Lista membrilor HR club

Lista membrilor HR Club este disponibila pe website-ul HR Club si contine informatii standard despre membrii inscrisi in Asociatie - nume, prenume, functie, companie si adresa de email. Pentru a accesa lista, este necesara logarea pe site, in caseta de Login din stanga, cu username-ul si parola primite in momentul inscrierii. Daca nu esti inca membru al Asociatiei, afla cum te poti inscrie in HR Club

In prezent, Asociatia HR Management Club numara peste 450 de membri, dintre care aproximativ 26% reprezinta companii furnizoare de servicii de resurse umane, iar 74% activeaza in departamentele de HR ale companiilor straine sau romanesti de pe teritoriul tarii.

In ceea ce priveste nivelul de responsabilitate, 87% au functii de decidenti la nivel de top si middle management (Directori Generali, Parteneri, Directori Resurse Umane, Manageri Resurse Umane), ceilalti membri fiind experti si specialisti in domeniul managementului resurselor umane.

Majoritatea membrilor Clubului (in jur de 77%) activeaza in Bucuresti, insa o proportie din ce in ce mai mare activeaza in alte orase importante ale tarii, precum Cluj Napoca, unde am deschis un birou regional in octombrie 2016, Timisoara, Arad sau Iasi. Membrii nostri reprezinta peste 300 de companii avand aproximativ 270.000 angajati.