Scoala de Vara HR Club Next Generation, editia a XII-a, a dat startul in cariera unei noi generatii de specialisti in resurse umane

De HR Club pe 18 Iulie 2018

De saptamana trecuta, Scoala de Vara pentru studentii pasionati de resurse umane are o noua generatie de absolventi. In acest an, 20 de tineri au beneficiat de un program intensiv de pregatire in cele mai importante arii de HR: Strategie, Recrutare si Selectie, Formare si Dezvoltare, Managementul performantei, Compensatii si Beneficii, Dezvoltare organizationala si Legislatie.

Le-au fost alaturi peste 20 de mentori , manageri si specialisti HR din companii cunoscute din Romania, care le-au impartasit din cunostintele lor si le-au oferit feedback si indrumare, sub forma unor sesiuni de training, prezentare si best practices. Participantii au avut ocazia, printre altele, sa invete prin gamification, sa viziteze Uzina Dacia Mioveni si sa rezolve un studiu de caz complex in care au pus in aplicare informatiile acumulate. Ei au fost evaluati de un juriu format din membri HR Club si au primit diplome, premii si, bineinteles, incurajari si felicitari.

Pentru absolventi, procesul de invatare si conectare cu domeniul resurselor umane nu se incheie aici, deoarece HR Club le-a acordat un membership anual  in comunitatea profesionistilor de HR din Romania. Astfel, ei vor avea ocazia de a participa la seminariile, workshop-urile si conferintele organizate de HR Club. Mai mult, Scoala de Vara le-a oferit participantilor si oportunitati de angajare si internship, punandu-i direct in legatura cu companiile reprezentate de mentori.

Dana Cavaleru, Director Executiv HR Club, a declarat: “Sunt bucuroasa ca am putut sa oferim aceasta experienta de invatare unui numar de 20 de tineri interesati de domeniul resurselor umane. Sper ca aceste 2 saptamani intense oferite prin implicarea voluntara a peste 25 de membri ai comunitatii noastre sa fie startul unei cariere de succes in domeniu!”

                                      

Ce spun absolventii?

Silvia Carasel, 23 ani, Timisoara: “Pe parcursul celor doua saptamani m-am provocat sa dau sens lucrurilor in care cred, sa impartasesc idei, sa invat din experienta tutorilor si sa ma inspir din fiecare poveste. In urma acestei experiente m-am cunoscut mai bine si mi-am conturat o idee despre ceea ce vreau sa fac in viitor. In fiecare moment am simtit ca mai fac un pas in invatare, ca lucrurile capata contur, ca ele conteaza.”

Vlad Dabija, 21 ani, Brasov: ”In cele doua saptamani, unde am cunoscut oameni exceptionali de la care am avut ce invata, am gasit un drive in interiorul meu, pe care-l cautam de ceva timp. Vreau doar sa multumesc celor care tin HR Club in viata si nu au alt scop decat de a tine in miscare acest domeniu de resurse umane, care este atat de gresit perceput de marea majoritate a oamenilor.”

Miruna Azoitei, 20 ani, Bucuresti: “Am invatat aici sa-mi pun intrebari, sa-i observ pe ceilalti, sa invat din erori. Multumesc, HR Club, pentru ca mi-ai aratat in ce sa investesc!”

***

Editia a XII-a a Scolii de Vara HR Club Next Generation a fost realizata cu sprijinul:

Parteneri anuali: Romanian Software, Trend

Partner on legal matters: PeliFilip

Partener proiect: BRD

Partener educational: Equatorial

Suporter eveniment: Macromex

Parteneri media: Angajatorulmeu.ro, Cariere, HR Manager, Portal HR

 

Citeste si despre

De HR Club pe 12 Octombrie 2018
Daca analizam modul in care se desfasoara zilele noastre la serviciu, nu este greu sa observam cateva tendinte: Ne simtim tot mai coplesiti. De (citeste mai mult...)
De HR Club pe 25 Septembrie 2018
In data de 21 septembrie 2018, comunitatea HR Club si-a ales, prin vot, noul Consiliu Director pentru mandatul 2018-2021. Dintre cei 388 de membri cu (citeste mai mult...)
De HR Club pe 11 Septembrie 2018
Dupa decenii de discursuri corporative despre razboiul pentru talente, se pare ca lupta s-a terminat si talentele au castigat. Angajatii de astazi si (citeste mai mult...)

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

EUCOM Business Language
Bucuresti
Alfacont Consulting
Bucuresti
Menzies Aviation
Cluj-Napoca
Clinicile Dr. Leahu
Bucuresti

Parteneri Anuali