Gala Premiilor de Excelenta in Resurse Umane 2018

Pe 4 aprilie 2018 a avut loc Gala Premiilor de Excelenta in Resurse Umane, a 10-a editie, unul dintre cele mai prestigioase evenimente de resurse umane ale anului, singurul eveniment in cadrul caruia este recunoscuta si premiata excelenta in resurse umane si managementul oamenilor.

Anul acesta, Gianpiero Petriglieri, Profesor Asociat in departamentul de Comportament Organizational al INSEAD, inclus in topul Thinkers50 al celor mai influenti ganditori de management ai lumii, a acordat un premiu special: Developing Trustworthy Leaders Award. Pentru acordarea acestui premiu, prof. Petriglieri a cautat initiativele de HR care merg dincolo de selectia, instruirea si recompensarea leadership-ului competent si eficient, concentrandu-se pe nivelul de incredere al liderilor - abilitatea acestora de a intelege, respecta si raspunde la preocuparile si aspiratiile oamenilor pe care ii conduc.

Tot pe 4 aprilie, inaintea ceremoniei de decernare a premiilor Galei, Gianpiero Petriglieri a sustinut un Master Class cu tema “Competence is not enough: Developing Trustworthy Leaders in the Age of Nomadic Professionalism” - mai multe detalii despre aceasta sesiune speciala, aici .

Si in acest s-au acordat premii distincte pe fiecare categorie in functie de marimea organizatiei. Astfel, s-au oferit premii pentru companiile cu maximum 499 de angajati si premii pentru companiile cu peste 500 angajati. Ne-am dorit ca in acest fel sa premiem atat companiile mari, cu procese de resurse umane complexe, cat si initiativele implementate in companiile mici ce dovedesc impactul real in business.

Regasiti mai jos categoriile de premii de anul acesta: patru sectiuni de proiecte de Resurse Umane si trei sectiuni de Management General.

O descriere detaliata a categoriilor si a procesului de aplicare se afla in Ghidul Aplicantului.

Gala Premiilor de Excelenta in Resurse Umane, a 10-a editie

Categoriile premiate in 2018

Au fost premiate cele mai valoroase Proiecte de Resurse Umane din urmatoarele domenii:

 1. Recrutare si Selectie  - include proiecte de recrutare, internship, induction etc. Categorie sponsorizata de Coca-Cola HBC Romania

 2. Managementul Performantei si al Recompensarii  - include proiecte de evaluare a performantelor, payroll, salarizare, gradare a posturilor etc. Categorie sponsorizata de BCR Pensii

 3. Formarea si Dezvoltarea Oamenilor  - include proiecte de training, coaching, mentoring, planuri de cariera, talent management, succession planning etc.  Categorie sponsorizata de TenarisSilcotub

 4. Strategie de Resurse Umane  - include proiecte de HR - partener strategic, employer branding, engagement, design organizational, schimbare culturala, dialog social etc.

Premiul special: Developing Trustworthy Leaders Award oferit de Gianpiero Petriglieri
In competitia pentru premiul special au intrat cele mai valoroase proiecte inscrise in categoria Strategie de Resurse Umane.

Premiul special al Generatiei Z: a fost oferit de un juriu format din 5 tineri care s-au remarcat prin activitati extrascolare, abilitati de leadership si interes fata de zona organizationala.
 

Categoriile de Management General:

1. Managerul Anului

2. Echipa CEO - HR a anului - companii cu mai putin de 499 de angajati

3. Echipa CEO - HR a anului - companii cu peste 500 de angajati

Gala Premiilor de Excelenta in Resurse Umane, a 10-a editie

Inscriere

Inscrierile de aplicatii in competitia Galei Premiilor de Excelenta in Resurse Umane au avut loc in perioada 12 decembrie 2017 - 5 februarie 2018.

 

Agenda

18:30 - 22:00
Seara Galei Premiilor de Excelenta in Resurse Umane, editia 10

Tot pe 4 aprilie, inaintea ceremoniei de decernare a premiilor Galei, Gianpiero Petriglieri a sustinut un Master Class cu tema "Competence is not enough: Developing Trustworthy Leaders in the Age of Nomadic Professionalism"

In vremuri cu turbulente semnificative in afaceri si societate in general, ne intrebam cum ar trebui sa selectam, dezvoltam si practicam leadership-ul intr-o lume care tanjeste dupa lideri si, in acelasi timp, nu are incredere in ei? Pentru a raspunde la aceasta intrebare, trebuie sa regandim semnificatia si exercitarea actului de a conduce – si a invata – in mediul de lucru contemporan. In cadrul acestui Master Class foarte interactiv, Gianpiero Petriglieri a abordat subiecte precum:

  • diferentele dintre era cetateniei corporative si era profesionalismului nomad
  • sursele erodarii semnificatiei si increderii la locul de munca – si potentiale solutii
  • istoria imaginilor si practicilor de dezvoltare ale liderilor care au avut succes, dar nu mai sunt adecvate
  • rolul crucial al profesionistilor din HR si L&D in cultivarea unui leadership de incredere
  • strategii si practici de HR si L&D care incurajeaza dezvoltarea unui astfel de leadership

Detalii logistice

Cand? 4 aprilie 2017, 13:30 - 18:00

Unde? Athenee Palace Hilton

Citeste prezentarea completa a Master Class-ului si a speakerului si afla mai multe detalii despre costurile evenimentului aici.

Procesul de Evaluare

Etapa 1 - Evaluarea proiectelor de resurse umane de catre specialistii in domeniu

Dupa terminarea perioadei de inscrieri, echipa HR Club a alcatuit juriul de specialisti dupa urmatoarele reguli:

  • Compania din care fac parte sa nu fi depus nicio candidatura in competitia Galei Premiilor de Excelenta 2018; 
  • Practicieni de Resurse Umane (Directori/Manageri ai unui departament de resurse umane) sau profesori universitari in acest domeniu, membri HR Club cu cel putin 10 ani de experienta in domeniul resurselor umane.

Acestia au evaluat fiecare aplicatie si au acordat un punctaj conform criteriilor de evaluare prestabilite. Fiecare aplicatie a fost evaluata de cel putin 6 membri ai juriului.

In urma adunarii punctajului obtinut de la fiecare jurat, pentru fiecare categorie s-a alcatuit o lista scurta de 6-8 proiecte care au fost incluse in cea de-a doua etapa a jurizarii. Lista scurta a proiectelor nu este facuta publica.

Criteriile de evaluare pentru Proiectele de Resurse Umane au fost urmatoarele:

  1. Alinierea proiectului la obiectivele de afaceri ale companiei
  2. Eficienta resurselor alocate proiectului (perioada de implementare, personal alocat, tehnologii, sisteme, buget alocat)
  3. Masura in care a avut loc o eficientizare a costurilor, ca o contributie din partea HR-ului la performanta business-ului
  4. Eficienta in campania de comunicare a proiectului
  5. Eficienta in obtinerea implicarii (buy-in-ului) managementului si a angajatilor din companie
  6. Folosirea si indeplinirea indicatorilor de performanta masurabili
  7. Impactul proiectului in business si o masurare cantitativa a rezultatelor
  8. Originalitatea proiectului – factorii diferentiatori fata de alte proiecte
  9. Sustenabilitatea proiectului – masura in care proiectul dovedeste rezultate viabile

O pondere ridicata in procesul de jurizare au avut-o criteriile legate de originalitatea proiectului si masura in care a avut loc o eficientizare a costurilor, ca o contributie din partea HR-ului la performanta businessului.

Juriul de specialisti a evaluat si a stabilit castigatorii pentru sectiunile categoriei de Management General.

Criteriile in stabilirea acestora au fost urmatoarele:

  1. Contributia concreta a persoanei nominalizate la implementarea / dezvoltarea proiectului descris
  2. Impactul proiectului in business si masurarea cantitativa a rezultatelor
  3. Contributia persoanei nominalizate in alte proiecte/initiative de HR implementate in organizatie

Etapa 2 - Evaluarea proiectelor de pe lista scurta de catre juriul de CEO

In aceasta etapa, juriul a fost compus din reprezentanti ai mediului de afaceri - Manageri Generali si antreprenori din cadrul celor mai mari companii din Romania. Aceeasi regula de baza a fost urmata in alegerea membrilor juriului - companiile acestora sa nu aiba proiecte inscrise in competitie.

Acestia au primit listele scurte pentru fiecare sectiune de proiecte de resurse umane de la juriul de specialisti si au decis in unanimitate maximum trei castigatori pentru fiecare sectiune si eventuali finalisti.

Tot in aceasta etapa, Gianpiero Petriglieri a evaluat cele mai valoroase candidaturi de la categoriile de Formarea si Dezvoltarea Oamenilor si Strategie de Resurse Umane si a stabilit castigatorii Premiului special Developing Trustworthy Leaders Award (doar proiectele care au optat pentru inscrierea la aceasta sectiune).

Juriul

Franz Weiler
Franz
Weiler
Presedintele Juriului - CEO,
UNIQA Asigurari

Nascut in Salzburg, Austria, dl. Franz Weiler are peste 35 de ani de experienta pe diferite piete europene de asigurari. Cariera sa a inceput in 1979, in compania Bundesländer Versicherung AG din Salzburg, in calitate de Manager pentru daune de asigurare generala, dupa care a obtinut functia de director pentru asumarea de riscuri in domeniul asigurarilor generale la Salzburger Landes-Versicherung AG Salzburg in 1996. Inainte de a deveni CEO al UNIQA Insurance Serbia, a lucrat ca director executiv al UNIQA Insurance in Zagreb (2005-2006), iar inainte de aceasta a lucrat si in Croatia in calitate de manager de proiect pentru optimizarea programelor de asigurare in cadrul UNIQA Osiguranje d.d. Zagreb (2004).

Incepand cu decembrie 2014, a fost numit CEO si CSO al UNIQA Asigurari SA. In aceasta pozitie, isi propune sa continue implementarea obiectivelor strategice ale companiei in ceea ce priveste rentabilitatea, noua structura a portofoliului si optimizarea activitati de vanzare.

Din iulie 2017 dl. Franz Weiler este noul presedinte al Consiliului Investitorilor Straini. Obiectivul principal al organizatiei este de a promova dezvoltarea economică durabila prin imbunatatirea peisajului investitional al Romaniei, iar membrii sai cred cu tarie ca drumul catre o crestere sustenabila depinde de politicile publice formate printr-un dialog transparent intre comunitatea de afaceri si factorii de decizie politica.

Cristian Covaciu
Cristian
Covaciu
Director General
IPEC SA

Aplicand in mod consecvent motto-ul “Lumea se schimba foarte repede, cea mai buna modalitatea de a fi in pas cu tehnologia este sa fii cel care o dezvolta”, Cristian Covaciu a transformat IPEC, dintr-o companie creata impreuna cu familia, ca o mica manufactura in garajul casei din Alba Iulia, intr-o companie high-tech care produce astazi peste 1% din productia mondiala de farfurii, cu ajutorul a peste 250 de roboti industriali.

Cariera sa in domeniul ceramicii, inceputa ca asistent universitar la Universitatea Tehnica din Timisoara, a avut parte de numeroase recunoasteri - cea mai recenta este aceea de finalist in competitia EY World Entrepreneur Of The Year, unde a reprezentat Romania.

Daniel Metz
Daniel
Metz
CEO
NTT DATA Romania

Daniel Metz este omul de afaceri care a înființat in urma cu 17 ani EBS România SA, care a fost achizitionata, in 2013, catre compania Japoneza NTT Data. NTT DATA este considerat azi unul dintre cei mai importanti furnizori IT din industria locala si internationala. In calitate de economist, Daniel Metz a ocupat functiile de Development, Quality Assurance and Technical Service si ERP Implementation Consultant Manager intr-o companie germana. In prezent, detine functie de CEO la NTT Data Romania.

Angelica
Procopie
HR Director,
Alstom Transport Romania
Carmen Dumitrache
Carmen
Dumitrache
Chief Human Resources Officer,
Telekom Romania

Carmen Dumitrache este Chief Human Resources Officer Romania din septembrie 2016, coordonand activitatile de resurse umane in cadrul Grupului Telekom Romania.

De-a lungul carierei sale de aproape 20 de ani, Carmen a detinut diferite roluri in managementul resurselor umane la nivel national si international in companii multinationale. Anterior, impreuna cu echipa Telekom, a lucrat in diverse industrii, cum ar fi tehnologie si IT, consultanta si outsourcing, domeniul medical, cu o scurta experienta si in sectorul neguvernamental.

Absolventa de Medicina, Carmen si-a definitivat profilul profesional cu un MBA romano-canadian in marketing, preocupandu-se permanent de educatia ei formală, concentrandu-se si pe dezvoltarea generatiilor viitoare prin implicarea ei in mediul universitar.

Dora
Stoian
HR Director,
Albalact

• Practician HR cu o experienta de peste 24 de ani in domeniul managementului resurselor umane
• A practicat HR in companii din Fortune Global 500 si in diverse industrii, inclusiv in industria alimentara, bancara, de bauturi, materiale de constructii, producerea hartiei, securitate, comertul cu amanuntul auto, tipografica, tesaturi si distributia materiilor prime.
• Experienta solida in gestionarea cu succes a bugetelor regionale si locale de resurse umane, planificare strategica, design organizational, procese BPR, fuziuni si achizitii, procese de intrare pe piete noi, procese de iesire din piata, compensatii si beneficii, relatii industriale, dezvoltare organizationala, managementul talentelor, recrutare si selectie.
• Experienta in implementarea de noi proiecte, politici si procese HR in cadrul organizatiilor mai largi la nivel regional sau local (pana la 22 de tari). Implicata in diverse echipe de management de proiect pentru proiectarea si implementarea de noi sisteme si procese la nivel mondial (250 de tari).
• Intelegere profunda a structurii P & L financiare, a sistemelor informatice si a instrumentelor utilizate in domeniul resurselor umane, gestionarea functiei HR intr-un mod eficient din punct de vedere al costurilor, pragmatic si realist.
• Facilitator certificat Hay & DDI pentru diverse programe de formare

Cristina Paveliu
Cristina
Paveliu
HR Leader

Aboslventa a Academiei de Studii Economice, Facultatea de Comert , Cristina are o experienta de peste 20 de ani in managementul resurselor umane, capatata in companii multinationale de renume din domeniul industriei tutunului si cea a materialelor de constructii.

A avut sansa de a participa in mod nemijlocit  la un start-up pentru o investitie de peste 100 milioane EUR, a dezvoltat si coordonat proiecte de dezvoltare organizationala, dezvoltarea capabilitatilor de leadership din organizatie, construirea brandului de angajator, managementul talentelor, si multe alte proiecte de succes. A coordonat echipe de nationalitati diverse, cu complexitati si nivele de dezvoltare diferite, si cu prioritati diferite.

Este pasionata de procesele de identificare si dezvoltare a talentelor din organizatie, dar si in sensul mai larg, de dezvoltarea si motivarea angajatilor.

 

Gabriel
Matauan
Conferentiar Universitar,
Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala a Universitatii din Bucuresti

Gabriel are experienta de mai bine de 25 de ani in managementul resurselor umane. A servit in anii ‘90 ca director exeutiv al unor institutii de dezvoltare a managementului (Institutul Roman de Management si Fundatia Internationala de Management), iar din anul 2000 a ocupat pozitii executive in corporatii (Lafarge, CRH). In present, este conferentiar universitar la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala a Universitatii din Bucuresti. Este absolvent al Facultatii de Comert a ASE si doctor in sociologie al Universitatii din Bucuresti. Intre 1993-2010 a servit ca membru al Board-ului CEEMAN (Association of Management Development Institution from Central and Eastern Europe).  In 2015 a primit din partea HR Club trofeul pentru echipa CEO-HR a anului.

Gabriela Alexandru
Gabriela
Alexandru
Talent Management Director,
Michelin Central Europe
  • Background educational: studii sisteme informatice, geografie si limba franceza
  • 15 ani de cariera la Michelin, in domeniile Achizitii si HR
  • In prezent, Talent Management Director, coordonand managementul carierei, recrutarea si politica de employer branding pentru Europa Centrala
  • Activitatea Michelin in Europa centrala, gestionata din headquarterul situat la Bucuresti : activitate industriala in 4 tari (Romania, Ungaria, Serbia, Polonia), activitate comerciala in 20 de tari,  centru de servicii partajate care deserveste Michelin Europa in zona de Finante, Administrare vanzari, Achizitii si Administrare personal/payroll, productie de harti si ghiduri. Toate acestea sunt sustine de servicii corporate.
  • Parcurs anterior la Michelin – Director HR pentru Europa Central-Sudica, HR Manager pentru uzina Michelin din Floresti Prahova,  Manager Proiect HR pentru Michelin Serbia, HR Manager pentru Marketing&Sales Romania si Balcani, Manager de compensatii si beneficii pentru Romania si Balcani, Coordonator mobilitate.
Iuliana Morlova
Iuliana
Morlova
Director Resurse Umane,
Noriel

