronice pentru unitatile de control ale aparatelor. In Brasov, Miele s-a dezvoltat ca un brand de angajator si o cultura organizationala sanatoasa, puternica, bazata pe incredere, transparenta si grija fata de angajati.

Prioritatea ei a fost si va fi implementarea sistemelor menite sa creasca si sa dezvolte potentialul angajatilor prin crearea de contexte. Crede cu tarie ca Leaderii pot crea un context de dezvoltare MAGIC (Meaning, Autonomy, Growth, Impact, Connection)!

Corina
Daiescu
EMEA Talent Acquisition Director,
TaskUs

Salutari de la Cluj, va multumesc pentru invitatia de a face parte din Juriu si anul acesta!

Ma numesc Corina, sunt absolventa a Facultatii de Psihologie promotia 2007 si apoi absolventa a unui Master in Administrarea Afacerilor, ambele in cadrul Universitatii Babea Bolyai. De-a lungul celor 17 ani de activitate profesionala am lucrat atat in consultanta cat si in mediul corporate, ambele experiente fiind deopotriva provocatoare si valoroase. Timp de 10 ani, in cadrul companiei SYKES, am dezvoltat si adaptat pentru tipul nostru de industrie - BPO - proiecte in zona de Recrutare si Selecție; Angajament Organizational iar in colaborare cu mediul academic am implementat programe de Diagnoza Organizationala (atat pentru sediul din Romania cat si in alte filiale din zona EMEA).

Anul trecut am acceptat provocarea companiei TaskUs de a ma alatura echipei lor regionale ca si Director de Recrutare  EMEA - proiect care m-a expus indeaproape la doua arii: cea a diferentelor culturale in recrutare precum si managementul de proiect post achizitie (cu implicatiile sale la diferite nivele)...

Pe final un deziderat personal - sa crestem eficienta proiectelor de Orientare / Consiliere  si Insertie profesionala pentru elevi, studenti si diferite categorii vulnerabile (din experienta mea cu diferite ONG-uri cred ca acolo este o nevoie reala iar noi putem ajuta semnificativ prin prisma rolurilor de HR).

Corina
Licea
Group HR Director,
Vienna Insurance Group Romania

Corina Licea este absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine  (1992) si a unui Master in Studii Culturale Britanice  (1996) la Universitatea Bucuresti.

Avand peste 20 de ani de experienta in resurse umane, Corina a lucrat mai multi ani in firme de consultanta (AIMS), evaluand, recrutand si consiliind- in programe de dezvoltare - manageri din diverse industrii (farmaceutica, bunuri de larg consum, auto).

Dupa un MBA obtinut in 2005 de la Bucharest School of Management (program romano-canadian al ASE si HEC Montreal), ea a continuat sa lucreze ca director de resurse umane in diverse companii din asigurari (Aviva), textile, consultanta, si bunuri de larg consum. In cei peste 7 ani la Coca-Cola HBC, ea a activat ca Director de Resurse Umane, iar apoi a reorganizat functia de recrutare la nivel de grup. Ca Group Talent Acquisition Manager, a condus o echipa de peste 90 de profesionisti aflati in cele 28 de tari ale grupului. In 2021, timp de 8 luni ea a coordonat activitatea Institutului National de Administratie, responsabil de instruirea functionarilor publici.

Din ianuarie 2022, ea este Group HR Director pentru Vienna Insurance Group in Romania, coordonand strategia de resurse umane pentru 5 companii din industria asigurarilor (inclusiv Omniasig, Asirom, BCR Asigurari de Viata).

