iFlow este noua solutie digitala pentru pontaj & HR, dezvoltata conform legislatiei din Romania

Solutia de pontaj & HR iFlow a fost lansata pentru companiile romanesti acum un an; de atunci si pana in prezent peste 3000 de companii si-au creat un cont in aplicatie. Dezvoltatorii softului povestesc ca primesc cel putin 5 cereri pe zi, de la companii romanesti, referitoare la o solutie de pontaj & HR.

Nevoia de digitalizare a firmelor de dimensiuni mici si medii

Comparativ cu alte tari, Romania este destul de in urma la capitolul digitalizare a proceselor de munca din cadrul firmelor. Dezvoltatorii aplicatiei iFlow s-au lovit si ei de aceleasi probleme ca orice alt antreprenor roman si anume, pastrarea unei evidente clare a timpului muncit de catre angajati, a zilelor de concediu de odihna si a altor procese specifice departamentului HR.

Datorita faptului ca nu au gasit o aplicatie compatibila cu modul de lucru al companiei si anume, program flexibil, munca de acasa, documente si rapoarte in format romanesc, fondatorii iFlow au decis sa dezvolte o aplicatie care sa rezolve toate aceste probleme.

Rezultatele aplicatiei iFlow s-au vazut in urma feedback-ului primit de la clienti si a numarului extrem de mare de conturi create intr-un timp scurt.

Anul 2019 a fost un an extrem de aglomerat pentru noi, aplicatia iFlow a trecut printr-o serie de schimbari si imbunatatiri, toate bazate pe feedback-ul primit de la clientii nostri. Am discutat foarte mult cu utilizatorii aplicatiei si am ajuns la o concluzie, desi nu toti au fost receptivi la o schimbare in modul de administrare de personal, dupa ce au acceptat provocarea, si-au dorit mai mult, mai multa automatizare si mai multe functionalitati. Abia dupa ce realizezi cat de mult te poate ajuta o solutie digitala in procesele de munca, iti dai seama ca ai nevoie de automatizare si pentru alte sarcini repetitive, consumatoare de timp, este natural sa-ti doresti mai mult. Noi suntem aici si acceptam provocarea de a oferi mai multe functionalitati, ne pliem dupa nevoile clientilor si ne straduim sa le oferim toate instrumentele necesare pentru managementul unei companii de succes.” povesteste Elisa Salcudean - iFlow Sales Executive.

Care sunt cele mai importante functionalitati ale aplicatiei iFlow?

Pentru companiile de dimensiuni mici si mijlocii:

 1. Self-service-ul pentru angajati le ofera posibilitatea de a se implica in procesele de munca ale departamentului HR, acestia se pot ponta, isi pot adauga evenimente de tip concediu de odihna, invoiri, ore suplimentare si pot verifica toate aceste informatii oricand, de pe orice dispozitiv, pe profilul lor de angajat.
 2. Rapoarte completate automat. Toate rapoartele necesare unei companii, in iFlow sunt calculate si completate automat. Firmele de dimensiuni mici si mijlocii, in general, nu au un intreg departament HR care sa faca toate aceste rapoarte si sarcina revine administratorilor sau unui singur angajat. iFlow te scapa de acest stres si iti ofera rapoartele in format corect din punct de vedere legislativ, fara erori de calcul, gata de printat.
 3. Cereri si adeverinte completate automat. Toate documentele pentru angajati se completeaza automat cu datele necesare, mai mult, angajatii isi pot tipari singuri adeverintele de angajat fara a mai fi nevoie sa le ceara administratorului. Pentru a se plia pe nevoile oricarei companii, ai toate aceste documente predefinite in aplicatie sau iti poti adauga propriile modele pentru a le utiliza de fiecare data.
 4. Pontaj de pe telefon sau pontaj pe baza de cartele. Nu este necesar sa cheltuiesti o avere pentru a monitoriza timpul muncit de catre angajatii tai. In iFlow te poti ponta de pe telefon sau orice alt tip de dispozitiv cu o conexiune la internet sau poti alege un hardware pe baza de cartele de pontaj, simplu si accesibil.

Ce spun clientii aplicatiei despre iFlow:

“iFlow este o aplicatie foarte utila si user-friendly. Este usor de utilizat atat de departamentul de HR, cat si de angajatii companiei. Astfel, ne-a ajutat sa ne organizam mai bine si sa putem salva din timpul pe care il pierdeam realizand manual pontajul. De asemenea, aceasta metoda este mult mai organizata si facila, greseala umana fiind redusa la minim. Aceasta eficientizare a modului in care se realizeaza pontajul si se tine evidenta zilelor de concediu ne ajuta atat in comunicarea cu angajatii, cat si cu diverse planificari pe care trebuie sa le realizam. De asemenea, ajutorul acordat de echipa iFlow a fost mereu in concordanta cu asteptarile noastre. Orice problema am avut, orice lucru din aplicatie pe care nu l-am inteles sau pe care nu-l stapaneam cum trebuie ne-a fost explicat clar, cu calm si promptitudine.” - SocialBee Labs SRL.

Pentru companiile de dimensiuni mari - multinationale:

 1. Accesul in timp real la informatii. Toate informatiile inregistrate in iFlow pot fi verificate in timp real de oriunde te-ai afla. Astfel, administratorii si managerii companiilor pot verifica situatia angajatilor cand sunt plecati in delegatii sau nu se afla la birou. Cu informatia mereu la indemana se pot lua deciziile corecte.
 2. Eficientizarea departamentului HR prin reducerea sarcinilor repetitive, manuale, acestia castiga timp pentru a se concentra pe lucrurile cu adevarat importante care necesita atentia lor.
 3. Diferite niveluri de aprobare si de utilizatori. In iFlow poti aloca trei tipuri diferite de utilizatori, administrator, lider de echipa sau membru de echipa. Fiecare tip de utilizator are permisii diferite si grade diferite de aprobare. De asemenea, personalului HR sau celor de la contabilitate/salarizare le poti oferi acces strict la rapoarte, pentru a le tipari.
 4. Atentionari pentru depasirea numarului legale de ore lucratoare. iFlow te ajuta sa ramai conform cu legislatia in vigoare si te atentioneaza atunci cand unul sau mai multi angajati si-au depasit numarul legal de ore lucratoare, pentru a lua masurile necesare. 
 5. Orele suplimentare calculate automat. Cu aceasta functionalitate reduci costurile cauzate de greselile de calcul din foaia de pontaj si reduci semnificativ timpul alocat acestei activitati.
 6. Cereri si adeverinte completate automat. In iFlow adeverinta CAS este completata automat, printr-un singur click o tiparesti. Nu mai este nevoie sa cauti prin stiva de documente dupa informatiile necesare concediului medical.

Elit SRL, parte a grupului Smithfield este o multinationala care se bucura de beneficiile utilizarii aplicatiei iFlow. Care este parerea lor referitoare la aplicatie?

In primul rand, as dori sa ii felicit pe cei din spatele aplicatiei iFlow pentru ca au avut curajul si initiativa de a crea aceasta platforma, care in mod evident usureaza mult derularea activitatilor in departamentul HR si nu numai. Fiind o companie mare, noi suntem in plin proces de implementare a aplicatiei. Momentan avem introdusi in jur de 600 de utilizatori.

Rezultatele obtinute pana in prezent folosind iFlow sunt mai mult decat satisfacatoare. Noua metoda, mult mai facila si organizata de creare a pontajelor decat varianta clasica foaie-pix, a fost primita cu bratele deschise si cu multa pozitivitate de catre cei din compania noastra.

Descarcarea pontajelor este doar la un click distanta, ceea ce face aplicatia extrem de usor de folosit chiar si pentru cei care nu sunt familiarizati cu utilizarea tehnologiei. Atat dezvoltatorii iFlow cat si companiile care beneficiaza de aceasta aplicatie, au pasit cu dreptul spre o directie care promite o eficientizare a procesului de pontare, un ritm mai bun de comunicare a datelor si reducerea semnificativa a erorilor umane. Suntem incantati si nerabdatori pentru ceea ce va urma!” - Elit SRL

De ce sa alegi iFlow?

Pentru ca este cea mai flexibila aplicatie de pontaj & HR din Romania. Echipa iFlow munceste intens la imbunatatirea aplicatiei si realizeaza update-uri lunar. Pe langa acest lucru, dezvoltatorii sunt foarte deschisi la sugestii si ofera personalizari in functie de nevoile fiecarei companii. Cu iFlow te bucuri de o solutie completa de management de personal si a timpului de munca al acestuia. Fie ca iti doresti o condica de prezenta simpla, fie ca vrei pontaj pe baza de cartele, iFlow iti vine in ajutor cu o multime de solutii. Incearca iFlow gratuit. Inregistreaza-te acum!

 

 

Evenimente

Bucuresti
 • Leadership
 • Management
 • Performanta
 • Gala Premiilor de Excelenta HR Club
Bucuresti
 • Afaceri
 • Leadership
 • Management
 • Performanta
 • Conferinta

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Telekom
Bucuresti
A&D Pharma
Bucuresti

Parteneri Anuali