Smart Work @HR Club 2021

 
Pornind de la preocuparile si sugestiile membrilor, am construit agenda asociatiei noastre profesionale pentru 2021 pe tema generica Smart Work @HR Club.
 
Vom dezvolta aceasta tema pe 3 piloni:
 

1. Leadership & Culture in the New Reality

  • Schimbarea culturala era pe agenda multor organizatii chiar inainte de inceperea pandemiei.
  • Care este profilul de leader potrivit in noua realitate? Cum dezvoltam abilitatile necesare?
  • Cum s-au ajustat planurile organizatiilor din perspectiva culturala in noua realitate?

2. Digital Transformation

  • "Digital first" face acum parte din abordarea strategica a multor organizatii. In acest context, un pilon esential il reprezinta precesele de reskilling si upskilling ale tuturor membrilor organzatiilor.
  • Cum reuseste departamentul de HR sa faciliteze rapid aceste procese la toate nivelurile organizatiei?
  • Care sunt schimbarile necesare la nivelul departamentului de HR in noua realitate?
  • Cum faciliteaza organizatia/departamentul de HR procesele de reskilling si upskilling necesare transformarii digitale?

3. Workplace Experience & Wellbeing

  • Engagement-ul a fost si ramane o preocupare esentiala a organizatiilor.
  • Care este acel ceva ce face organizatia sa fie una speciala? Ce apreciaza oamenii din organizatii in mod special in noul context?
  • Cum s-au modificat si cum se vor modifica spatiile de lucru? Care sunt planurile organizatiilor in ceea ce priveste intoarcerea in sedii?
 
Iata si un overview al principalelor evenimente si canale prin intermediul carora vom "declina" cei 3 piloni:
 

► Power Hours

2 tipuri de sesiuni in care, alaturi de colegi cu expertiza in HR, poti sa-ti structurezi si sa-ti imbogatesti cunostintele de HR: "Power Hours" dedicate dobandirii de competente de HR pentru Certificarea HR Club; "Power Hours Interviews" cu HRDs internationali.

► Podcast

"HR Club Talks" - locul unde predam stafeta si facem transfer de know-how intre generatii intr-un podcast savuros, servit cu o garnitura de dezbateri pe teme actualitate pentru functiunea de HR.

► Platforma crowdsourcing

Lansarea provocarilor si gasirea solutiilor #smart la provocarile anului 2021.

► Learning Byte

In contextul actual, am alaturat traditionalele seminarii de bune practici seriei de evenimente transmise prin platforme online, care ne permit sa ramanem in continuare in stransa legatura unii cu ceilalti si sa impartasim know-how valoros. HR Club Learning Byte sunt intalniri in cadrul carora membrii impartasesc experientele implementarii unor proiecte cu rezultate pozitive, a unor bune practici in arii specifice de resurse umane.

► Masterclass

Intalnirile de tip Masterclass sunt sesiuni speciale in cadrul carora profesionistii in resurse umane au ocazia sa se intalneasca cu profesori si consultanti internationali de renume.

► Smart Exchange

Schimb de experienta pe temele arzatoare ale momentului, in grupuri restranse. Sesiuni dedicate directorilor de HR pe temele arzatoare ale momentului. 
 
 
Speram ca Smart Work @HR Club sa va ajute sa depasiti provocarile anului 2021!

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali