Manualul de Bune Practici in Managementul Resurselor Umane, editia VIII

 
Cea mai recenta editie a Manualului de Bune Practici in Resurse Umane – editia cu numarul 8 – a fost lansata in cadrul Conferintei HR Club „HighFuture Conference” de pe 4 octombrie 2017. Manualul este un proiect HR Club cu traditie care reuneste cateva din cele mai interesante initiative de resurse umane ale organizatiilor din Romania. Volumul constituie o resursa importanta pentru toti practicienii dedicati managementului oamenilor, dar si celor care sunt pasionati de domeniul resurselor umane si care doresc sa urmeze o cariera in aceasta arie profesionala.
 
Manualul detaliaza proiectele de resurse umane cele mai apreciate de catre juriul Galei Premiilor de Excelenta HR Club 2017, singurul eveniment din Romania care recunoaste si premiaza excelenta in domeniu. Astfel, cititorii manualului au acces la valoroasa experienta in implementarea proiectelor a „pionierilor” bunelor practici in resurse umane in 2017: Accesa IT Consulting Romania, ArcelorMittal Galati, Arval Romania, Banca Comerciala Romana (BCR), Banca Transilvania, Carrefour Romania, eMAG, Generali , Groupama Asigurari Romania, Groupe Renault Romania, HP Inc., KMG International, Lidl Romania, Orange Romania, Sykes Romania, TenarisSilcotub, UNIQA Romania, Vodafone Romania, Zoppas Romania.
 
Cele 24 de studii de caz reunite in editia din acest an sunt structurate in 4 sectiuni: recrutare si selectie; managementul performantei si al recompensarii; formare si dezvoltare; strategie de resurse umane; strategie de resurse umane. Cuprinsul manualului este disponibil mai jos.
 
Manualul de Bune Practici in Managementul Resurselor Umane poate fi consultat de catre profesionistii HR inclusiv in etapele de implementare a proiectelor, continand informatii legate de bugetul si resursele alocate, obiectivele fixate si rezultatele obtinute de companiile care constituie studii de caz in acest volum. Principalul avantaj al Manualului il constituie faptul ca toate proiectele descrise intre paginile sale au fost testate deja cu succes in practica.
 
Manualele pot fi achizitionate prin comanda directa pe e-mail, la adresa office@hr-club.ro.
 
 
 
*Preturile sunt exprimate in lei. 
 
VEZI CUPRINSUL MANUALULUI MAI JOS SAU CONSULTA UN PREVIEW AL PRIMELOR 12 PAGINI AICI. 
 

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Bombardier Transportation
Lactalis Romania
Lactalis Romania
Lactalis Romania

Parteneri Anuali