Scoala de vara HR Club Next Generation

Scoala de vara HR Club Next Generation constituie platforma de formare si lansare a noilor varfuri de generatie din domeniul resurselor umane. In timpul celor doua saptamani de scoala, tinerii participa la seminarii si traininguri sustinute de profesionisti de renume din domeniul resurselor umane, beneficiaza de sesiuni de lucru in echipa si viziteaza companii, familiarizandu-se astfel cu domeniul resurselor umane. 

In decursul celor 12 editii, scoala de vara a reunit peste 170 tutori si a instruit peste 220 de studenti. Aproximativ 60% dintre alumni scolii de vara lucreaza deja in resurse umane in Romania sau in afara tarii. Alti 20% dintre acestia isi continua studiile in domeniu sau activeaza in ONG-uri. De asemenea, o parte dintre studenti au primit oferte de angajare sau stagii de practica in domeniul resurselor umane chiar de la tutorii scolii de vara.

Cea mai recenta editie a Scolii de vara HR Club Next Generation s-a desfasurat in perioada 2-13 iulie 2018 la sediul HR Club din Bucuresti. Detalii despre cea de-a 12-a editie a proiectului sunt disponibile pe microwebsite-ul dedicat.

Editii trecute ale Scolii de vara HR Club Next Generation: