HR Club Learning Byte | 28 ianuarie 2021

Din seria evenimentelor ce vor fi realizate in primul pilon pe care se vor sprijini evenimentele si initiativele asociatiei noastre profesionale, “Leadership & Culture in the New Reality”, alaturam si conceptul HR Club Learning Byte. Ramanem in continuare in stransa legatura unii cu ceilalti si sa impartasim know-how valoros, la fel ca pana acum.

Primul din acest an va fi pe 28 ianuarie, intre orele 15:00-16:30, si te invitam sa afli mai multe din povestea de succes a doua dintre proiectele de HR castigatoare la Gala Premiilor de Excelenta 2020, dar si cum au fost transpuse in 2020 in mediul virtual.

Asteptam cu drag inscrierea ta la adresa madalina.tanase@hr-club.ro.

Echipa HR Club

Agenda

15:00-15:10
Welcome registration
15:10-15:50
Proiectul : Train Grow Value 1.0 (sau TGV 1.0)
Simona Scutaru, Site Leader & HR Manager, & Andrea Komaromi, Sr. HR Business Partner - Federal-Mogul Motorparts Services, a DRiV company
15:50-16:30
Proiectul : Power of Moments
Oana Florea – Wellbeing Coordinator & Junior Recruiter, Unilever South Central Europe

Detalii sesiuni

Federal-Mogul Motorparts Services, a DRiV company - Proiectul: "Train Grow Value 1.0 (sau TGV 1.0)"

Programul Train Grow Value (TGV 1.0) a luat nastere ca urmare a unei analize atente si out of the box a nevoilor de dezvoltare dar si de relationare existente la nivel de organizatie locala, precum si din dezvoltarea de-a lungul timpului a numeroase competente interne care meritau a fi valorificate intr-o forma structurata, in cadrul unei academii interne de invatare.

Astfel, a prins contur acest program de traininguri interne livrate de insisi angajatii nostri (specialisti in diverse domenii, aflati la toate nivelurile organizatiei - manageriale si non-manageriale - insa nefiind traineri de profesie) si care acopera o paleta vasta de subiecte, de la traininguri tehnice de produs (despre sisteme de franare, sasiuri, motoare etc), pana la project management, problem solving, process improvement, comunicare, finance 4 non-finance, coaching, taxe indirecte, Excel.

Cele 15 subiecte diferite livrate de catre 15 traineri interni diferiti au reusit sa creeze o comunitate interna in adevaratul sens al cuvantului, intr-o organizatie de tip shared service center in care angajatii nu lucreaza in mod direct unii cu altii, facand parte din business unit-uri diferite, si in care s-a manifestat dintotdeauna nevoia de a avea activitati prin care oamenii sa se cunoasca intre ei, sa se conecteze si sa invete unii de la altii.

Unilever South Central Europe - Proiectul: "Power of Moments"

In Unilever punem mare accent pe formarea si dezvoltarea angajatilor. Proiectul Power of Moments a fost creat pentru a adresa nevoile tuturor, imbinand doi piloni foarte importanti in cadrul companiei: dezvoltare si recreere. Astfel, au fost lansate 5 initiative sub umbrela Power of Moments, care aduc angajatii impreuna si ii provoaca sa se dezvolte, invatand unii de la altii. 

Strategia de dezvoltare include 3 initiative de succes, foarte apreciate in interiorul companiei si sustinute de echipa de management:

  1. Job Shadowing –angajatii au oportunitatea de a invata si de a se dezvolta in timp ce inteleg mai bine rolurile colegilor lor.
  2. Tea with a board member – angajatii au ocazia de a petrece mai mult timp cu membrii de board, de a socializa, invata si descoperi ce se afla in spatele unui manager de succes.
  3. Mentoring & Reverse Mentoring – o initiativa prin care cei din echipa de management isi fac timp pentru a impartasi abilitatile pe care le stapanesc cel mai bine, iar angajatii din generatiile tinere au ocazia sa isi invete colegii mai seniori despre social media, consumatorul millenial, etc.

La capitolul Recreere, ne aducem colegii impreuna si ii provocam sa zambeasca prin:

  1. Monthly fun - fiecare luna aduce o activitate distractiva: board games, fa-ti propria inghetata, etc.
  2. Share a tea with a coleague – initiativa creata cu scopul de a-ti cunoaste mai bine colegii, in timp ce te bucuri de o ceasca de ceai.

Speakers

Simona
Scutaru
Site Leader & HR Manager
DRiV
Andrea
Komaromi
Sr. HR Business Partner
DRiV
Oana
Florea
Wellbeing Coordinator & Junior Recruiter
Unilever South Central Europe

Partenerii Evenimentului

Parteneri Anuali
Partner on legal matters

Inscrieri

Conditii de participare:

  • Membri Gold si Silver: beneficiaza de gratuitate
  • Membri Bronze: 25 euro + TVA
  • Non-membri: 50 euro + TVA

Termen de inscriere:

Asteptam inscrierea ta la adresa de e-mail madalina.tanase@hr-club.ro pana miercuri, 27 ianuarie.

Pentru conectare vom folosi platforma Teams, iar link-ul de conectare va fi trimis ulterior celor inscrisi.

 

Membru GOLD
Premium
Gratuit
Membru SILVER
Asociat
Gratuit
Membru BRONZE
Baza
25 euro + TVA
Non-membru
50 euro + TVA

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali