Seminar de bune practici - Managementul Performantei si al Recompensarii

Pe 11 iunie, incepand cu ora 09:00, te invitam la un nou seminar de bune practici HR Club unde vei afla mai multe din povestea de succes a proiectelor de HR inscrise la categoria "Managementul Performantei si al Recompensarii", apreciate de juriul Galei Premiilor de Excelenta HR Club. Le poti adresa intrebari punctuale reprezentantilor proiectelor la finalul fiecarei sesiuni.

Mai jos te invitam sa parcurgi agenda seminarului, descrierea proiectelor si conditiile de participare la eveniment.

Asteptam cu drag inscrierea ta,

Echipa HR Club

Agenda

09:00 – 09:30
Inregistrarea participantilor & Welcome Coffee
09:30 – 09:35
"Zilele protectiei solare" - o campanie de preventie si constientizare a riscului de cancer de piele
09:35 – 10:20
Proiectul : Agile Performance Management
Diana Badea – HR Manager, 2Checkout
10:20 – 10:35
Coffee Break & Networking
10:35 – 10:40
"Jeans4Dreams" - proiectul care pune blugii in circuitul viselor
10:40 – 11:25
Proiectul : My BenefiTS
Maria Grad - Global Trainee – HR, TenarisSilcotub
11:25 – 11:40
Coffee Break & Networking
11:40 – 12:25
Proiectul : Sales Excellence
Valentin Coroiu - National Sales Director Exclusive, UNIQA Asigurari

Detalii sesiuni

2Checkout - Proiectul Agile Performance Management

“Agile Performance Management” reprezinta un proiect curajos, vizionar si de pionierat in cadrul proiectelor implementate in echipa 2Checkout HR. 
Proiectul Agile Performance Management este un proiect transformational in care evaluarea anuala, formala, pe baza calificativelor (ratingurilor de performanta) a fost inlocuita de un proces continuu de evaluare a performantei. 

Noul proces a fost construit in jurul unor piloni esentiali: (1) proces agil, care sa tina pasul cu schimbarile organizatiei, (2) feedbackul ca instrument rapid, continuu si evaluarea 360 incorporata in proces, (3) performanta sa fie foarte bine corelata cu impactul angajatului in organizatie si, nu in ultimul rand, (4) sistemul care sustine noul proces devine o baza de date valoroasa in care insighturile legate de performanta sunt usor actionabile si transformate in decizii eficace de resurse umane.

Implementarea noului proces de management al performantei a reprezentat un proiect de cotitura in managementul performantei atat in interiorul organizatiei dar si un proiect de pionierat in piata de resurse umane. 

Etapa de dezvoltare a proiectului a inceput cu mult timp inainte cand am studiat cu mult interes studiile de Resurse Umane care analizau in profunzime masura in care ratingurile de performanta in stare pura mai reflecta cu adevarat performanta unui angajat, in contextul unor schimbari dramatice a profilului angajatului de la un an la altul. 

Astfel, am studiat si analizat noile tendinte in resurse umane si studii de caz din Romania si din piata internationala in care companii inovatoare au implementat, intr-un mod curajos, trecerea de la ratinguri de performanta la un nou proces de Performance Management. 

Tenaris Silcotub - Proiectul Know it! Use it! Love it! My BenefiTS

At Tenaris, we consider every employee important and we strive for their engagement to reflect both inside and out. Being motivated and feeling happy are two things that make the difference to employee performance so, most of our processes have changed over the years to reflect our HR Strategy “Employee at the centre” and help increase engagement among employees. It is clear that one must focus more on people’s needs, their wishes and ensure through all processes ( including comp&ben) that employees feel important to their employer.

Over time, the company has worked toward growing the range of benefits granted to employees in order to respond better to each specific need.  Recently though, we identified that the available information on benefits was scarce and incomplete resulting in low levels of engagement from our most valued asset, our people and  higher work load for our team by having to constantly provide details. 

For these very reasons, we developed a brand new self - help platform incorporating details of all benefits, all necessary forms and steps in accessing each and single benefit.  
The platform is unique starting with the logo designed for it as it’s meaning is “each employee is unique , free to choose and accountable for their own direction”

UNIQA Asigurari - Proiectul Sales Excellence

The goal of this project was to optimize sales processes, so that the exclusive channel sales force becomes the first choice of customers regarding service quality and trust as well as the most important distribution channel for retail and SME customers when it comes to insurance.

The project was headed strategically by Franz Weiler (CEO), Valentin Coroiu (National Sales Director), Cristina Anculescu (HR Director) and Nadia Pietreanu (Marketing and Sales Development Strategy Director). To develop the project optimally, we partnered with a business consulting company which supported us throughout all stages.

In order to drive the performance transformation, 4 main areas were addressed: Products, Geography, People and Clients.

“Sales Excellence" was a strategic transformation project that involved a series of working streams (presented below) aiming to improve the performance of the sales channel at all levels.

L’Oreal Romania - "Zilele protectiei solare" - o campanie de preventie si constientizare a riscului de cancer de piele

Ne face placere sa va anuntam ca incepand cu data de 1 iunie pana la data de 15 iulie, La Roche-Posay va desfasura si anul acesta campania „Zilele Protectiei Solare”, campanie care dureaza incepand cu 2011 si care are parte deja de o mare notorietate.

Aceasta reprezinta o campanie de educare sociala, preventie si constientizare a riscului de expunere neprotejata la soare, mai exact a riscului de cancer de piele (melanom). 

Mentionam ca in cadrul acestei campanii:

• au fost consultati aproximativ 19.000 pacienti;

• au fost depistate aproximativ 400 de leziuni suspecte si cancer de piele;

• au fost implicati peste 360 medici dermatologi din toata tara; 

• doar in anul 2018  au fost consultati peste 5500 pacienti cu sprijinul medicilor dermatologi. 

Medicii dermatologi sunt implicati voluntar in cadrul acestei campanii si ofera consultatii gratuite de verificare a alunitelor, evaluand astfel riscul fiecarui pacient si oferindu-i toate informatiile necesare despre cum poate diminua acest risc si despre cum ii poate ajuta si pe cei dragi. 

Fiecare medic isi aloca pe durata campaniei un interval de timp in care doreste sa ofere astfel de consultatii, fara a avea vreo constrangere legata de zi, ora, etc.

Impreuna am putea contribui la schimbarea calitatii vietii oamenilor sau chiar a vietii lor, care prin intermediul La Roche-Posay, pot ajunge la medicul dermatolog sa fie consultati si/ sau sa isi depisteze/ trateze o eventuala problema de viata si de moarte: cancerul de piele.

Mai multe informatii vor fi disponibile pe site-ul www.protectiasolara.ro.

Anul acesta ne dorim sa oferim si colegilor nostri din companii posibilitatea de a avea acces la consultatii dermatologice de verificare a alunitelor, chiar la serviciu, fara a mai fi nevoie sa se deplaseze la medic. Noi venim cu medicii si cu materialele educationale. Consultatia este gratuita si tot ce trebuie sa faceti este sa ne puneti la dispozitie o sala sau doua, in functie de numarul de angajati.

Daca sunteti interesati, va rog sa ne contactati la:

"Jeans4Dreams" proiectul care pune blugii in circuitul viselor

Prezentare Fundatia Copii in Dificultate (CID)
Fundatia Copii in Dificultate (CID) s-a deschis inca din anul 1990 cu scopul de a oferi siguranta, ingrijire medicala, speranta si afectiune copiilor atinsi de maladii incurabile sau aflati in faza terminala, acelora infectati cu HIV/SIDA, copiilor autisti sau abandonati. 
In cei peste 30 de ani de activitate, Fundația si-a asumat sarcina de a ingriji toti acesti copii si de a promova si asigura accesul copiilor cu dizabilitati si al celor cu risc crescut de abandon familial si scolar la recuperare, educatie, integrare, printr-o abordare multidisciplinara.
CID lucreaza cu un nucleu stabil de personal specializat si furnizeaza, cu dedicatie, profesionalism si competentaa, servicii la cele mai înalte standarde de calitate. 

Prezentare eveniment Jeans4Dreams
O inflatie de vorbe frumoase creste acum in toate mediile – pledoarii pentru compasiune, pentru deschidere sufleteasca, pentru umanism. Neindoielnic, vorbele frumoase isi au rolul lor. CID porneste de aici si ridica stacheta: face lucruri bune si normale si ii invita pe toti cei cu inima mare sa faca si ei la fel.  Pot incepe prin a adera la Manifestul Jeans4Dreams pe www.Jeans4dreams.ro sau prin a participa la campania de strangere de fonduri Jeans4Dreams. 

Lansata in noiembrie 2017, campania a ajuns la performante laudabile, in nici 2 ani. In acest timp, in colaborare cu DHM Company, campania Jeans4Dreams si-a format o comunitate solida, care doneazaa recurent pentru micutii aflati în îngrijirea CID. Acest rezultat a venit in urma punerii in scena a zeci de evenimente de constientizare. Alaturi de o echipa care este orientata spre bine. Alaturi de parteneri de incredere, cu care impartasim aceleasi valori. Comunitatea Jeans4Dreams se identifica cu panglica din denim albastru - semn pentru recunoasterea bolilor genetice rare. In acest obiect vestimentara jeansi - barierele sociale se estompeaza, diferentele se sterg si toti ne simtim mai apropiati - in confort cu noi insine si cu ceilalti.

https://www.youtube.com/watch?v=8eGuTCdQMI8

Speakers

Diana
Badea
HR Manager
2Checkout
Anamaria
Puie
Compensation & Organization Senior Analyst
TenarisSilcotub
Maria
Grad
Global Trainee – HR
TenarisSilcotub
Valentin
Coroiu
National Sales Director Exclusive
UNIQA Asigurari

Partenerii Evenimentului

Parteneri Anuali
Partner on legal matters

Inscrieri

Conditii de participare:

  • Membri Gold si Silver: beneficiaza de gratuitate
  • Membri Bronze: 50 euro + TVA
  • Non-membri: 75 euro + TVA

Termen de inscriere:

Asteptam inscrierea ta pana vineri, 7 iunie, la adresa de e-mail madalina.tanase@hr-club.ro. Numarul de participanti este limitat la 40 de persoane. HR Club isi rezerva dreptul de a inchide inscrierile inainte de termenul precizat daca toate locurile disponibile se vor ocupa.

 

Odata cu inscrierea la eveniment, in contextul regulamentului GDPR, te anuntam ca datele tale cu caracter personal vor fi utilizate in urmatoarele scopuri: 

  • publicarea listei de participanti (continand nume, functie, companie) in mesajul care cu detaliile logistice ale evenimentului;
  • publicarea fotografiilor facute in timpul evenimentului in social media si mesajul de follow-up;
  • comunicari actualizate despre eveniment.

Toate informatiile referitoare la prelucrarea datelor tale cu caracter personal si drepturile legate de aceasta prelucrare se regasesc pe website-ul HR Club, in sectiunea Politica de confidentialitate. 

Membru SILVER
Asociat
Gratuit
Membru BRONZE
Baza
50 euro + TVA
Non-membru
75 euro + TVA

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali