Seminar de Bune Practici in Legislatia Muncii | 21 martie 2019

Pe 21 martie te invitam la traditionalul seminar de bune practici in legislatia muncii.Vor fi dezbatute subiecte din zona legislatiei muncii, sustinute in 4 sesiuni diferite. Suntem nerabdatori sa aflam raspunsurile la curiozitatile legislative, cu provocari si succese, dificultati intampinate si lectii de bune practici.

Termen de inscriere:
Asteptam inscrierea ta pana marti, 19 martie, la adresa de e-mail madalina.tanase@hr-club.ro. Numarul de participanti este limitat la 40 de persoane. HR Club isi rezerva dreptul de a inchide inscrierile inainte de termenul precizat daca toate locurile disponibile se vor ocupa.

Locatie:
Evenimentul va avea loc la sediul HR Club din strada Culmea Veche, numarul 2, etajul 1, sector 3, Bucuresti.

Daca si tu impartasesti nerabdarea noastra, te invitam sa petrecem impreuna prima parte a zilei de joi, 21 martie.

Asteptam cu drag inscrierea ta! 
Echipa HR Club

Agenda

08:30 - 09:00
Welcome coffee
09:00 - 09:45
Legislatie : Forta de munca disponibila din state non-UE. Provocari
Catalin Roman, Senior Associate - S.P.R.L. Menzer & Bachmann Noerr
09:45 - 10:30
Legislatie : Internship-ul: ajutor si provocare
Dan Mihai, Attorney at Law Partner - Mihai & Co. Business Lawyers
10:30 - 11:00
Coffee Break & Networking
11:00 - 11:45
Legislatie : Efectele aplicatiilor electronice de pontaj asupra timpului de munca
Cristina Tudoran, Associate - Peli Filip
11:45 - 12:30
Legislatie : Fisa de post. Regim juridic. Structura si continut. Riscuri si constrangeri practice.
Serban Paslaru, Partner - Tuca Zbarcea & Asociatii
11:45 - 12:30
Legislatie : Telemunca. Concept, aplicabilitate si probleme practice.
Mihai Anghel, Managing Associate - Tuca Zbarcea & Asociatii
12:30 - 12:45
Coffee Break & Networking
12:45 - 13:15
Sesiune Q&A

Speakers

Catalin
Roman
Senior Associate
S.P.R.L. Menzer & Bachmann Noerr

Catalin Roman ofera consultanta clientilor romani si internationali ce provin dintr-o multitudine de industrii , precum: industria auto, chimică, asigurari, servicii financiare, industria medicamentele generice, imobiliare, IT, alimentara, media, farmaceutica, abordand o gama variata de subiecte ce tin atat de raporturile juridice de dreptul muncii, cat si de asigurarile sociale.

 
Catalin acorda servicii de asistenta juridica si reprezentare clientilor Noerr atat in fata instantelor de judecata competente, cat si în fata autoritatilor publice relevante, fiind si avocat litigant. De asemenea,  Catalin ofera servicii de consultanta ce tin de diferite ramuri ale dreptului privat.

 
In ceea ce priveste contributia bibliografica, Catalin este coautorul articolui “The procedural valences of the law principle accesorium sequitur principale” publicat in decembrie, 2016,  in Revista Romana de Jurisprudenta, nr 6/2016, coautor al articolului ”The order of enforcement, a recurrent theme”, publicat pe 16 februarie, 2016 in www.juridice.ro, coautor al explicatiilor legislative si a colectiei de comentarii ”New Civil Procedure Code. Notes. Correlations. Explanations”, C.H. Beck Publishing, Bucharest, 2012 (artiolele de la 720 pana la 817), fiind, de asemenea, implicat in mod activ in diverse teme de notorietate acordand si sustinand interviuri pe teme variate, cum ar fi „Scandalul contribuţiei impuse medicilor”, publicat in Jurnalul National – jurnalul.antena3.ro in 29 Octombrie 2015.

