Scoala de Vara HR Club Next Generation, editia a XVIII-a

Cea de-a 18-a editie a Scolii de Vara HR Club Next Generation va avea loc in perioada 8 - 19 iulie 2024 si este dedicata studentilor in an terminal si masteranzilor, pasionati de resurse umane.

Programul are ca scop dezvoltarea profesionala si personala a participantilor printr-o abordare practica si interactiva. Rezultatul? Formarea unei noi generatii de profesionisti HR de elita, care sa inteleaga si sa poata raspunde eficient provocarilor din acest domeniu. 

Scoala se va desfasura de-a lungul a doua saptamani si va cuprinde:

 • prezentari online de concepte si bune practici implementate in companiile in care activeaza tutorii - prezentari ce vor acoperi toate ariile HR-ului;
 • traininguri de dezvoltare personala;
 • workshopuri;
 • vizite de companii;
 • posibilitatea de a participa la un Hackathon de HR si de a lucra in echipe pentru rezolvarea unui studiu de caz prezentat, la final, in fata unui juriu de specialisti in HR;
 • nu in ultimul rand, scoala de vara va oferi provocari, va forma si consolida cunostinte, va distra, va seta contextul unor noi prietenii, va deschide oportunitati de angajare. 

Pe scurt, va crea experiente valoroase!

 
Suntem in cautarea a:
 
20 de tineri pasionati de domeniul resurselor umane, cu profilul urmator:
 • Studenti in anul II / an terminal sau masteranzi, cu varsta intre 20 si 25 de ani
 • Seriosi, proactivi, energici, cu bune abilitati de comunicare si lucru in echipa, cunoscatori ai limbii engleze
 • Cu un strop de expunere la domeniul resurselor umane, dobandita prin stagii de practica, voluntariat in asociatii studentesti sau orice alte activitati extra-curriculare
 • Cu interes pentru dezvoltarea unei cariere in domeniul resurselor umane

 

De ce sa participi?

 • Vei intalni profesionisti de renume din domeniul resurselor umane care iti vor impartasi din experienta lor, prezentand studii de caz si exemple de bune practici din organizatiile in care lucreaza
 • Vei lucra in echipa la rezolvarea unui studiu de caz alaturi de alti tineri la fel de pasionati ca si tine de acest domeniu
 • Vei avea sansa sa castigi o invitatie la Conferinta Nationala HR Club din octombrie 2024
 • Vei putea obtine un internship in resurse umane
 • Vei primi adeverinta de practica pentru facultate
 • Vei invata, iti vei face noi prieteni, te vei distra :)

 

Ce vei invata?
 
Despre complexitatea domeniului prin concepte, exemple de bune practici, workshop-uri, exercitii aplicate si studii de caz din 7 zone ale HR-ului: Recrutare si Selectie, Formare si Dezvoltare, Legislatie si Relatii de munca, Compensatii si Beneficii, Dezvoltare Organizationala, Managementul Performantei, Strategie de Resurse Umane.
 

>> Vezi agenda ultimei editii a scolii de vara

 

 

Cand si unde?
 
Scoala se va desfasura pe parcursul a doua saptamani in intervalul 8 – 19 iulie, avand un program hibrid.
 • In prima saptamana, 8 - 12 iulie, ne intalnim online cu profesionisti HR alaturi de care vom intelege teoria din spatele proceselor de HR, vom afla cum sunt acestea conturate in cadrul organizatiilor si rezolvam mici task-uri pe tematica prezentata.
 • Inceputul celei de-a doua saptamani, 15 - 17 iulie, ne aduce impreuna (in Bucuresti) in cadrul unor vizite de companii, presarate cu multe informatii valoroase.
 • Incheiem Scoala de Vara cu un hackathon de HR de o zi - 18 iulie (in Bucuresti), in cadrul caruia participantii vor lucra in echipe pentru a rezolva o problema de HR, solutiile oferite de echipele participante fiind jurizate de profesionisti cu experienta si premiate pe 19 iulie.
Cele doua saptamani vor fi urmate, la cerere, de 1 saptamana de practica intr-o companie din orasul in care studiezi.

 
 
Cat costa?
2 saptamani in care iti dedici timpul si energia acestui proiect. Doar atat!  Participarea la cursurile scolii de vara HR Club Next Generation este gratuita pentru toti participantii selectati. Programul este o initiativa de voluntariat a comunitatii profesionistilor de HR care a inteles nevoia pregatirii viitoarei generatii de specialisti in resurse umane pentru a facilita intrarea ei pe piata muncii prin micsorarea discrepantelor dintre formarea profesionala si cerintele reale ale pietei.
 

 
Cum poti aplica?
Pentru a intra in procesul de selectie, asteptam sa ne transmiti un e-mail cu:
 • CV-ul tau in limba romana sau engleza;
 • Un Eseu de maximum o pagina, in limba romana, care sa porneasca de la urmatoarea situatie: 

Esti HR Manager-ul unui lant de restaurante international de tip fast-food. Anul acesta, la chestionarul de satisfactie generala a angajatilor fata de companie, doar 50%  au declarat ca sunt multumiti sau foarte multumiti. In termen de 1 an, se doreste cresterea procentului la cel putin 70%. Care sunt principalele actiuni prin care departamentul tau de HR poate contribui la indeplinirea acestui obiectiv? (enumera maxim 4 actiuni si argumenteaza motivul pentru care le consideri importante).

Vom aprecia eseurile creative, pragmatice si care au viziune de ansamblu asupra domeniului resurselor umane.
 
 
Pana cand?
Termenul limita de inscriere este luni, 24 iunie 2024, pana la ora 23:59. Asteptam eseurile si CV-urile voastre aici, iar in cazul in care intampinati dificultati cu accesarea formularului, le puteti trimite la adresa anca.toma [at] hr-club.ro
 
Selectia participantilor se va face in doua etape:
 • Evaluarea CV-urilor si eseurilor transmise (cele doua documente sunt obligatorii);
 • Intervievarea candidatilor care au trecut de prima etapa de selectie, telefonic sau prin videoconferinta.
 
 
Urmareste anunturile HR Club legate de scoala de vara pe pagina noastra de Facebook  si pe pagina de Instagram @hrclubnextgeneration sau pe site-ul HR Club si trimite-ne inscrierea ta prin formularul Google ce poate fi accesat aici.
 
Nota
1. Aplicatiile vor fi evaluate pe masura ce sunt primite (cu alte cuvinte, cu cat trimiti aplicatia mai repede, cu atat mai bine). Doar candidatii selectati pentru interviuri vor fi contactati, pana la data de 25 iunie 2024;
2. Cursurile vor fi de dificultate medie, iar participantii trebuie sa cunoasca notiuni de baza in resurse umane;
3. Acest program se adreseaza exclusiv persoanelor care nu sunt angajate in domeniul resurselor umane in momentul trimiterii aplicatiei si derularii cursurilor scolii de vara;
4. Pentru cei selectati, participarea este obligatorie pe intreaga durata a scolii de vara.
 
GDPR
Datele cu caracter personal, la care dobandim acces prin primirea aplicatiilor, vor fi utilizate exclusiv pentru scopul evaluarii candidaturii  si, dupa caz, al comunicarilor cu aplicantii pe această tema.
Toate informatiile referitoare la prelucrarea datelor voastre cu caracter personal si drepturile legate de aceasta prelucrare se regasesc pe website-ul HR Club, in sectiunea  "Politica de confidentialitate".

 

Partenerii Evenimentului

Parteneri anuali
Partner on Legal Matters
Parteneri Proiect
Media Partners

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Genpact
Bucuresti
Accace
Timisoara
Accace
Bucuresti

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Genpact
Bucuresti
Accace
Timisoara
Accace
Bucuresti

Parteneri Anuali