Scoala de Vara HR Club Next Generation, editia a XII-a, a dat startul in cariera unei noi generatii de specialisti in resurse umane

De HR Club pe 18 Iulie 2018

De saptamana trecuta, Scoala de Vara pentru studentii pasionati de resurse umane are o noua generatie de absolventi. In acest an, 20 de tineri au beneficiat de un program intensiv de pregatire in cele mai importante arii de HR: Strategie, Recrutare si Selectie, Formare si Dezvoltare, Managementul performantei, Compensatii si Beneficii, Dezvoltare organizationala si Legislatie.

Le-au fost alaturi peste 20 de mentori , manageri si specialisti HR din companii cunoscute din Romania, care le-au impartasit din cunostintele lor si le-au oferit feedback si indrumare, sub forma unor sesiuni de training, prezentare si best practices. Participantii au avut ocazia, printre altele, sa invete prin gamification, sa viziteze Uzina Dacia Mioveni si sa rezolve un studiu de caz complex in care au pus in aplicare informatiile acumulate. Ei au fost evaluati de un juriu format din membri HR Club si au primit diplome, premii si, bineinteles, incurajari si felicitari.

Pentru absolventi, procesul de invatare si conectare cu domeniul resurselor umane nu se incheie aici, deoarece HR Club le-a acordat un membership anual  in comunitatea profesionistilor de HR din Romania. Astfel, ei vor avea ocazia de a participa la seminariile, workshop-urile si conferintele organizate de HR Club. Mai mult, Scoala de Vara le-a oferit participantilor si oportunitati de angajare si internship, punandu-i direct in legatura cu companiile reprezentate de mentori.

Dana Cavaleru, Director Executiv HR Club, a declarat: “Sunt bucuroasa ca am putut sa oferim aceasta experienta de invatare unui numar de 20 de tineri interesati de domeniul resurselor umane. Sper ca aceste 2 saptamani intense oferite prin implicarea voluntara a peste 25 de membri ai comunitatii noastre sa fie startul unei cariere de succes in domeniu!”

                                      

Ce spun absolventii?

Silvia Carasel, 23 ani, Timisoara: “Pe parcursul celor doua saptamani m-am provocat sa dau sens lucrurilor in care cred, sa impartasesc idei, sa invat din experienta tutorilor si sa ma inspir din fiecare poveste. In urma acestei experiente m-am cunoscut mai bine si mi-am conturat o idee despre ceea ce vreau sa fac in viitor. In fiecare moment am simtit ca mai fac un pas in invatare, ca lucrurile capata contur, ca ele conteaza.”

Vlad Dabija, 21 ani, Brasov: ”In cele doua saptamani, unde am cunoscut oameni exceptionali de la care am avut ce invata, am gasit un drive in interiorul meu, pe care-l cautam de ceva timp. Vreau doar sa multumesc celor care tin HR Club in viata si nu au alt scop decat de a tine in miscare acest domeniu de resurse umane, care este atat de gresit perceput de marea majoritate a oamenilor.”

Miruna Azoitei, 20 ani, Bucuresti: “Am invatat aici sa-mi pun intrebari, sa-i observ pe ceilalti, sa invat din erori. Multumesc, HR Club, pentru ca mi-ai aratat in ce sa investesc!”

***

Editia a XII-a a Scolii de Vara HR Club Next Generation a fost realizata cu sprijinul:

Parteneri anuali: Romanian Software, Trend

Partner on legal matters: PeliFilip

Partener proiect: BRD

Partener educational: Equatorial

Suporter eveniment: Macromex

Parteneri media: Angajatorulmeu.ro, Cariere, HR Manager, Portal HR

 

Citeste si despre

De HR Club pe 12 Iulie 2018
Oricine a lucrat vreodata intr-o companie a avut parte de „experienta de a fi angajat” in acel loc (employee experience). Dar, daca ati ruga zece (citeste mai mult...)
De HR Club pe 07 Iunie 2018
Pe 5 iunie 2018 a avut loc evenimentul de lansare a proiectului “Your First Job”, organizat de HR Club in parteneriat cu Scoala de Valori. 50 de (citeste mai mult...)
De HR Club pe 16 Mai 2018
Scoala de vara HR Club Next Generation a reunit, in cele 11 editii anterioare, peste 150 de tutori si a instruit peste 210 studenti. Mai mult de doua (citeste mai mult...)

Evenimente

Bucuresti
  • Conferinta Nationala HR Club

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Vola.ro
Bucuresti
Vola.ro
Bucuresti
AHK Romania
Bucuresti
ENGIE Romania
Bucuresti

Parteneri Anuali