Iuliana are o experienta de peste 15 ani in resurse umane, perioada in care a coordonat proiecte complexe in diverse companii, printre cele mai importante fiind Pepsi (2004-2013), Manager de Resurse Umane, Farmaciile Dona (2013 – 2016), Director Resurse Umane, Noriel Grup (2016 – present), Director Resurse Umane.  Este absolventa a Facultatii de Sociologie, Psihologie si Pedagogie a Universitatii Bucuresti, a unui program de Executive MBA si a urmat diverse cursuri de specializare in coaching si resurse umane.

"Cred ca adevarata valoare a unei persoane consta in integritate si impactul pozitiv pe care il poate avea asupra celorlati. Experienta de pana acum ca Manager de Resurse Umane in diverse domenii si aprecierea celor cu care am lucrat demonstreaza  ca mi-am ales bine calea: resurse umane cu zambete."

Melania Jaravete
Melania
Jaravete
HR Director,
Blue Air
Monica Mardare
Monica
Mardare
Director Resurse Umane,
Luxoft Romania, Global HRBP pentru Luxoft Automotive

Cu o experienta de 17 ani in domeniul resurselor umane, a contribuit la proiectarea de politici si practici care sa asigure cresterea angajamentului si a performantei, dezvoltarea si retentia talentelor. A implementat programe interne de training pentru middle si top management, care sa sigure crearea unei rezerve de manageri cu noi competente si viziune.

In ultimii ani, a fost implicata direct in stabilirea strategiilor de dezvoltare organizationala si integrarea operationala a unor noi locatii din SUA si Europa, prin alinierea cu practicile si cultura globala. A condus initiativa de schimbare a culturii organizationale, prin definirea unui nou set de valori, model de competente si profil de leadership.

Este responsabila cu definirea si implementarea functiei de Global HRBP, prin introducerea instrumentelor de analiza calitativa si a solutiilor de resurse umane cu valoare adaugata aliniate cu strategia si obiectivele unei linii de business specifice.

Este absolventa a facultatii de Electronica si Telecomunicatii cu un Master in Economie Aplicata la Insitute for Advanced Studies din Viena.

Filozofia ca profesionist: increderea ca pasiunea, profesionalismul, curajul de a inova si comunicarea deschisa sunt ingredientele cele mai importante pentru a realiza ceva cu adevarat semnificativ. Si placerea in ceea ce faci.

Raluca Soimu
Raluca
Soimu
Head of HR,
Sandoz

Raluca este Director Resurse Umane al Sandoz Pharma Services Romania incepand cu luna martie 2016.

Anterior, Raluca a activat in diverse roluri de resurse umane in companii precum Mylan, Abbott si Kraft Foods/Mondelez, dobandind experienta de 20 de ani in HR cu accent pe managementul schimbarii, dezvoltare organizationala, managementul talentelor si compensatii si beneficii, si peste 16 ani de experienta manageriala, dintre care 12 ani de experienta in conducerea oamenilor din organizatii si tari din Europa de Est.

Raluca este absolventa a Universitatii Transilvania Brasov, Facultatea de Relatii Internationale.

Rodica Sfetu
Rodica
Sfetu
Director Resurse Umane si Organizare,
Generali Romania

Am  o experienta de 18 ani in managementul resurselor umane, traversand multiplele schimbari ale mediului  economic  si organizational: strategii de crestere rapida sau redimensionari si fuziuni, oferta bogata pe piata muncii sau lupta pentru talente.

M-am focusat mereu pe intelegerea provocarilor de afaceri, astfel incat, impreuna cu echipa mea, sa putem sprijini managerii in atingerea obiectivelor de performanta si sa sa cream un mediu de lucru atractiv pentru angajati.

Am participat sau am condus proiecte interne si internationale de managementul performantei, motivatie, calitatea serviciilor, valorile corporatiste, dezvoltare organizationala, managementul schimbarii, restructurarea si reproiectarea functiunii de resurse umane.

De aproape 4 ani m-am alaturat echipei Generali Romania ca  Director al Diviziei de Resurse Umanie si Organizare, deruland proiecte extrem de interesante pentru  dezvoltarea oamenilor  si transformarea organizatiei.

Sunt pasionata de modul in care zona de resurse umane evolueaza odata cu  societatea si mediul de afaceri si de provocarile aduse de  mixul de generatii  pe piata fortei de munca.

Simona
Popovici
Group HR Director,
Rompetrol (KMG International)
Daniel Nejat-Aski
Daniel
Nejat-Aski
Elev,
Membru al Juriului Generatiei Z

Student in anul I la antropologie si coordonator de proiecte educationale, Daniel Nejat-Aski poseda un timpuriu interes fata de cognitie si structuri sociale, centrandu-si educatia asupra elementului uman. Parcursul sau extracuricular a inceput in mod neoficial la 9 ani prin gasirea unui teanc de carti de istorie antica care i-au permis sa-si fructifice curiozitatea si sa o indrepte spre istorie politica si psihologie umana, ca apoi sa castige concursuri oratorice in scoala generala si sa coordoneze trupa de teatru a liceului in cadrul festivalului Ideo Ideis. 

In momentul de fata, Daniel este coordonatorul a doua proiecte educative implementate in Bucuresti:

  • AGORA- Dialog pentru Romania
    Proiectul,implementat sub egida Asociația pentru Educație, Dezvoltare și Implicarea Tineretului si in parteneriat cu POLIS - Educație Politică, propune un spatiu nonconflictual, nepartinitor, in care subiecte contemporane polarizante sunt dezbatute de catre experti in cauza, publicul votandu-si punctul de vedere inainte si dupa discutie.
     
  • Mindhack- Learn2Learn
    Mindhack este o serie de ateliere implementate sub egida Scolii de Valori destinate liceenilor care abordeaza tema retentiei si a necesitatii personalizarii atat modului de invatare cat si a curiculei propriu-zise pe care un licean isi propune sa o invete. Atelierele,coordonate de traineri si learning designeri, vor fi urmate de o discutie conclusiva alaturi de un psiholog centrat pe educatia copilului, discutie ce propune explorarea perspectivei psihologice a invatatului si care faciliteaza feedback-ul din partea participantilor
Anca
Savu
Elev,
Membru al Juriului Generatiei Z

Sunt clasa a 11a Colegiul Economic Virgil Madgearu, iar dupa mi-ar placea sa continui pe Business Management - incerc sa gasesc programe care sa contina cat mai multe cursuri despre Project Management. Momentan ma ocup cu tot felul de proiecte, mai mari sau atat de marunte ca nu pot fi gasite niciunde pe internet. Un exemplu de proiect mic este ”Un zambet pentru copiii speciali”, unde am strans fonduri in cadrul liceului si am organizat o echipa formata din cativa colegi. Fondurile au fost investite pentru a cumpara materiale pentru fiecare elev al Scolii Gimnaziale Speciale Sf. Nicolae.

In prezent lucrez cu o echipa de 14 persoane pentru implementarea unui proiect la nivel national despre metode alternative de invatare si gandire critica. Workshop-urile vor fi tinute de oameni specializati in domeniu si au scopul de a incuraja tinerii sa isi foloseasca abilitatile la capacitate maxima. Voluntariez la organizatia Scoala de Valori, pe departamentul de Business Partnering. Prima indatorire mai mare care mi s-a dat a fost gasirea si contactarea pontetialilor sponsori. Si din punctul acela mi-am dedicat o buna bucata din timp cautand in fiecare colt al internetului companii care ar fi interesate sa se implice in cauza noastra, le-am pus pe fiecare in parte intr-o baza de date si am inceput redactarea mail-urilor personalizate - iar prin personalizate vreau sa spun ca am facut un research pe fiecare companie pentru a le propune proiectul perfect pe care sa ne mulam.

Am  obtinut Titlul de Laureat pentru revista de limbi straine Avant Garde in cadrul concursului National al Revistelor Scolare. Am fost unul dintre redactori impreuna cu o colega si chiar am scris o buna parte dintre articole. Am deja o baza in ceea ce priveste educatia antreprenoriala, deoarece, fiind la un liceu economic, toti participam la practica din cadrul firmelor, unde invatam cum sa punem in aplicare materiile predare (ex. MK, Comunicare, Resurse Umane, Economie, Contabilitate) pe diferitele departamente existente. Pe langa stagiul de practica, participam si la targurile de firme unde trebuie sa ne vindem serviciile si sa ne promovam firma, iar eu, fiind managerul departamentului de Marketing, sa implementez noi solutii de atragere a clientului si sa imbunatatesc imaginea firmei.

Altele: Cat despre hobby-uri, pot sa spun ca am incercat cam orice voiam in afara de luptele cu sabii. De departe preferatele mele sunt echitatia si scrisul. Am facut teatru o bucata destul de mare din copilarie si am luat la rand cam toate scolile de dans populare din Bucuresti. Am devenit o fire destul de visatoare - camera mea e plina de poze cu momente cheie din viata mea, am un panou de pluta cat jumatate de perete pe care imi lipesc fiecare ambitie, tin jurnale de cand am invatat sa scriu si am o cutie cu amintiri in care tin orice obiect important de cand eram mica.

Andrei Tociu
Andrei
Tociu
Elev,
Membru al Juriului Generatiei Z

Andrei Tociu are 16 ani si este elev la Colegiul National „Sfantul Sava” din Bucuresti. Desi in viitor doreste sa studieze in domeniul informaticii si al management-ului, pasiunile si activitatile sale se intind pe domenii variate precum event planning, european affaires sau antreprenoriat.

In prezent, acesta ocupa pozitia de secretar al clubului Interact Sfantul Sava-Curtea Veche, ONG ce ofera tinerilor sansa de a organiza si de a participa la evenimente caritabile si activitati civice, atat pe plan local, cat si international. In cadrul clubului, Andrei Tociu a initiat si a coordonat numeroase evenimente, printre care si proiectul caritabil „Fashion of Eden”. Demarat in anul 2017, „Fashion of Eden” a urmarit promovarea design-ului vestimentar prin conceptul „de la tineri pentru tineri”, 19 liceeni prezentandu-si colectiile in fata unui juriu de specialitate.

Andrei Tociu este totodata membru in echipa de organizare a proiectului educativ Mindhack-Learn2Learn. Proiectul se va desfasura in mai multe orase ale tarii si urmareste informarea elevilor cu privire la modalitatile alternative de invatare si promovarea gandirii critice.

Nu in ultimul rand, acesta se implica si in organizatia European Youth Parliament Romania, in cadrul careia coordoneaza echipe de tineri si faciliteaza discutii pe teme politice europene intre liceeni.

Luca Stirbat
Luca
Stirbat
Elev,
Membru al Juriului Generatiei Z

Hey, Luca ma numesc si de mic am fost pasionat de tot ce foloseste curent electric. Acum 3 ani am pornit un start-up in domeniul tehnologiei, Creative Motion. Misiunea noastra este sa schimbam perceptia asupra adolescentilor: si noi putem face produse utile si cool! Pana acum am avut deja succes cu o campanie de crowdfunding pe platforma Startarium pentru BLINKR, un device dedicat biciclistilor si sigur nu ne oprim aici.

Rares
Manolache
Elev
Membru al Juriului Generatiei Z

Rares este elev la C.N “Gheorghe Sincai” din Bucuresti si castigator al competitiei internationale de antreprenoriat social “Social Impact Award”, editia 2017, cu “TeenTank” - o organizatie care ofera tinerilor oportunitatea de a-si pune creativitatea in valoare prin rezolvarea unor probleme reale primite din partea companiilor. 

Datorita pasiunii lui pentru antreprenoriatul social, in principal, in educatie, Rares este viitor student la “The Entrepreneurship Academy”. De asemenea, este voluntar si se implica in dezvoltarea mai multor proiecte educativ-culturale, precum crearea unei alternative educationale libere pentru oamenii creativi interesati de exprimarea prin intermediul creatiei fotografice alaturi de ANAV (Asociatia Nationala pentru Arte Vizuale Contemporane).

