Gala Premiilor de Excelenta in Resurse Umane 2018

Pe 4 aprilie 2018 va avea loc Gala Premiilor de Excelenta in Resurse Umane, a 10-a editie, unul dintre cele mai prestigioase evenimente de resurse umane ale anului, singurul eveniment in cadrul caruia este recunoscuta si premiata excelenta in resurse umane si managementul oamenilor.

Anul acesta, la cea de-a 10-a editie a Galei, Gianpiero Petriglieri, Profesor de Comportament Organizational la INSEAD, va acorda un premiu special - Developing Trustworthy Leaders Award.
 
Tot pe 4 aprilie, inaintea ceremoniei de decernare a premiilor Galei, Gianpiero Petriglieri (mai multe detalii despre el aici) va sustine un Master Class cu tema "Competence is not enough: Developing Trustworthy Leaders in the Age of Nomadic Professionalism" - va rugam sa gasiti mai multe detalii despre aceasta sesiune speciala aici.
 
Si in acest an vor fi acordate premii distincte pe fiecare categorie in functie de marimea organizatiei. Astfel, vor fi oferite premii pentru companiile cu maximum 499 de angajati si premii pentru companiile cu peste 500 angajati. Ne dorim ca in acest fel sa premiem atat companiile mari, cu procese de resurse umane complexe, dar si initiativele implementate in companiile mici ce dovedesc impactul real in business.
 

Regasiti mai jos categoriile de premii din acest an: patru sectiuni de proiecte de Resurse Umane si trei sectiuni de Management General.

O descriere detaliata a categoriilor si a procesului de aplicare se gasesc in Ghidul Aplicantului.

       

Categoriile premiate in 2018

Gala si-a propus sa recunoasca profesionalismul in resurse umane, prin acordarea celor mai inalte distinctii in domeniu. Astfel, pe 4 aprilie 2018, Gala Premiilor de Excelenta va acorda premii pentru sapte sectiuni si va gazdui Directori de  Resurse Umane, Directori Generali si lideri de business din cadrul celor mai importante companii din Romania.

Vor fi premiate cele mai valoroase Proiecte de Resurse Umane din urmatoarele domenii:
 
1. Recrutare si Selectie - include proiecte de recrutare, internship, induction etc. Descarca formularul de aplicare
 
2. Managementul Performantei si al Recompensarii - include proiecte de evaluare a performantelor, payroll, salarizare, gradare a posturilor etc. Descarca formularul de aplicare
 

3. Formarea si Dezvoltarea Oamenilor - include proiecte de training, coaching, mentoring, planuri de cariera, talent management, succession planning etcDescarca formularul de aplicare

4. Strategie de Resurse Umane - include proiecte de HR - partener strategic, employer branding, engagement, design organizational, schimbare culturala, dialog social etc. Descarca formularul de aplicare

Premiul special oferit de Gianpiero Petriglieri: Developing Trustworthy Leaders Award
In competitia pentru Premiul special - Developing Trustworthy Leaders Award - vor intra cele mai valoroase proiecte inscrise in categoriile Formarea si Dezvoltarea Oamenilor si Strategie de Resurse Umane .
 
Categoriile de Management General:
 
1. Managerul Anului
  
2. Echipa CEO - HR a anului - companii cu mai putin de 499 de angajati 
 
3. Echipa CEO - HR a anului - companii cu peste 500 de angajati
 
 
        
 
Inscriere
 
Inscrierile de aplicatii in competitia Galei Premiilor de Excelenta in Resurse Umane au loc in perioada 12 decembrie 2017 - 1 februarie 2018
 
 
Pentru a participa la Gala HR Club 2018, te rugam sa te inscrii trimitand un email la adresa madalina.tanase@hr-club.ro.

 

Tot pe 4 aprilie, inaintea ceremoniei de decernare a premiilor Galei, Gianpiero Petriglieri va sustine un Master Class cu tema "Competence is not enough: Developing Trustworthy Leaders in the Age of Nomadic Professionalism"

In vremuri cu turbulente semnificative in afaceri si societate in general, ne intrebam cum ar trebui sa selectam, dezvoltam si practicam leadership-ul intr-o lume care tanjeste dupa lideri si, in acelasi timp, nu are incredere in ei? Pentru a raspunde la aceasta intrebare, trebuie sa regandim semnificatia si exercitarea actului de a conduce – si a invata – in mediul de lucru contemporan. In cadrul acestui Master Class foarte interactiv, Gianpiero Petriglieri va aborda subiecte precum:

  • diferentele dintre era cetateniei corporative si era profesionalismului nomad
  • sursele erodarii semnificatiei si increderii la locul de munca – si potentiale solutii
  • istoria imaginilor si practicilor de dezvoltare ale liderilor care au avut succes, dar nu mai sunt adecvate
  • rolul crucial al profesionistilor din HR si L&D in cultivarea unui leadership de incredere
  • strategii si practici de HR si L&D care incurajeaza dezvoltarea unui astfel de leadership

 

Detalii logistice

Cand? 4 aprilie 2017, 13:30 - 18:00

Unde? Locatia va fi anuntata in curand.

Citeste prezentarea completa a Master Class-ului si a speakerului si afla mai multe detalii despre costurile evenimentului aici.

 

Procesul de Evaluare

Etapa 1 - Evaluarea proiectelor de resurse umane de catre specialistii in domeniu
 
Dupa terminarea perioadei de inscrieri, echipa HR Club va alcatui juriul de specialisti dupa urmatoarele reguli:
 
  • Compania din care fac parte sa nu fi depus nicio candidatura in competitia Galei Premiilor de Excelenta 2018; 
  • Practicieni de Resurse Umane (Directori/Manageri ai unui departament de resurse umane) sau profesori universitari in acest domeniu, membri HR Club cu cel putin 10 ani de experienta in domeniul resurselor umane.
Acestia vor evalua fiecare aplicatie si vor acorda un punctaj conform criteriilor de evaluare prestabilite. Fiecare aplicatie va fi evaluata de cel putin 6 membri ai juriului.
 
In urma adunarii punctajului obtinut de la fiecare jurat, pentru fiecare categorie se va alcatui o lista scurta de 6-8 proiecte care vor fi incluse in cea de-a doua etapa a jurizarii. Lista scurta a proiectelor nu este facuta publica.
 
Criteriile de evaluare pentru Proiectele de Resurse Umane sunt urmatoarele:
 
1. Alinierea proiectului la obiectivele de afaceri ale companiei
2. Eficienta resurselor alocate proiectului (perioada de implementare, personal alocat, tehnologii, sisteme, buget alocat)
3. Masura in care a avut loc o eficientizare a costurilor, ca o contributie din partea HR-ului la performanta business-ului
4. Eficienta in campania de comunicare a proiectului
5. Eficienta in obtinerea implicarii (buy-in-ului) managementului si a angajatilor din companie
6. Folosirea si indeplinirea indicatorilor de performanta masurabili
7. Impactul proiectului in business si o masurare cantitativa a rezultatelor
8. Originalitatea proiectului – factorii diferentiatori fata de alte proiecte
9. Sustenabilitatea proiectului – masura in care proiectul dovedeste rezultate viabile
 
O pondere ridicata in procesul de jurizare o vor avea criteriile legate de originalitatea proiectului si masura in care a avut loc o eficientizare a costurilor, ca o contributie din partea HR-ului la performanta businessului.
 
Juriul de specialisti va evalua si va stabili castigatorii pentru sectiunile categoriei de Management General.
 
Criteriile in stabilirea acestora sunt urmatoarele:
 
1. Contributia concreta a persoanei nominalizate la implementarea / dezvoltarea proiectului descris
2. Impactul proiectului in business si masurarea cantitativa a rezultatelor
3. Contributia persoanei nominalizate in alte proiecte/initiative de HR implementate in organizatie
 
Etapa 2 - Evaluarea proiectelor de pe lista scurta de catre juriul de CEO
 
In aceasta etapa, juriul va fi compus din reprezentanti ai mediului de afaceri - Manageri Generali si antreprenori din cadrul celor mai mari companii din Romania. Aceeasi regula de baza va fi urmata in alegerea membrilor juriului - companiile acestora sa nu aiba proiecte inscrise in competitie.
 
Acestia vor primi listele scurte pentru fiecare sectiune de proiecte de resurse umane de la juriul de specialisti si vor decide in unanimitate maximum trei castigatori pentru fiecare sectiune si eventuali finalisti.
 
Tot in aceasta etapa, Gianpiero Petriglieri va evalua cele mai valoroase candidaturi de la categoriile de Formarea si Dezvoltarea Oamenilor si Strategie de Resurse Umane si  pentru a stabili castigatorii Premiului special Developing Trustworthy Leaders Award (doar proiectele care au optat pentru inscrierea la aceasta sectiune).
 

Partenerii Evenimentului

Annual Partners
Partner on Legal Matters
Media Partners

Inscrieri

Tarifele de participare la Ceremonia de Decernare a Premiilor sau la Master Class-ul lui Gianpiero Petriglieri sunt: ​

*Preturile sunt exprimate in euro si nu contin TVA. 

Mai jos regasesti tarifele de participare la Gala HR Club 2018. Pentru a-ti rezerva un loc, scrie-ne la madalina.tanase@hr-club.ro.

Gold
Premium
Gratuit
Silver
Asociat
75 euro + TVA
Bronze
Baza
75 euro + TVA
Non-membru
125 euro + TVA

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Groupe Renault
Bucuresti
Sphera Franchise Group
Bucuresti
Sphera Franchise Group
Bucuresti
Ursus Breweries
Bucuresti

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Groupe Renault
Bucuresti
Sphera Franchise Group
Bucuresti
Sphera Franchise Group
Bucuresti
Ursus Breweries
Bucuresti

Parteneri Anuali