Seminar de Bune Practici HR Club | Formare & Strategie in HR | 15 noiembrie 2018

Pe 15 noiembrie, te invitam la sediul HR Club, la un nou seminar de bune practici, prilej cu care vom asculta povestile de succes ale proiectelor de HR castigatoare si apreciate in mod deosebit de juriul Galei Premiilor de Excelenta din primavara anului acesta. Am alocat cate 15 minute, la finalul fiecarei sesiuni, pentru intrebari punctuale si curiozitati pe care le poti adresa reprezentantilor proiectelor.
Mai jos, te invitam sa parcurgi agenda seminarului, descrierea proiectelor si conditiile de participare la eveniment.
Asteptam inscrierea ta pana miercuri, 14 noiembrie,  la adresa de e-mail madalina.tanase@hr-club.ro
Numarul de participanti este limitat la 50 de persoane.
Te asteptam cu drag!
Echipa HR Club

Agenda

08:30-09:00
Inregistrarea participantilor & Welcome Coffee
09:00 - 09:45
Titlul Proiectului: Lumea Carrefour e mai mult. E despre oameni!
09:45 - 10:00
Coffee Break & Networking
10:00 - 10:45
Titlul Proiectului : Academia de Logistica
10:45 - 11:00
Coffee Break & Networking
11:00 - 11:45
Titlul Proiectului: Proiect de companie

Detalii sesiuni

Titlul Proiectului: Lumea Carrefour e mai mult. E despre oameni!

Eduard Draghici - Employer Branding Coordinator , Carrefour Romania 

Printr-o serie de povesti reale din interiorul organizatiei, Lumea Carrefour este un proiect de amploare ce recreaza atmosfera unor campanii facute de angajatii insisi, din perspectiva propriilor experiente si trairi. Acesta s-a desfasurat in doua etape si a avut ca obiectiv principal consolidarea brandului de angajator Carrefour. De asemenea, campaniile si-au propus sa contribuie semnificativ la atragerea unui numar mai mare de candidati, precum si la mentinerea gradului de retentie din organizatie.

Rezultatele au fost surprinzator de bune, proiectul bucurandu-se de vizibilitate in mediul online si offline, atat intern, cat si extern. Mai mult, acesta a contribuit la cresterea numarului de aplicatii inregistrate si la pastrarea parametrilor fluctuatiei de personal.

Titlul Proiectului: Academia de Logistica

Mihaela Cana Training Manager, Caroli Foods

Academia de Logistica este programul de transformare a intregii echipei de logistica din Caroli, o echipa formata din angajati blue collars, prin crearea unui noi structuri de management in depozit, identificarea si cresterea competentelor pentru noii Team Leaders si ajustarea stilului de management de la unul de tip centralizat, traditional, la unul participativ, axat pe initativa si autonomie mai mare. Academia de logistica este un program ce a inseamnat interventii congruente pe majoritatea proceselor de HR din depozit: performanta, recunoastere, salarizare, comunicare, flux de lucru, toate avand ca stalp central training & development: o experienta de invatare gameficata, imbracata in povestea metaforica a unei Olimpiade la care te calificai dupa zeci de probe ce insumau 10.000 de puncte, ore bune de practica.

Academia de Logistica a reprezentat pentru noi un pariu castigat, prin care am demonstrat ca interventiile focusate dezvolta leadershipul in orice context, la orice nivel, dar mai ales la temperaturi constante de 2- 4 grade, asa cum sunt la noi, in depozit.  

Titlul Proiectului: Proiect de companie

Adina Burchioiu - Director Social Administrativ-Beneficii si Social Responsability, Leroy Merlin Romania

Leroy Merlin Romania a creat Proiectul de companie ca raspuns al nevoii de construire a valorilor si viziunii in cadrul unor echipe mixte dupa o operatie de merger & acquisition (M&A). Proiectul s-a adresat tuturor colegilor care au participat la ceea ce inseamna acum viitorul companiei. 100% din colegi si-au spus ideile si propunerile de proiecte intr-un cadru relaxat, inconjurati de colegi din alte echipe. Mai mult decat atat toate ideile si proiectele au fost ascultate si analizate, iar cele ce se integreaza in conceptul de business sunt deja in curs de implementare sau integrate in planul pe 5 ani.

Speakers

Eduard
Draghici
Employer Branding Coordinator
Carrefour Romania
Mihaela
Cana
Training Manager
Caroli Foods
Adina
Burchioiu
Director Social Administrativ-Beneficii si Social Responsability
Leroy Merlin Romania

Partenerii Evenimentului

Parteneri Anuali
Partner on legal matters

Inscrieri

Membru GOLD
Premium
Gratuit
Membru SILVER
Asociat
Gratuit
Membru BRONZE
Baza
50 euro + TVA
Non-membru
75 euro + TVA

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Evenimente

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali