BIROUL REGIONAL HR CLUB IASI

Beneficiind de orizontul de asteptare al membrilor comunitatii de resurse umane din regiune, am deschis la inceputul lunii iunie 2018 biroul regional HR Club Iasi. Dorim sa continuam in acest fel misiunea asociatiei de a promova bunele practici in domeniu, organizand intalniri formale si informale care sa vina in intampinarea nevoilor profesionistilor de resurse umane din regiunea de sud si de nord-est a tarii.
 
HR Club si-a propus sa recreeze si la Iasi atmosfera minunata a evenimentelor HR Club, in care facem networking, ne dezvoltam profesional impartasind informatii si resurse si invatam unii de la altii cum putem depasi provocarile momentului ce ne afecteaza activitatea.
 
Daca sunteti din Iasi, dar si din judetele apropiate, si lucrati in resurse umane sau pur si simplu va intereseaza domeniul, va invitam sa participati alaturi de noi si ceilalti membrii ai comunitatii regionale la:
 
- seminarii de bune practici pe diversele functiuni de HR (unde pot afla de la colegi din tara cum au fost implementate proiectele participante la Gala Premiilor de Excelenta in Resurse Umane, organizata de HR Club in fiecare an pentru a premia cele mai bune proiecte de HR implementate in anul anterior);
 
- comunitati de practica pe industrii (unde specialistii din anumite industrii se intalnesc pentru a face schimb de informatii legate de activitatile si procedurile care i-ar putea ajuta sa aiba o performanta mai mare in organizatiile si departamentele lor sau pur si simplu sa primeasca ajutor si sfaturi pentru situatiile cu care se confrunta);
 
- comunitati de invatare (unde vom da o structura si directie invatarii comunitatii pe baza Modelului nostru de competente in HR si vom crea un "spatiu" de invatare sociala in care competentele si experientele membrilor nostri sunt valorizate si impartasite);
 
- evenimente informale sau intalniri cu furnizori de servicii pentru departamente de HR.
 
Lista evenimentelor viitoare, dar si a celor care au avut loc deja, o gasiti aici.
 
Daca doriti sa fiti anuntati pe email cand au loc urmatoarele evenimente va puteti inscrie pe acest formular, iar daca doriti sa aflati mai multe despre pachetele de membership HR Club puteti sa o faceti aici. Pentru membership-ul regional se aplica un discount de 20% la pretul membership-ului afisat pana la 1 iunie 2019. Pentru mai multe detalii il puteti contacta pe Dragos Daniel Panainte, Community Manager HR Club Iasi, la dragos.panainte@hr-club.ro.

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali