HR Innovation Conference
Indiferent unde au fost pe drumul inovatiei, pe 3 noiembrie la HR Innovation Conference le-am aratat participantilor scurtaturi si i-am alimentat cu inspiratie pentru a ajunge la destinatia aleasa de ei.
Cum a fost editia din 2016?
#hrinnovationconference este probabil singura zi din an in care cei mai influenti oameni ai HR-ului din Romania se strang in aceeasi sala, intr-un mediu prietenos si deschis invatarii si schimbului de experiente si contacte relevante.
Indiferent de pozitia pe care o ocupa in companie, inovatia ar trebui sa fie pe lista de responsabilitati a tuturor angajatilor. La conferinţa din acest an au fost alaturi de noi 450 de specialisti, cu expertiza in diferite arii de business si industrii, intr-un mediu perfect pentru a crea noi legaturi, proiecte si planuri de viitor.
La #hrinnovationconference le-am prezentat participantilor oameni care sa-i inspire sa faca schimbari de mentalitate, oameni care sa-i motiveze prin exemplul lor sa ia deciziile corecte pentru ei si oameni care i-au invatat cum sa creeze in jurul lor mediul propice pentru ca toate schimbarile sa poata fi implementate cu succes.
Ziua de 3 noiembrie a fost dedicata descoperirii calitatilor pe care le au in comun inovatorii. Una dintre cele mai importante astfel de calitati este cea de a-si pune mereu intrebari, cum ar fi “De ce se fac lucrurile asa si nu intr-un alt fel?”. Raspunsul la aceasta intrebare, combinat cu alte patru comportamente identificate de Hal Gregersen ca fiind definitorii pentru inovatori, sunt cele care le aduc succesul si ne fac pe toti sa exclamam “Cum de nu s-a gandit nimeni la asta pana acum?”.
#hrinnovationconference a prezentat cele mai noi produse si proiecte ale furnizorilor din domeniul nostru cu un nou concept de zona expozitionala: #hrinnovationexpo.
... dar, poate cel mai important lucru
#hrinnovationconference i-a provocat pe participanti sa se foloseasca de aceasta zi ca sa cunoasca cat mai multi oameni pasionati de HR, sa gaseasca raspunsuri la intrebari, sa porneasca noi proiecte si sa isi faca noi prieteni.
Pentru membrii si prietenii HR Club din Timisoara si Cluj am transmis LIVE sesiunea celor doi keynote speakeri.
Agenda
Detalii sesiuni
Charles Handy este un fin observator al ritualurilor zilnice ale vietii si un ghid priceput in explorarea trendurilor si a problemelor societatii de astazi. Cu o voce blanda, dar categorica, el pune in cartile sale sub semnul intrebarii tot ce stim despre cum functioneaza societatea! Cu ajutorul numeroaselor lui carti si-a stabilit o reputatie de important observator al fenomenului muncii si al vietii organizatiilor.
Sesiunea lui Handy din cadrul #hrinnovationconference s-a bazat pe ultima sa carte cu acelasi nume: Second Curve. Charles Handy ne-a aratat care sunt zonele vietii noastre care se vor schimba radical, cum sa pornim pe o noua directie care este diferita de cea pe care mergem acum si, de asemenea, cum sa ne uitam la ce ne inconjoara dintr-o perspectiva cu totul noua.
Ce spune Charles Handy, este ca ce a functionat pana recent, in afaceri, in educatie, in politica si societate in general, nu va mai da rezultate si in viitor. Multe dintre institutiile de la care ne asteptam sa ne ofere protectie, scolile si universitatile, companiile, prietenii, casatoria si pensia sunt amenintate. Chiar si organizatiile recunoscute timp de secole ca autoritati si-au pierdut sau isi pierd in timp ce vorbim puterea, iar noi avem misiunea de a construi institutii noi, functionale.
Societatea Do-It-Yourself este unul dintre exemple. Ne-am obisnuit sa ne traim vietile intr-un tip de organizatie sau altul, pornind de la scoala si apoi munca, pana la pensionare. Acest lucru nu se va mai intampla pentru foarte multi dintre noi inca din timpul vietilor noastre. Tehnologia destrama organizatiile si, in acelasi timp, ne ofera mijloacele de a face aproape totul noi insine, fie ca este vorba despre munca noastra, educatia, sanatatea sau veniturile noastre. Acest lucru poate fi interpretat ca libertate dar si ca ceva mai ingrijorator, daca nu planuim urmatorii pasi strategici in avantajul nostru si nu lasam lucrurile doar sa ni se intample.
Handy ne incurajeaza sa trecem la o gandire de tip “second curve”. El propune un anumit fel de a gandi despre viitor si despre schimbarile de care avem nevoie in viata noastra si in munca. Lucrurile nu pot si nu vor merge ca inainte, oricat de mult ne-ar placea aceasta stabilitate. Lumea s-a schimbat foarte mult in ultimele decenii si din pacate curba de dezvoltare incepe sa coboare dealul imaginar. Trebui sa reinventam felul in care traim si motivatia pentru care o facem, felul in care muncim, in care ne educam copiii si cum decidem sa guvernam societatea. Ca indivizi sau manageri trebuie sa trecem cu un sentiment de urgenta peste multumirea de sine si sa abordam un stil de gandire “second curve”. Cultura de business trebuie de asemenea sa se schimbe. Companiile trebuie sa adopte o abordare de tip “Second Curve” care sa fie pe aceeasi lungime de unda cu nevoile societatii, sa-si recompenseze mai bine angajatii si sa le dea sansa acestora sa aiba mai multe de spus atunci cand se iau deciziile in companie, masuri care sa fie viabile pe o piata internationala competitiva. Nu va fi usor – niciodata transformarile “second curve” nu sunt – dar ele sunt urgente!
Hal Gregersen este Director Executiv al MIT Leadership Center si senior lecturer in leadership si inovatie la MIT Sloan School of Management. El este autorul bestseller-ului "The Innovator’s DNA: Mastering the Five Skills of Disruptive Innovators". Gasiti prezentarea lui completa aici.
Liderii inovativi au puterea de a crea un impact major in organizatie gandind si actionand inovativ ei insisi. Totusi, daca liderii nu le ofera si celorlalti oameni din companie cadrul propice, capacitatea de inovare a unei companii, si, in consecinta, si potentialul ei de crestere, este periclitat.
In aceasta sesiune, Hal Gregersen, a discutat despre cum cei mai inovatori lideri ai momentului, incluzandu-i aici pe Ed Catmull (Pixar), Jeff Bezos (Amazon) sau Marc Benioff (Salesforce.com), au construit o cultura a inovatiei, descentralizand sursa ideilor si provocand o crestere a capacitatii creative de jos in sus si va explica de ce aceasta e cea mai importanta mostenire pe care un lider o poate lasa in urma lui. Cum spune Marc Benioff, "este responsabilitatea mea mea sa creez o cultura a inovatiei".
Speakers
Charles Handy este unul dintre cei mai mari ganditori ai ultimelor decenii, fiind recompensat de Thinkers 50 cu “Lifetime Achievement Award” pentru impactul de lunga durata pe care l-a avut in felul in care oamenii se raporteaza la management, fiind primul ganditor care a primit aceasta distinctie, dupa ce a aparut mai multi ani la rand in topul celor mai influenti ganditori ai lumii. In 2011 a primit aceasta distinctie si din partea revistei HR Magazine. Nascut in 1932 in Irlanda ca fiu al unui arhidiacon, Charles Handy a studiat la Universitatea Oxford unde a absolvit cu onoruri studii clasice, istorie si filosofie, apoi a lucrat pentru Shell si a studiat in continuare la MIT. Intors in Europa, a lansat si a condus Programul Sloan al London Business School, primul de acest fel implementat in afara SUA, unde s-a specializat in psihologie manageriala. Apoi a fost director al St. George’s House al Castelului Windsor si mai apoi presedinte al Royal Society of Arts. Este doctor honoris causa a 14 universitati britanice si una irlandeza si a primit Ordinul Imperiului Britanic in grad de Comandor.
Este popular si pentru emisiunile de la postul de radio BBC 4 unde avea emisiunea “Thoughts for today” in care purta discutii cu invitatii despre temele care apar si in cartile lui. Charles Handy este un recunoscut si respectat autor. Numeroasele carti scrise de el despre schimbarile dramatice care au loc in societate in ultimele decenii si implicatiile tehnologiei, economiei si demografiei in vietile noastre si ale organizatiilor, au fost vandute in peste 2 milioane de copii in intreaga lume. Cea mai recenta carte a lui, care va fi tradusa in limba romana si lansata inainte de conferinta, este The Second Curve, o colectie de eseuri interesante despre viitorul societatii moderne. Aveti mai jos lista celor mai importante carti scrise de Charles Handy:
- Understanding Organisations (1976)
- Gods of Management (1978)
- The Future of Work (1984)
- Understanding Schools (1986)
- Understanding Voluntary Organisations (1988)
- The Age of Unreason (1989)
- Inside Organisations (1990)
- The Empty Raincoat (1994)
- Waiting for the Mountain to Move (1995)
- Beyond Certainty (1995)
- The Hungry Spirit (1997)
- New Alchemists (1999)
- Thoughts for the Day (1999)
- The Elephant and the Flea (2001)
- Re-invented lives (2002)
- Myself and Other More Important Matters (2006)
- The New Philanthropists (2006)
- 21 Ideas for Managers (2000)
- The Second Curve (2015)
Acum locuieste la Londra si in Norfolk cu sotia lui, pe care o ajuta in toate proiectele de documentare fotografica pentru care exploreaza impreuna intreaga lume in cautarea unor „oameni care au creat ceva din nimic”. Cele mai dragi proiecte ale lor sunt despre portretele literare ale unor londonezi, femei care celebreaza a 60-a aniversare, filantropi care si-au dedicat toate cunostintele si energia pentru crearea de noi organizatii caritabile, despre beneficiarii de micro-imprumuturi din Malawi sau fermierii de cartofi din Africa de Est. Liz Handy l-a insotit pe Charles Handy la Bucuresti si participantii au avut ocazia sa o cunoasca. Puteti vedea proiectele sotilor Handy aici.
Hal Gregersen este un autor, speaker, cercetator si director executiv la MIT Leadership Center si lector senior in inovatie si antreprenoriat la MIT Sloan School of Business. El exploreaza felul in care liderii dezvolta capacitatea angajatilor si a companiei lor de a descoperi idei noi si de a le realiza cu rezultate pozitive.
Cea mai noua carte a lui, The Innovator’s DNA: Mastering the Five Skills of Disruptive Innovators (Harvard Business Review Press, 2011) pleaca de la un studiu global intins pe o perioada de 8 ani, in care alaturi de Jeff Dyer si Clayton Christensen au chestionat 6000 de manageri si antreprenori si au intervievat peste 100 dintre ei, ca sa afle cum apar liderii inovatori si ce rol joaca ei si angajatii in crearea de produse, servicii, procese sau organizatii de succes. Aceasta carte demonstreaza cum efortul fara viziune si inovatie, poate fi un capat de drum daca companiile nu cultiva inovatori in interiorul lor care sa faca descoperiri noi, cruciale pentru business. The Innovastor’s DNA a fost numita in anul aparitiei “Cartea anului pentru inovatie si antreprenoriat” de catre Chartered Management Institute, in colaborare cu British Library.
Pe langa munca de la catedra de la MIT, Hal Gregersen sustine discursuri, prezentari si seminarii despre invovatie si schimbare pentru executivi din companii ca Accenture, Adidas, Christie’s, Coca-Cola, Daimler, Essilor, IBM, Intel, Johnson & Johnson, LG, Lilly, Marriott, MasterCard, Nokia, Sanofi-Aventis, World Economic Forum, etc. Prezentarile lui Gregersen va ofera profilurile unor inovatori de succes si explica felul in care acestia ajung sa aiba acele idei care se transforma intr-un motor economic. El lucreaza si cu guverne si asociatii non-profit pentru a descoperi urmatoarea generatie de lideri.
Este de asemenea Senior Fellow la Innosight, una dintre principalele firme de consultanta in inovare la nivel global. Inainte de a se alatura MIT, el a predat la INSEAD, London Business School, Tuck School of Business la Dartmouth College, Bringham Young University si in Finlanda ca Fulbright Fellow.
Gregersen a colaborat cu IDEO si Lightspeed Apollo, impreuna cu coautorii ultimei carti, la crearea unei experiente de invatare online complet noi – Innovator’s Accelerator, un proiect care invata oamenii din companii cum sa cultive inovatia in viata personala si profesionala.
Din 2011, Hal Gregersen lucreaza cu Forbes la crearea unei liste anuale a celor mai inovative 100 de companii din lume (bazat pe un program de analiza facut de HOLT), o resursa valoroasa care ne ajuta sa urmarim felul in care companiile care fac parte din top sustin o astfel de cultura inovativa in interiorul lor in timp.
Hal Gregersen este si fondatorul proiectului 4.24, dedicat unei tehnici simple, dar care aduce multe rezultate: sa convinga adultii sa foloseasca 4 minute intr-o zi doar pentru a-si pune intrebari legate de ceea ce ii preocupa in ziua respectiva si sa redescopere, sa cultive si sa-si ascuteasca curiozitatea pe care o aveau cand erau mici.
In timpul liber, pe care si-l petrece alaturi de sotia lui, in Boston si Paris, urmeaza o pasiune de o viata: fotografia.
Va invitam sa cititi un articol premiat, aparut in revista Harvard Business Review, despre ADN-ul inovator.
Tudor Popa s-a nascut in 1999 la Bucuresti si este un tanar inventator, antreprenor si pasionat de sport. Este in ultimul an de liceu la Colegiul National Ion Luca Caragiale din Bucuresti, iar dupa terminarea liceului vrea sa studieze in domeniul automatizarii. A participat la diferite concursuri de inventica, robotica cat si de antreprenoriat, anul acesta castigand la finala europeana din Elvetia a competitiei Company of the Year 2016 premiul „Top 10 Lideri”.
Un proiect important, inceput la sfarsitul anului 2015, este „Proiectul Oculus”, pornit de Tudor Popa alaturi de inca 4 prieteni, unde el are rolul de manager cat si de programator. Acesta are ca scop dezvoltarea ochelarilor MITRA, o pereche de ochelari inteligenti care ajuta persoanele nevazatoare in rezolvarea problemelor intampinate in fiecare zi, probleme precum aprecierea distantelor, mersul in linie dreapta, evitarea pericolelor termice cat si alte probleme de siguranta. Ochelarii MITRA sunt inca in prototipare, dar utilitatea le-a fost confirmata de persoane nevazatoare de toate varstele din Romania, dar si de persoane de la Asociatia Nationala pentru Nevazatori din Elvetia. Acestia au castigat premiul „Excellence in IT by AT&T” la Lucerna, finala nationala a competitiei Company of the Year 2016, cat si premiul intai la finala globala a concursului Social Innovation Relay.
A coordonat si participat in ultimii ani cu mai multe echipe la concursuri organizate de Junior Achievement Romania, concursuri de robotica dar si de antreprenoriat, a lucrat cu sisteme embedded pentru diferite tipuri de roboti si a colaborat la inventarea unui recipient care genereaza electricitate prin diferente de temperatura.
Ciprian Ciofu este Seful Directiei Lucrari in cadrul Facultatii de Mecanica al Universitatii Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iasi, unde, pe langa activitatea de cercetare desfasurata si a numeroaselor lucrari stiintifice in domeniul ingineriei mecanice, care i-au adus doua brevete de inventie, a pus bazele primei echipe de Formula Student in 2011.
Proiectul Formula Student al Universitatii Tehnice Iesene, T.U. Iasi Racing, s-a nascut din dorinta de a oferi viitorilor ingineri o experienta practica, complementara cunostintelor teoretice acumulate in decursul anilor de studii universitare. Competitia Formula Student este in asa fel conceputa incat sa ofere echipelor participante un adevarat “exercitiu de viata”. Fiecare echipa are ca sarcina proiectarea, verificarea, constructia si testarea unui monopost de tip Formula Student in conditii reale, urmand un regulament restrictiv si incadrandu-se in termenele impuse.
Toate aceste constrangeri, necesitatea de a obtine fondurile necesare desfasurate in paralel cu orele de curs, reprezinta o experienta deosebita pentru cei implicati in proiect si o pregatire profesionala suplimentara, multidisciplinara. Astfel, in acest proiect sunt implicati studenti de la specializarile Autovehicule Rutiere, Constructii de Masini, Automatizari si Calculatoare dar si specializari precum Arhitectura sau Economie si Administrarea Afacerilor.
Anul acesta echipa T.U. Iasi Racing a debutat la competitiile sportive Formula ATA Italia si Formula Student East Ungaria, unde a finalizat toate probele.
Florin Cozma este student in anul IV al Facultatii de Mecanica din Iasi, specializarea Ingineria Autovehiculelor Rutiere si face parte din echipa T.U. Iasi Racing de doi ani, respectiv din octombrie 2014.
Florin face parte din acest proiect pentru ca si-a dorit sa fie mult mai implicat ca student, dorindu-si sa invete cum sa lucreze intr-o echipa, sa invete sa colaboreze cu colegii lui si sa invete cat mai multe lucruri noi in domeniul ingineriei, experienta care sa-i fie utila pentru toate proiectele viitoare.
Dupa doi ani petrecuti in spiritul echipei Formula Student, Florin si colegii lui au reusit sa formeze o echipa foarte inchegata. Munca dificila pe care o depune impreuna cu colegii include proiectarea pieselor, fabricarea acestora, apoi inceperea constructiei monopostului, si a testarii lui, dar si a participarii la competitii sportive.
Construind si imbunatatind monopostul, an de an, Florin a acumulat abilitati legate de proiectare, management sau comunicare, abilitati care il ajuta sa prezinte proiectul unor potentiali sponsori si parteneri care sa-i sprijine sa duca fiecare proiect la capat pentru a putea participa cu monopostul, in fiecare vara, la competitiile Formula Student.
Mihai este Managerul Proiectului EFdeN, un proiect educational, de cercetare si inovare in care au participat peste 250 de studenti de la 8 facultati din Romania, premiat national si international, care in 2014 a participat la cea mai importanta competitie internationala de profil, Solar Decathlon Europe, iar in toamna lui 2015 a lansat EFdeN 4C - Primul Centru de Cercetare a Conditiilor de Confort din Romania, deshis publicului larg, detalii pe www.efden.org.
Dupa ce a stans fondurile necesare, echipa EFdeN a proiectat, construit si transportat 2500km, o locuinta sustenabila, cu o sera verde in interior, o locuinta sigura si confortabila, complet electrica, echipata si functionala, fara facturi lunare, care produce mai multa energie decat consuma si foloseste cele mai bune si naturale materiale.
Din 2016 a cofondat, impreuna cu Claudiu Butacu, energiaTa.org, proiect ce isi propune facilitatea productiei de energie verde de catre utilizatorii casnici si realizarea cadrului legislativ pentru comercializarea energiei verzi a micilor producatori individuali. In momentul actual primirea autorizatiilor pentru montarea unui sistem de panouri fotovoltaice pe o locuinta dureaza peste 450 de zile, iar acest lucru trebuie schimbat. Mihai este Director General al Companiei EFdeN, Responsabil Parteneriate - Startup Weekend Bucharest si membru al Aspen Energy Lab.
Mihai este unul din cei "30 sub 30 laureati ai Galei Forbes Romania", inclus in volumul "100 de fete ale inovatiei" realizat sub egida The Financial Times, face parte din "TOP 100 oameni si idei care misca Romania" realizat de Foreign Policy Romania, este membru VLER "Viitori Lideri Energeticieni din Romania", program al Comitetului National Roman al Consiliului Mondial al Energiei, este certificat ca Profesionist al Cladirilor Verzi de catre Consiliul Roman al Cladirilor Verzi, certificat Sustainability Manager de catre Denkstatt ECQA.
Testimoniale
HAL GREGERSEN
„Este o onoare sa-l cunosc pe Hal de atatia ani (ahm..decenii!!!). Este un ganditor extraordinar, inovativ care isi exprima ideile cu claritate. Intelege in intregime cum functioneaza organizatiile si cum ele devin mai inovative in timp. El a creat perspective unice care au un impact real in practicile de management. Hal are o perspectiva cu adevarat globala datorita faptului ca a muncit si locuit in toata lumea. De asemenea, are si o personalitate calda si captivanta.”
Dave Ulrich, Rensis Likert Professor of Business, University of Michigan
„Hal a fost profesorul meu de “Global Leadership” la MIT. Auzisem despre el – ca si co-autor, impreuna cu Clay Christensen si Jeff Dyer al vestitei carti “The Innovator’s DNA”, dar si datorita cursurilor sale la MIT, Insead, London Business School. Ce nu am anticipat insa a fost maiestria, arta lui de a crea o conexiune absolut speciala cu studentii sai (toti manageri de succes veniti din 38 de tari) – lucru ce i-a permis sa ne transmita, intr-un timp relativ scurt, maniera in care cei mai buni lideri globali din business, administratie publica si societate descopera idei noi, provocatoare, dezvolta capacitatea umana si organizationala sa implementeze acele idei si, in final, reusesc sa livreze rezultate puternice, pozitive. Capabilitatea lui Hal de a transfera invataminte din diverse industrii, de a le sintetiza si de a le transmite audientei intr-o maniera atat de puternica, emotionala, personala – mi s-a parut absolut remarcabila!”
Adrian Purcarea, MBA, MIT Sloan Fellows, Class of 2016
CHARLES HANDY
Cu numele lui Charles Handy am luat contact in timpul programului de MBA de la Open University Business School (OUBS). Apoi l-am regasit in top 50 ganditori ai secolului XX. Am gasit, nu mai stiu cum, una din cartile sale - Epoca Iratiunii, si m-a fascinat stilul sau de scriere si acuratetea cu care taia in carne vie, in imaginea “infailibila” a corporatiilor, la care cei mai multi romani visau sa munceasca. Apoi cineva de la OUBS s-a oferit sa-mi faca legatura cu el si am aranjat sa-l vizitez la Londra. In acea vizita el mi-a oferit mai multe carti de-ale lui, si, cum nu ma hotaram pe care sa o public, am decis sa le publicam pe toate trei: Elefantul si Puricele, Epoca Iratiunii si Pelerina Goala. Nu am ezitat deloc sa pornesc acest demers al traducerii cartilor.
Charles traieste intr-o casa frumoasa cu etaj undeva la periferia Londrei. Sunt o familie perfect normala si ne-au primit – pe mine si pe sotia mea – ca si cand ne stiam de cand lumea, ca si cand am ajuns in vizita la unchiul meu. Ne-au pus chiar si la masa. In cursul acestei intalniri am mai retinut de la el o filozofie superba. La inceputul fiecarui an, sta cu sotia si isi fac socoteala legata de cati bani le trebuie lor in acel an. Dupa care, in anul respectiv, odata ce si-au facut suma, nu mai muncesc aproape deloc. Consider obiceiul acesta foarte intelept.
Cand a venit la Bucuresti a fermecat imediat audienta, are un fel foarte firesc de a prezenta lucrurile, simplu, comun chiar, dar profund, plin de adancimea unui om care a trait multe ipostaze si care a cunoscut multe organizati. Charles Handy este un fin observator al oamenilor si al structurilor sociale, un ganditor care pornind de la detalii si lucruri marunte iti poate construi o imagine pe care, atunci cand ti-o arata, nu ai cum sa nu zici “WOW” Revederea cu el va fi o mare onoare si bucurie, deopotriva!
Catalin Ionescu, fost presedinte CODECS, cel care a publicat trei carti ale lui Charles Handy in limba romana: Elefantul si Puricele, Epoca Iratiunii si Pelerina Goala
Inscrieri
In functie de tipul de membership in HR Club si de tipul de participare ales, gasiti mai jos tarifele de inscriere.
*Preturile sunt exprimate in euro si nu contin TVA.
Mai jos regasiti preturile promotionale de care puteti beneficia in ultima perioada de inscriere la #hrinnovationconference!
Galerie Foto
HR Club prezinta #hrinnovationexpo
#hrinnovationexpo face parte din #hrinnovationconference – cel mai mare eveniment HR Club al anului, locul in care vrem sa sarbatorim inovatia, creativitatea si puterea de a ne reinventa.
#hrinnovationexpo a insemnat 23 de standuri amplasate in foyerul salii Atlas si in zona Prefunction, Hotel Radisson Blu, care le-au oferit expozantilor oportunitatea de a interactiona cu cei peste 400 de participanti - CEOs, Directori de HR, specialisti in domenii precum Recrutare, Training, Managementul Performantei etc.
#hrinnovationexpo a prezentat ONG-uri care schimba lumea prin proiecte inovatoare si a oferit un stand gratuit in cadrul evenimentului. In urma votului participantilor, Junior Achievement Romania este ONG-ul pe care participantii l-au putut intalni la standul 16. Lista completa a celor 19 ONG-uri participante la competitie poate fi gasita aici.
Ce presupune un stand in #hrinnovationexpo?
Inainte de eveniment:
- Vizibilitate online pe website-ul #hrinnovationconference;
- Campanie de promovare online pe canalele social media HR Club;
- Mentionarea prezentei cu stand la #hrinnovationexpo in newsletter-ele trimise participantilor la #hrinnovationconference.
In timpul evenimentului:
- Suprafata orientativa a standului: 2x2 mp;
- Dotari standard: masa si 2 scaune;
- Accesul in zona EXPO pentru 2 reprezentanti ai companiei (incl. pauzele de cafea si pranzul pentru acestia);
- Acces gratuit la #hrinnovationconference (sesiuni Keynote + sesiune plenara) pentru unul dintre reprezentantii companiei prezenti la stand.
Tarif : 1000 euro + TVA/stand
Discounts*:
- 15% - daca lansezi un produs/serviciu inovator pe 3 noiembrie, la #hrinnovationexpo
- 10% - daca esti membru HR Club cu extraoptiunea furnizor HR Partner
- 15% - daca achizitionezi si o macheta in manualul de bune practici in managementul resurselor umane, editia a 7-a (detalii aici)
*Discount-urile nu se cumuleaza, contacteaza-ne pentru mai multe detalii.