Castigatori

Categoria Recrutare si Selectie
Categorie sponsorizata de
Castigatori
DHL International Romania
Solina Romania
Categoria Managementul Performantei si al Recompensarii
Categorie sponsorizata de
Castigatori
Unicredit Bank
WeConnect
Categoria Formare si Dezvoltare
Categorie sponsorizata de
Castigatori
Caroli Foods Group
Finalisti
Deichmann Comercializare Incaltaminte
"Dezvoltarea Deichmann incepe din interior", proiect de formare si dezvoltare pentru sustinerea strategiei de dezvoltare Deichmann
Categoria Strategie de Resurse Umane
Categorie sponsorizata de
Castigatori
Orange Romania
My Quest – a journey every talent shall make
Solina Romania
Finalisti
Banca Comerciala Romana
Coca-Cola HBC Romania
Cresterea scorului de Angajament in ICSC (Integrated Competitive Supply Chain)
KPMG Romania & Moldova
Succesul in noua era a muncii - Proiectul de transformare culturala "Five Lands Journey to Success in the New Era of Work"
Leroy Merlin Romania
Premiul Special al Juriului
Castigatori
Premiul Generatiei Z
Castigatori
Banca Comerciala Romana
Categoria Managerul Anului
Categorie sponsorizata de
Castigatori
Dragos Nan
Plant Manager Ploiesti, Coca-Cola HBC Romania
Categoria Echipa CEO-HR a Anului (1-499 angajati)
Categorie sponsorizata de
Castigatori
Ciprian Florin Gradinariu - Oana Piper
Solina Romania
Categoria Echipa CEO-HR a Anului (peste 500 angajati)
Categorie sponsorizata de
Castigatori
Serban Toader - Madalina Racovitan
KPMG Romania & Moldova
Gianpiero Petriglieri Special Award: Developing Trustworthy Leaders
Castigatori

Candidati

1. Categoria Recrutare si Selectie
Categorie sponsorizata de
BRD – Groupe Societe Generale & Academia de Studii Economice din Bucuresti
DHL International Romania
HP Inc.
Provident Financial Romania IFN
Solina Romania
2. Categoria Managementul Performantei si al Recompensarii
Categorie sponsorizata de
Provident Financial Romania IFN
Provident Financial Romania IFN
Unicredit Bank
3. Categoria Formare si Dezvoltare
Categorie sponsorizata de
4. Categoria Strategie de Resurse Umane
Categorie sponsorizata de
5. Categoria Managerul Anului
Categorie sponsorizata de
Bogdan Ursan - Manager Productie, Zentiva
Daniel Oancea - Manager Lean si Investitii, Zentiva
Dragos Nan - Plant Manager Ploiesti, Coca-Cola HBC Romania
6. Echipa CEO-HR a Anului (companii cu mai putin de 499 de angajati)
Categorie sponsorizata de
Ciprian Florin Gradinariu - Oana Piper, Solina Romania
Margareta Tanase - Catalina Marinescu, Zentiva
7. Echipa CEO-HR a Anului (companii cu mai mult de 500 de angajati)
Categorie sponsorizata de
Mugur Pantaia - Renata Gaureanu, HP INc.
Radu Enache - Iulia Hurdubetiu – Continental Hotels
Serban Toader - Madalina Racovitan, KPMG Romania & Moldova

Partenerii Evenimentului

Parteneri anuali
Partner on Legal Matters
Partener Premiu
Partener
Parteneri Media

Inscrieri

Tarifele de participare la Ceremonia de Decernare a Premiilor sau la Master Class-ul lui Gianpiero Petriglieri au fost: ​

*Preturile sunt exprimate in euro si nu contin TVA. 

Mai jos regasesti tarifele de participare la Gala HR Club 2018. Pentru a-ti rezerva un loc, scrie-ne la madalina.tanase@hr-club.ro.

Membru GOLD
Premium
Gratuit
Membru SILVER
Asociat
75 euro + TVA
Membru BRONZE
Baza
75 euro + TVA
Non-membru
125 euro + TVA

Locatie

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Evenimente

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali