• HR SmART Conference

 • Manual de Bune

  Practici, Editia a IX-a

 • Your First Job

 • HR Smart Conference
 • Noua editie a Manualului de Bune Practici
 • Z Generation Employability Kit

Crearea scenariilor de viitor, de la “miopie temporala” si “solutioneering”, la decizii bazate pe dovezi

De HR Club pe 13 Septembrie 2019

Viitorul muncii este in continua schimbare, in continua evolutie, iar asta afecteaza (si) functiunea de resurse umane. Din aceasta cauza, practicienii de HR ar trebui sa caute cele mai bune dovezi disponibile pentru a sprijini deciziile pe care le iau. In acest articol vom vorbi despre ce inseamna sa te bazezi pe dovezi, din perspectiva lui Wilson Wong, Head of Insight and Futures – CIPD si speaker la HR SmART Conference. Citeste in continuare >>>

Parteneri Anuali

Evenimente

Bucuresti
 • Leadership
 • Management
 • Performanta
 • Conferinta Nationala HR Club

Stiri si Articole

De HR Club pe 14 August 2019
Cum pot companiile sa creeze valoare si sa obtina un avantaj competitiv in aceste vremuri caracterizate printr-o mare complexitate? In medie, (citeste mai mult...)
De Florina Dinca pe 25 Iulie 2019
Te invitam sa contribui la realizarea primei radiografii a functiunii de resurse umane in organizatiile care activeaza in Romania, un demers pe (citeste mai mult...)
De HR Club pe 15 Iulie 2019
In perioada 1-12 iulie 2019, sediul HR Club a fost un loc al tineretii, curiozitatii si dorintei de a afla cat mai multe despre ce inseamna (citeste mai mult...)

Studii si Rapoarte

De HR Club pe 12 Noiembrie 2018
CIPD, in colaborare cu European Association for People Management (EAPM), a elaborat un studiu pentru a realiza o imagine bi-anuala a starii (citeste mai mult...)
De HR Club pe 02 Iulie 2018
Modificarile fiscale de la finalul anului 2018 au fost un motiv de preocupare. Printre ele, amintim: scaderea impozitului pe venit de la 16% la (citeste mai mult...)
De HR Club pe 02 Iulie 2018
Conform OUG nr.3 / 2017, incepand cu luna februarie, a fost eliminat plafonul de cinci salarii medii brute la plata contributiei de asigurari sociale (citeste mai mult...)

Noutati Legislative

De HR Club pe 14 August 2018

Cresterea economica a Romaniei a adus piata de M&A la un maxim istoric, conform datelor circulate in presa de specialitate inca din primul trimestru al anului 2018. Gradul de atractivitate al businessurilor locale a crescut in ochii managementului companiilor straine sau fondurilor de investitii, si, in acelasi timp, tot mai multi antreprenori au devenit dispusi sa vanda.

Ce se intampla insa dupa finalizarea acestor tranzactii? De regula, dupa preluare, persoana care dobandeste controlul asupra afacerii doreste sa implementeze propria-i viziune asupra business-ului, noi strategii pentru eficientizarea costurilor si maximizarea profitului. In acest scop, firmele cauta asistenta pentru identificarea mijloacelor prin care pot reduce costurile si de cele mai multe ori se opresc asupra cheltuielilor cu forta de munca, implementate prin operarea de restructurari organizationale. Astfel de restructurari au ca efect desfiintarea unor posturi si concedierea economica a angajatilor afectati. Citeste continuarea aici.

Sectiune oferita de

Jobs

21 Iun
Business AnalystRomanian Software
12 Iun
RecruiterUNIQA Asigurari

Contact

Pentru intrebari sau informatii generale despre HR Club sau intrebari legate de functionarea acestui portal, va stam la dispozitie la adresa office(at)hr-club.ro.
Pentru solicitari specifice, echipa HR Club va sta la dispozitie:
Parteneriate
- Dana Cavaleru
dana.cavaleru(at)hr-club.ro
Proiecte & Evenimente
- Roxana Velicu
roxana.velicu(at)hr-club.ro
Proiecte & Evenimente
- Florina Dinca
florina.dinca(at)hr-club.ro
Membership & Seminarii
- Madalina Tanase
madalina.tanase(at)hr-club.ro
Proiecte & Evenimente
- Anca Toma
anca.toma(at)hr-club.ro
Comunicare & PR
- Iulia Nani
iulia.nani(at)hr-club.ro
Birou Regional HR Club Cluj
- Andreea Chis
andreea.chis(at)hr-club.ro
Birou Regional HR Club Iasi
Dragos Daniel Panainte
dragos.panainte(at)hr-club.ro

Viziteaza-ne

Strada Culmea Veche, nr. 2, et. 1, Sector 3, Bucuresti Tel: 021 - 315.15.28 / Fax: 021 - 315.15.28

VEZI SUGESTIE DE TRASEU