• Stay tuned!

 • HR SmART Conference

 • Gen Z Conference

 • Manual de Bune

  Practici, Editia a IX-a

 • Your First Job

 • Primul studiu despre Starea Functiunii de HR in Romania
 • HR Smart Conference
 • Powered by HR Club
 • Noua editie a Manualului de Bune Practici
 • Z Generation Employability Kit

A 13-a editie a Scolii de Vara HR Club a pus bazele unei noi generatii de profesionisti ai Resurselor Umane

De HR Club pe 15 Iulie 2019

In perioada 1-12 iulie 2019, sediul HR Club a fost un loc al tineretii, curiozitatii si dorintei de a afla cat mai multe despre ce inseamna Resursele Umane. 15 studente si masterande din toata tara au participat la sesiuni de training, prezentare si best practices sustinute de membrii HR Club care au jucat rolul de mentori si traineri, impartasindu-le cu generozitate din cunostintele lor. Astfel, cele 15 participante au trecut printr-un program intensiv de pregatire in cele mai importante arii de Resurse Umane: Strategie, Recrutare si Selectie, Formare si Dezvoltare, Managementul performantei, Compensatii si Beneficii, Dezvoltare organizationala si Legislatie. Citeste mai departe >>>

 

Parteneri Anuali

Evenimente

Bucuresti
 • Leadership
 • Management
 • Performanta
 • Conferinta Nationala HR Club

Stiri si Articole

De Florina Dinca pe 11 Iulie 2019
Pregatim primul studiu despre "Starea functiunii de HR in Romania", la 30 de ani de la Revolutie si 15 ani de existenta oficiala a HR Club. Stay (citeste mai mult...)
De HR Club pe 28 Martie 2019
In data de 27 martie 2019 a avut loc a 11-a editie a Galei Premiilor de Excelenta in Resurse Umane HR Club. Organizata in an aniversar, cand HR Club (citeste mai mult...)
De HR Club pe 13 Martie 2019
Pentru multe companii, costul proceselor de HR proiectate necorespunzator este de milioane sau chiar zeci de milioane de lire sterline anual. De (citeste mai mult...)

Studii si Rapoarte

De HR Club pe 12 Noiembrie 2018
CIPD, in colaborare cu European Association for People Management (EAPM), a elaborat un studiu pentru a realiza o imagine bi-anuala a starii (citeste mai mult...)
De HR Club pe 02 Iulie 2018
Modificarile fiscale de la finalul anului 2018 au fost un motiv de preocupare. Printre ele, amintim: scaderea impozitului pe venit de la 16% la (citeste mai mult...)
De HR Club pe 02 Iulie 2018
Conform OUG nr.3 / 2017, incepand cu luna februarie, a fost eliminat plafonul de cinci salarii medii brute la plata contributiei de asigurari sociale (citeste mai mult...)

Noutati Legislative

De HR Club pe 14 August 2018

Cresterea economica a Romaniei a adus piata de M&A la un maxim istoric, conform datelor circulate in presa de specialitate inca din primul trimestru al anului 2018. Gradul de atractivitate al businessurilor locale a crescut in ochii managementului companiilor straine sau fondurilor de investitii, si, in acelasi timp, tot mai multi antreprenori au devenit dispusi sa vanda.

Ce se intampla insa dupa finalizarea acestor tranzactii? De regula, dupa preluare, persoana care dobandeste controlul asupra afacerii doreste sa implementeze propria-i viziune asupra business-ului, noi strategii pentru eficientizarea costurilor si maximizarea profitului. In acest scop, firmele cauta asistenta pentru identificarea mijloacelor prin care pot reduce costurile si de cele mai multe ori se opresc asupra cheltuielilor cu forta de munca, implementate prin operarea de restructurari organizationale. Astfel de restructurari au ca efect desfiintarea unor posturi si concedierea economica a angajatilor afectati. Citeste continuarea aici.

Sectiune oferita de

Jobs

21 Iun
Business AnalystRomanian Software
12 Iun
RecruiterUNIQA Asigurari
09 Mai
HR DirectorStein & Partner

Contact

Pentru intrebari sau informatii generale despre HR Club sau intrebari legate de functionarea acestui portal, va stam la dispozitie la adresa office(at)hr-club.ro.
Pentru solicitari specifice, echipa HR Club va sta la dispozitie:
Parteneriate
- Dana Cavaleru
dana.cavaleru(at)hr-club.ro
Proiecte & Evenimente
- Roxana Velicu
roxana.velicu(at)hr-club.ro
Proiecte & Evenimente
- Florina Dinca
florina.dinca(at)hr-club.ro
Membership & Seminarii
- Madalina Tanase
madalina.tanase(at)hr-club.ro
Proiecte & Evenimente
- Anca Toma
anca.toma(at)hr-club.ro
Comunicare & PR
- Iulia Nani
iulia.nani(at)hr-club.ro
Birou Regional HR Club Cluj
- Andreea Chis
andreea.chis(at)hr-club.ro
Birou Regional HR Club Iasi
Dragos Daniel Panainte
dragos.panainte(at)hr-club.ro

Viziteaza-ne

Strada Culmea Veche, nr. 2, et. 1, Sector 3, Bucuresti Tel: 021 - 315.15.28 / Fax: 021 - 315.15.28

VEZI SUGESTIE DE TRASEU