Cristian
Popescu
Director Resurse Umane,
Pro TV
  • Peste 20 de ani de experienta de management,in roluri de coordonare nationala sau regionala, acumulata in diferite organizatii, cu operatiuni diversificate ca model de business si cultural. Experienta de munca atat in organizatii foarte structurate ca P&G si SABMiller, cat si in medii entreprenoriale ca Pro TV, Distribuitorii regionali din Balcani ai P&G si chiar start-up-ul Genpact .
  • Experienta bogata in marea majoritate a ariilor de Resurse Umane, cu focus pe Talent Management, Salarizare & Beneficii, Relatii Industriale si Dezvoltare Organizationala. Ultimul domeniu este si subiectul cursurilor pe care le predau la programul de Master (SOPRU) la Universitatea Bucuresti.
  • O foarte buna intelegere a gandirii si activitatilor de business, castigate atat prin cursuri formale (Executive MBA), cat mai ales experiential prin expunerea la diferite modele de business si proiecte in FMCG, Business Process Outsourcing si Media. Experienta bogata in design organizational in M&A, business unit clustering & integration, business start-up/ ramp-up, downsizing & turnaround.

Motto: "Traiesti cu adevarat numai atunci cand nu traiesti doar pentru tine" (Menandros).

Cristina
Paveliu
HR Director,
Expleo Romania

Absolventa a Academiei de Studii Economice, Facultatea de Comert, Cristina are o experienta de peste 20 de ani in managementul resurselor umane, capatata in companii multinationale de renume, din domenii diferite de activitate si cu grad de complexitate diferit – fast moving consumer goods, operatiuni industriale, centru de servicii partajate, inginerie. A absolvit si un masterat in managementul resurselor umane de la Seneca College of Applied Arts & Technology, Toronto.

A avut sansa de a participa in mod nemijlocit la start-up si dezvoltarea unui greenfield cu o investitie de peste 100 milioane EUR, a implementat si coordonat proiecte de dezvoltare organizationala, dezvoltarea capabilitatilor de leadership din organizatie, construirea brandului de angajator, managementul talentelor, si multe alte proiecte de succes. A coordonat echipe de nationalitati diverse, cu complexitati si nivele de dezvoltare diferite, si cu prioritati de business diferite. Stakeholder management a reprezentat intotdeauna o activitate importanta, in toate companiile in care a activat, reusind sa gaseasca interesul comun in orice situatia, si sa poata sa avanseze cu proiectele strategice.

Este pasionata de procesele de identificare si dezvoltare a talentelor din organizatie, dar si in sensul mai larg, de dezvoltarea si motivarea angajatilor, principala satisfactie profesionala fiind aceea de a vedea ca oameni la a caror dezvoltare a contribuit, ajung sa detina roluri de leadership importante.

In prezent, Cristina este Directorul HR al companiei Expleo Romania.

Diana
Ciuraru
HR Manager,
DS Smith

Am absolvit Facultatea de Stiinte politice in cadrul Universitatii Bucuresti. In paralel cu inceperea activitatii profesionale (aproape integral dezvoltata in Resurse Umane), mi-am continuat si studiile cu programe post-universitare in studii politice si europene (Institut des Hautes Etudes Europeennes/ Sophia Antipolis Nice)

Aproape 15 ani din cariera profesionala au avut loc in cadrul companiei Lafarge, cu care am inceput colaborarea inca din timpul facultatii. Trecand prin diferite roluri operationale si functionale la nivel de divizie sau tara, am reusit sa dobandesc o temeinica cunoastere a domeniului Resurselor umane, avand permanent provocari noi si incitante.

In 2016 am parasit “industria grea” pentru a ma alatura unui grup care avea noi provocari prin deschiderea activitatii in Romania – Moncler Romania prin Industries Yield.

Dupa doi ani in industria textila, am schimbat din nou domeniul, alegand sa ma intorc in domeniul de productie- de data de fabricare a hartiei. Din 2018 fac parte din Grupul DS Smith, organizand activitatea de Resurse Umane in Diviziile Paper si Recycling Romania.

Eugen
Gane
Director Resurse Umane,
DR Max Romania

Absolvent al Universitatii Politehnice Bucuresti in 1995 si detinator al unei diplome in Managementul Afacerilor, Eugen Gane s-a alaturat grupului DR Max Romania in martie 2020 in calitate de Director Resurse Umane.  

Avand peste 20 de ani de experienta în resurse umane, din care peste 12 ani în pozitii de conducere, Eugen este un lider de resurse umane pasionat de afaceri, capabil sa performeze intr-un mediu multicultural.

Lucrand in companii aflate in stadii de dezvoltare si industrii diferite precum ING Nederlanden, Vodafone, Coca-Cola Company sau IBM, Eugen a avut oportunitatea de a implementa cu succes diverse initiative strategice de resurse umane, de la introducerea "unei strategii de angajator preferat" într-o industrie extrem de competitiva, integrarea unei achizitii strategice externe, externalizarea activitatilor neesentiale ale companiei, definirea si implementarea unui plan de "atragere si retinere a talentelor" pentru asigurarea unei cresteri accelerate a unui centru de servicii,  implementarea unui nou sistem de informare privind resursele umane pana la implementarea unui program de transformare a fortei de munca.

Experienta extinsa i-a permis lui Eugen nu numai sa-si dezvolte cunostinte si abilitati in diferitele fatete ale managementului resurselor umane, precum politici de resurse umane, recrutare si selectie, compensatii si beneficii, managementul performantei, atragerea si dezvoltarea talentelor, ci si o buna intelegere a procesele de afaceri.

Florin
Dulgheru
HR Sr. Director,
Apa Nova Bucuresti

Florin este un participant de traditie al premiilor HR Awards, 5 ani la rand fiind castigator sau finalist la diverse secțiuni ale competitiei noastre: Learning & Development, HR Strategy sau Cultural & Organizational Change.

Absolvent al Universitatii Babes-Bolyai si a Universității Tehnice din Cluj-Napoca, Florin are o experiență de peste 21 de ani in companii de productie din zona de automotive, metalurgie, oil & gas si utilitati.

Avand background tehnic, este pasionat de munca in resurse umane, pentru ca ofera o imagine de ansamblu a activitatilor companiei, invata ceva nou in fiecare zi si stie ca munca echipei sale este esentială pentru business.

A coordonat proiecte si echipe de HR in Romania, Serbia, Kazakhstan, iar in Statele Unite ale Americii a lucrat aproape 4 ani.

Din 2020 s-a alaturat Grupului Veolia, in prezent fiind HR Sr. Director al Apa Nova Bucuresti.

Florin este adeptul dezvoltarii prin delegare si empowerment, fiind convins ca in aceasta etapa a carierei, scopul sau prioritar este de a dezvolta urmatoarea generatie de profesionisti HR.

Gabriel
Matauan
Director HR, Organizare & Comunicare,
IMSAT SA/Groupe SNEF

Gabriel este in prezent HR Director al IMSAT/Groupe SNEF. Are o experienta de mai bine de 20 de ani in resurse umane si a ocupat succesiv pozitii de top in corporatii industriale (Lafarge, RMGC, CRH). Si-a inceput cariera in industrie, lucrand apoi in mediul academic (Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii), in administratie (Ministerul Muncii), in organizatii non-profit (Institutul Roman de Management si Fundatia Internationala de Management) si ravenind in industrie. In paralel cu cariera in business si-a continuat activitatea academica, fiind conferintiar universitar la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala a Universitatii din Bucuresti. Este absolvent al Facultatii de Comert a ASE si doctor in sociologie al Universitatii din Bucuresti. Intre 1993-2010 a servit ca membru al Board-ului CEEMAN (Association of Management Development Institution from Central and Eastern Europe). In 2015 a primit din partea HR Club trofeul pentru echipa CEO-HR a anului.

Ilona
Lixandru
Director Resurse Umane,
RetuRo Sistem Garantie Returnare

In cei 20 de ani de conducere a functiunii de Resurse Umane pentru companii multinationale din diferite industrii, dar si pentru companii cu actionariat romanesc, Ilona a gestionat proiecte de transformare organizationala si proiecte de responsabilitate sociala, a implementat si consolidat procese de Resurse Umane, creand un mediu care sa incurajeze dezvoltarea oamenilor si a echipelor, atat in Romania, cat si in tarile Europei Centrale si de Est.  

In prezent, Ilona contruibuie din rolul de Director de Resurse Umane in cadrul RetuRo SGR, la implementarea cu succes in Romania a celui mai complex Sistem integrat de Garanție-Returnare, prin care 7 miliarde de ambalaje se vor transforma din deșeuri în resurse valoroase.

Absolventa a Facultatii de Limbi Straine si a unui program de master in Studii Culturale in cadrul Universitatii din Bucuresti, Ilona a urmat ulterior mai multe programe de specializare in management si resurse umane.

Judith
Kis
Presedinta Patronatului Asiguratorilor din Romania &
Director Resurse Umane, Logistica si Business Continuity, Groupama Asigurari Romania

Judith Kis este Presedinta Patronatului Asiguratorilor din Romania precum si Directorul diviziilor de Resurse Umane, Logistica si Business Continuity din Groupama Asigurari Romania cu o experienţă profesională de peste 20 ani, perioada în care a coordonat departamentele de resurse umane ale unor companii importante, naționale și multinaționale din domenii precum FMCG, retail, servicii de securitate și IT. In 2009, Judith a absolvit programul MBA din cadrul ASE-CNAM Paris si este certificata in managementul resurselor umane in cadrul unui program postuniversitar la Asebuss si prin Masterul de Comunicare si Managementul Resurselor Umane de la SNSPA. In 2011 si 2013, Judith a fost prezenta in anuarurile Business Magazin “Tineri Manageri de Top” si “Femei Puternice in Business”.

Lucia
Iliescu
Country HR Manager,
Continental in Romania

Lucia Iliescu este Country HR Manager Continental Romania. Si-a inceput cariera in resurse umane in Asociatia Studentilor Europeni AEGEE, a continuat cu diverse roluri de coordonare in agentia de recrutare ADECCO, iar in 2011 a preluat pozitia de HR Manger al locatiei Continental ContiTech din Nadab. Din 2019 a preluat noi responsabilitati ca si HR Manager al fabricii de anvelope din Timisoara, iar apoi, in 2020, si coordonarea activitatilor de HR ale grupului la nivel de tara. Lucia este o persoana extrem de pozitiva si energice si, datorita programului flexibil din Continental, care i-a permis sa urmeze cursurile de canto clasic ale Academiei “Gheorghe Dima” din Cluj Napoca, din 2018 este si muzician profesionist.

Monica
Mardare
Director Resurse Umane,
Luxoft; Global DEI Program PM

Cu o experienta de mai mult de 20 de ani in domeniul resurselor umane, a contribuit la proiectarea de politici si practici care sa asigure cresterea angajamentului si a performantei, dezvoltarea si retentia talentelor. A implementat programe interne de training pentru middle si top management, care sa sigure crearea unei rezerve de manageri cu noi competente si viziune.

Pe parcursul activitatii sale, a fost implicata direct in stabilirea strategiilor de dezvoltare organizationala si integrarea operationala a unor noi locatii din SUA si Europa, prin alinierea cu practicile si cultura globala. A condus initiativa de schimbare a culturii organizationale, prin definirea unui nou set de valori, model de competente si profil de leadership.

In prezent conduce programul de Diversity, Equity si Inclusion al Luxoft.

Este absolventa a facultatii de Electronica si Telecomunicatii cu un Master in Economie Aplicata la Insitute for Advanced Studies din Viena.

Monica
Micu
Director Resurse Umane,
Airbus Helicopters Romania

Monica Micu a studiat Sociologia in cadrul Universitatii Bucuresti, specializandu-se initial in studiul comportamentelor colective si al imaginii de marca in cadrul CSOP Gallup International, unde si-a inceput activitatea profesionala. Urmatorul pas a fost in rolul de Manager Comunicare Corporate in cadrul operatiunilor industriale ale Grupului Lafarge in Romania, integrand astfel functia de Resurse Umane nou creata la acel moment si continuand pentru mai bine de 20 de ani in domeniul Managementului de Cariera si Training si apoi al Managementului de Resurse Umane in diferite locatii din Europa ale Grupului Lafarge.