Dan
Mihai
Attorney at Law Partner
Mihai & Co. Business Lawyers

Dan Mihai este partener in cadrul casei de avocatura Mihai & Co Business Lawyers (www.mhlaw.ro). Dan are o experienta de peste 20 de ani in servicii de consultanta juridica pentru companiile locale și multinationale, ocupand pentru doi ani pozitia de partener intr-o companie lider in management consulting. In mandatele primite actioneaza in misiuni complexe avand rolul de «trusted advisor» pentru detinatorii/ managementul companiilor si de asemenea, coordoneaza activitatea de consultanta juridica a Mihai & Co Business Lawyers.

In ceea ce priveste consilierea legata de dreptul muncii, Dan a fost implicat direct, impreuna cu echipa sa, in misuni legate de restructurarea companiilor, negocieri colective si implementarea procedurilor aferente, asistenta cu privire la impactul asupra salariatilor ca efect al tranferului de companie, implementarea in cadrul unor servicii intergrate de management consulting a strategiilor de HR, coordonarea si asistenta in cadrul litgiilor de munca. 

Dan este membru activ in in cadrul AIJA (www.aija.org) si este Secretarul General al network-ului international de cabinete de avocatura Proteus (www.proteuslaw.eu). 

 

Cristina
Tudoran
Associate
Peli Filip

Cristina Tudoran face parte din echipa de solutionare a litigiilor, in timp ce experienta acesteia include si consiliere in probleme comerciale generale, cum ar fi aspecte legate de dreptul muncii in proiecte complexe de restructurare, negociere colectiva, contracte de management, contracte de distributie/ vanzare internationala, consiliere generala referitoare la o gama larga de chestiuni de afaceri, inclusiv in domeniul transportului aerian, al sectorului bancar sau al comertului cu amanuntul.

Reperele in activitatea sa recenta includ:

  • consilierea unei companii mondiale de consultanta in afaceri in legatura cu un litigiu complex in materie de munca si drept corporativ initiat de un fost director;
  • consilierea unei institutii bancare de conducere pe piata locala in legatura cu elaborarea si implementarea unei proceduri extinse de evaluare a competentelor profesionale ale unui angajat al conducerii superioare si reprezentarea juridica a acestuia in litigiul initiat de fostul angajat;
  • parte a echipei care asista una dintre cele mai mari companii de renume si active in industria constructiilor internationale intr-un arbitraj major impotriva unei autoritati locale.
Serban
Paslaru
Partner
Tuca Zbarcea & Asociatii

Serban Paslaru este Partener al Tuca Zbarcea & Asociatii si coordonator al departamentului de Dreptul Muncii. El detine o experienta de 17 ani in consilierea angajatorilor in probleme specifice de dreptul muncii, incluzand pregatirea documentatiei aferente incetarii raporturilor de munca si parcurgerea etapelor procedurilor de restructurare, negocieri colective, pregatirea si implementarea planurilor de concedieri, efectuarea transferurilor de intreprindere, pregatirea si implementarea unor programe motivationale, asistenta pe durata conflictelor de munca etc. 

Serban Paslaru este membru al unor prestigioase asociatii profesionale precum HR Club, European Employment Lawyers’ Association (EELA) si face parte din comitetul privind dreptul muncii al Multilaw.
Serban Paslaru participa frecvent, in calitate de lector, la conferinte, seminarii si mese rotunde pe teme de legislatia muncii si este autorul mai multor articole si analize de drept publicate in reviste interne si internationale. (E-mail: serban.paslaru@tuca.ro

Partenerii Evenimentului

Parteneri Anuali
Partner on legal matters

Inscrieri

Membru GOLD
Premium
Gratuit
Membru SILVER
Asociat
Gratuit
Membru BRONZE
Baza
50 euro + TVA
Non-membru
75 euro + TVA

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali