CEO Power Meetings

CEO Power Meetings sunt evenimente anuale organizate ca parte a Conferintelor Nationale HR Club incepand din 2009 si la care participa managerii generali ai unor companii de top nationale si multinationale. Pentru a contribui la consolidarea pozitiei HR-ului de partener strategic in companie, in 2012 s-a implementat un nou format al intalnirilor la care Directorul de Resurse Umane este invitat alaturi de CEO la discutia cu speaker-ul principal al Conferintei. 

Astfel, la Conferinta Nationala HR Club 2012 – HRevolution – a avut loc un CEO Power Dinner la care au participat speaker-ul principal al Conferintei, Charles Green, si Manageri Generali si Directori de Resurse Umane din cateva din cele mai importante companii din Romania.

La Conferinta Nationala HR Club 2013 – HR Change Champion – sesiunea speciala CEO Power Breakfast l-a avut ca invitat pe Dave Ulrich

In 2014, la Conferinta Nationala HR Club – HR Times –, sesiunea CEO Power Breakfast a fost sustinuta de Dr Marshall Goldsmith

La Conferinta Nationala HR Drive din 2015, Daniel Pink a fost cel care s-a intalnit cu managerii de HR si directorii lor executivi. 

In 2016, Hal Gregersen, profesor la MIT Business School a tinut o sesiune speciala pentru CEOs in dimineata Conferintei HR Innovation. 

La Conferinta Nationala HR Club 2017 – HighFuture Conference – sesiunea CEO Power Breakfast a fost sustinuta de Erin Meyer, profesor INSEAD.

In 2018, la Conferinta Nationala HR Club – EXperience Conference –, sesiunea CEO Power Breakfast a fost sustinuta de Josh Bersin, analist al industriei.