Obtine in 2015 certificarea CIPD – M in domeniul Resurselor Umane iar in 2016 se alatura grupului Airbus in Romania, in cadrul activitatii de intretinere si fabricatie elicoptere  de la Brasov.

Oana
Piper
Manager Resurse Umane,
Solina Grup

Oana este Manager Resurse Umane la Solina Grup, unul dintre cei mai mari producatori de ingrediente pentru industria alimentara la nivel european. Rolul Oanei aici este legat de elementele strategice cele mai importante: armonizare intre identitatea individului si identitatea organizatiei, dezvoltarea unor angajati cu inalte competente, asigurarea unui leadership transformational, atragerea si retentia angajatilor prin programe inovatoare.

Desi are o experinta de aproape 20 ani de HR, Oana recunoaste ca la Supremia, azi Solina Romania s-a format cu adevarat ca profesionist. Aici a fost in permanenta provocata sa devina cea mai buna versiune a ei.

Oana este absolventa a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj Napoca, facultatea de filosofie, a unui masterat in leadership si dezvoltare organizationala, in cadrul Unversitatii Lucian Blaga din Sibiu, este manager Resurse Umane certificat CIPD si convinsa ca invatarea continua este premisa succesului.

Raluca
Gadiuta
HR Director,
HP Romania

Raluca are o experienta de peste 18 ani in resurse umane, in domenii variate, de la FMCG la consultanta si IT&C in prezent. Raluca si-a inceput experienta in recrutare si consultanta in resurse umane, continuand apoi ca HR in interiorul companiei, punand bazele unui departament de resurse umane si apoi trecand prin toate departamentele de HR intr-un mediu international, inainte de a prelua conducerea intregii functiuni de HR.

A coordonat proiecte diverse, atat la nivel de Romania, cat si international: de la employer branding, dezvoltare si cultura organizationala, pana la compensatii si beneficii, implementarea de sisteme de HR si digitalizare in HR, lucru cu metodologia agile si dezvoltarea echipelor de leadership, printre altele.

Acum 4 ani s-a alatura HP in calitate de director de resurse umane pentru Romania, avand un impact asupra culturii de colaborare a companiei, consolidand pozitionarea pe piata ca angajator si punand accent pe programe pentru noile generatii, introducand in acelasi timp programe de coaching in companie, adaptate tuturor nivelurilor de management din companie.

Raluca este pasionata de diversitate, echitate si incluziune, mai ales in ceea ce priveste egalitatea de gen, conducand grupul “Women’s Business Resource Group” din cadrul HP.

Raluca este Associate CIPD, trainer si coach cu o experienta de peste 10 ani.

Simona
Petre
Talent Acquistion & Identification Manager for Austria, Romania & Switzerland,
Coca-Cola HBC

Simona Petre are experienta extinsa in HR in domenii precum Managementul Strategic al Fortei de Munca, Employer Branding, Dezvoltare si Design Organizational, Team Coaching, Relatii de Munca, Cultura si Transformare Organizationala si Managementul Performantei, dezvoltata prin diverse functii in ariile de comert modern, telecomunicatii si industria FMCG.

Simona este o persoana creativa si deschisa, cu un interes autentic pentru invatare si dezvoltare permanenta a oamenilor din jurul ei si pentru ea insasi.

Amprenta ei personala combina intotdeauna grija, empatia si corectitudinea atat pentru oameni, cat si pentru afaceri.

In viata personala o puteti gasi citind carti cu un pahar de apa fierbinte sau cu un vin bun, pedaland ori de cate ori este posibil sau bucurandu-se de plimbari lungi cu familia si prietenii in locuri noi sau vechi.

Despre activitatea ei profesionala puteti afla mai multe aici.

Alexandru
student, membru al Juriului Generatiei Z

Alexandru are 19 ani, este alumn al Boardului Copiilor din Romania si actual Delegat de Tineret al Romaniei la ONU. Acesta lucreaza, in prezent, in cadrul a doua organizatii internationale, in sfera educatională si cea a ajutorului umanitar. Acesta se afla intr-un an de pauza de la studiile sale universitare, pe care urmeaza sa le inceapa la Universitatea Harvard, in domeniul relatiilor internationale. Acesta a pornit pe drumul diplomatiei si al relatiilor internationale de la varsta de 16 ani. Pasionat fiind de drepturile copiilor si tinerilor, in special cel de a participa la procesul de luare a deciziilor care ii privesc, acesta a dezvoltat si s-a implicat in numeroase proiecte nationale si internationale menite sa aduca nevoile tinerilor in atentia decidentilor.

Diana
studenta, membru al Juriului Generatiei Z

Diana are 19 ani, este alumni al Boardului Copiilor sustinut de UNICEF si studenta in cadrul facultatii de Litere din Bucuresti. Majoritatea proiectelor la care a participat in calitate de activist au fost axate pe educatie, motiv pentru care isi doreste sa continue sa promoveze si sa asigure cu precadere acest drept al copiilor in cadrul carierei viitoare. Avand o fire spontana, dar atenta la detalii, anii adolescentei sale sunt caracterizati de implicarea in dezbateri, organizarea de evenimente si voluntariate in domenii diverse, de la proiecte caritabile la competitii sportive pline de adrenalina.  Experienta in colaborarea cu tinerii i-a amplificat dorinia de a le facilita accesul la oportunitati de dezvoltare si luarea de decizii, considerand ca sintagma “Copiii sunt viitorul.” trebuie sa devina o realitate.

Maria
eleva, membru al Juriului Generatiei Z

Maria are 17 ani, este membru în Boardul Copiilor din România din 2023 și este pasionată de apărarea drepturilor copiilor instituționalizați din România. Maria urmează studiile Liceului Pedagogic și se pregătește pentru a accesa studiile universitare în domeniile educației și asistenței sociale. Pornind de la propriile experiențe de viață, ea crede cu tărie în puterea și potențialul fiecărui copil de a deveni un adult fericit și responsabil și de aceea se implică deopotrivă în acțiuni de dezvoltare dar și de protejare a drepturilor viitorilor adulți. Aceasta a transformat provocările vieții în valori ghid precum abordarea pozitivă a vieții, curajul, deschiderea către nou și către dezvoltare.

Castigatori

Innovative Sourcing
Categorie sponsorizata de
Castigatori
Tenneco Romania Services
   
Innovation to Enable New Ways of Working
Categorie sponsorizata de
Castigatori
OMV Petrom Group
   
Philip Morris Romania
   
Skilling, Reskilling, Upskilling and Flexible Development
Categorie sponsorizata de
Castigatori
Catalyzing Business through Technology in HR
Categorie sponsorizata de
Castigatori
Banca Transilvania
   
Workplace Diversity, Equity & Inclusion Best Initiative
Castigatori
Philip Morris Romania
Embedding a Culture of Workplace Wellbeing
Categorie sponsorizata de
Castigatori
Banca Comerciala Romana 
Employee Experience
Categorie sponsorizata de
Castigatori
Best People Initiative in Small Entrepreneurial Businesses
Categorie sponsorizata de
Castigatori
UCMS by AROBS
Best HR & Business Team, partnering in Driving Company Success
Categorie sponsorizata de
Castigatori
Teleperformance Romania
Best HR & Business Team, partnering in Driving Company Success
Categorie sponsorizata de
Castigatori
Estera Flavia Fodorean - People & Culture Specialist, mindit.io
Premiul Generatiei Z
Castigatori

Candidati

1. Innovative Sourcing
Categorie sponsorizata de
2. Innovation to Enable New Ways of Working
Categorie sponsorizata de
DB Global Technology
Genpact
Grup Lactalis România
METRO DIGITAL ROMANIA
Michelin România
OMV Petrom Group
Philip Morris România
Philip Morris România
UniCredit SPA Milano Sucursala Bucuresti si UniCredit Bank Austria AG Viena Sucursala Bucuresti
UniCredit SPA Milano Sucursala Bucuresti si UniCredit Bank Austria AG Viena Sucursala Bucuresti
3. Skilling, Reskilling, Upskilling & Flexible Development
Categorie sponsorizata de
Genpact
Güntner
NN Asigurări de Viaţă
NN Asigurări de Viaţă
Orange Romania
Philip Morris România
Philip Morris România
Pluxee Romania
Renault Group Romania
Renault Group Romania
Rompetrol - KMG International
Teleperformance Romania
Tenneco Romania Services
TotalEnergies Global Services Bucharest
TotalEnergies Global Services Bucharest
UniCredit SPA Milano Sucursala Bucuresti si UniCredit Bank Austria AG Viena Sucursala Bucuresti
UniCredit SPA Milano Sucursala Bucuresti si UniCredit Bank Austria AG Viena Sucursala Bucuresti
5. Workplace Diversity, Equity & Inclusion
Kaufland România
Philip Morris România
Renault Group Romania
Rompetrol - KMG International
UniCredit SPA Milano Sucursala Bucuresti si UniCredit Bank Austria AG Viena Sucursala Bucuresti
6. Embedding a Culture of Workplace Wellbeing
Categorie sponsorizata de
AMEROPA GROUP – AMEROPA Azomures, AMEROPA Grains, AMEROPA Chimpex
Banca Comerciala Romana
Kaufland România
Macromex
Michelin România
Orange Romania
Philip Morris România
tbi Bank EAD SOFIA - SUCURSALA BUCURESTI
UniCredit SPA Milano Sucursala Bucuresti si UniCredit Bank Austria AG Viena Sucursala Bucuresti
UniCredit SPA Milano Sucursala Bucuresti si UniCredit Bank Austria AG Viena Sucursala Bucuresti
7. Employee Experience
Categorie sponsorizata de
8. Best People Initiative in Small Entrepreneurial Businesses
Categorie sponsorizata de
9. Best HR and Business Team, partnering in Driving Company Success
Categorie sponsorizata de
Nevenca Doca, Codruta Gaspor, Mioara Reyne cu proiectul People of BT Start
Banca Transilvania
Estera Anghelescu, Karla Riskovics, Oana Socol, Marco Hößl, Ionuț Budău, Alina Juncu cu proiectul În Pantofi de CEO
Kaufland România
Irina Mandoiu si Catalina Marinescu cu proiectul PEOPLE OF POLICOLOR
Policolor
Diana Bocsaru si Marius Godoi cu proiectul Procurement Employee Experience, powered by Youth Council
Renault Group Romania
Felix Bogles, Mircea Joita, Cristina Schintee, Tudor Petecila, Florentina Lazarescu, Sorina Mindra, Luiza Albesteanu, Alexandra Tudose cu proiectul Agile Coaching
Teleperformance Romania
Georgeta Diaconu, Anca Avram, Miruna Ilie, Diana Tudor-Hanganu cu proiectul The Transformation Journey of an Intern
Tenneco Romania Services
10. The HR Rising Star of the Year
Categorie sponsorizata de
Maria-Alexandra Manu - METRO DIGITAL ROMANIA
Estera Flavia Fodorean - mindit.io
Sebastian Pereanu - Orange Romania

Partenerii Evenimentului

Parteneri anuali
Partner on Legal Matters
Parteneri Premiu
Parteneri
Media Partners

Inscrieri

Tarifele de participare la HR Club Awards 2024 sunt: 

Pentru a-ti rezerva un loc, scrie-ne la alina.musat@hr-club.ro.

Participarea este gratuita pentru titularii proiectelor* si pentru cei nominalizati la categoriile de colegi** 
*1 participare gratuita/proiect inscris
**maximum 5 participari/echipa inscrisa

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Genpact
Bucuresti
Accace
Timisoara
Accace
Bucuresti

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Genpact
Bucuresti
Accace
Timisoara
Accace
Bucuresti

Parteneri Anuali