Biroul regional HR Club Cluj-Napoca

La cererea membrilor comunitatii de resurse umane din regiune, am deschis la inceputul lunii octombrie 2016 noul birou regional HR Club Cluj Napoca.  Dorim sa continuam in acest fel misiunea asociatiei de a promova bunele practici in domeniu, organizand intalniri formale si informale care sa vina in intampinarea nevoilor profesionistilor de resurse umane din regiunea centrala si de nord-vest a tarii.

HR Club a pastrat mereu o legatura speciala cu profesionistii de HR clujeni, organizand pana acum intalniri regionale, transmisiuni live ale conferintei anuale care are loc la Bucuresti, pregatind studenti clujeni care au participat la Scoala de Vara HR Club Next Generation, un eveniment de doua saptamani dedicat noii generatii de HRi si, cel mai recent, implicarea unor specialisti locali in crearea primului sistem autohton de certificare in HR si prezentarea rezultatului final in cadrul unei intalniri care a avut loc in luna aprilie 2016 la Cluj-Napoca. Mai mult, cel mai longeviv membru al board-ului HR Club, Florin Petean, isi desfasoara activitatea la Cluj-Napoca.

Alaturi de ei, vom recrea la Cluj atmosfera minunata a evenimentelor HR Club, in care facem networking, ne dezvoltam profesional impartasind informatii si resurse si invatam unii de la altii cum putem depasi provocarile momentului ce ne afecteaza activitatea. 

Daca sunteti din Cluj, dar si din judetele apropiate, si lucrati in resurse umane sau pur si simplu va intereseaza domeniul, va invitam sa participati alaturi de noi si ceilalti membrii ai comunitatii regionale la:

- seminarii de bune practici pe diversele functiuni de HR (unde pot afla de la colegi din tara cum au fost implementate proiectele participante la Gala Premiilor de Excelenta in Resurse Umane, organizata de HR Club in fiecare an pentru a premia cele mai bune proiecte de HR implementate in anul anterior);

comunitati de practica pe industrii (unde specialistii din anumite industrii se intalnesc pentru a face schimb de informatii legate de activitatile si procedurile care i-ar putea ajuta sa aiba o performanta mai mare in organizatiile si departamentele lor sau pur si simplu sa primeasca ajutor si sfaturi pentru situatiile cu care se confrunta);

- comunitati de invatare (unde vom da o structura si directie invatarii comunitatii pe baza Modelului nostru de competente in HR si vom crea un "spatiu" de invatare sociala in care competentele si experientele membrilor nostri sunt valorizate si impartasite);

evenimente informale sau intalniri cu furnizori de servicii pentru departamente de HR.

Lista evenimentelor viitoare, dar si a celor care au avut loc deja, o gasiti aici.

Daca doriti sa fiti anuntati pe email cand au loc urmatoarele evenimente va puteti inscrie pe acest formular, iar daca doriti sa aflati mai multe despre pachetele de membership HR Club puteti sa o faceti aici. Pentru mai multe detalii o puteti contacta pe Andreea Chis la andreea.chis@hr-club.ro.

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali