Seminar de Bune Practici in Resurse Umane

Pe 16 noiembrie am sunat clopotelul pentru ultimul seminar de bune practici din 2016. A fost prilej de regasire a comunitatii de HR, precum si invatare si impartasire de bune practici pe teme de formare si dezvoltare, strategie de resurse umane si managementul performantei si recompensarii.
 
Am invitat reprezentantii a 3 dintre cele mai apreciate proiecte ale Galei Premiilor de Excelenta in HR din acest an care ne-au impartasit pe larg povestile implementarii lor, cu provocari si succese.

Descrierea proiectelor

Proiectul: Navigator- dezvoltare de competente

Maria Badea - HR Business Partner - Zentiva

Navigator este un proiect cu o abordare inovativa in ceea ce priveste formarea si dezvoltare profesionala a angajatilor din compania noastra.

Proiectul a pornit de la dorinta de a obtine o eficientizare a capacitatii  de producție  si de control al calitatii si dezvoltarea angajatilor nostri intr-un mod structurat, in contextul păstrarii competitivitatii pe piata.

Navigator s-a desfasurat pe parcursul unui an si jumatate si a implicat angajatii din departamentul Productie si din departamentul Calitate. In paralel, am creat si livrat un plan de dezvoltare cu workshop-uri primului nivel de management din aceste departamente.

Proiectul castigator: A Roadmap for Technical & Industrial Development

Anamaria Puie - Organization & Compensation Analyst II - Tenaris Silcotub

Scopul proiectului implementat de TenarisSilcotub a fost sa asigure retentia, motivarea si recompensarea angajatilor cu expertiza tehnica solida, fara ca acestia sa fie promovati catre pozitii de management. S-a reusit crearea unui sistem integrat si coerent de oportunitati si recompense pentru angajatii interesati sa urmeze o cariera de specialist. 

Schema "Career Path" este completata de un ansamblu de instrumente pus la dispozitia angajatilor care sa-i ajute sa se dezvolte profesional pentru a ajunge in punctul dorit. Procesul de implementare s-a concentrat pe actiuni care au urmarit intregul lant din managementul talentelor: recrutare si selectie, motivatie, dezvoltare, organizare, planificare. In urma introducerii noului model, fluctuatia de personal la nivelul pozitiilor-cheie a coborat sub 4%.

 

Proiectul: Makeit.software

Sorin Stefan - Zitec

Prin proiectul "Makeit.software", Zitec si-a propus sa creeze un instrument de promovare a brandului de angajator in randul specialistilor IT si sa faciliteze procesul de atragere de noi talente. S-a pornit de la ideea nonconformista de a promova in mediul online nu serviciile firmei, ci echipa si valorile dupa care lucreaza aceasta. 

Au fost evidentiate elementele de cultura definitorii Zitec: atmosfera de lucru, evenimente si activitati importante de consolidare a echipei, idei ale membrilor echipei care au fost implementate de companie. Rezultatele proiectului au dus la un interes crescut in piata muncii pentru companie - s-au inregistrat cu 20% mai multi aplicanti pentru joburile disponibile si o crestere a notorietatii organizatiei.

Inscrierea la eveniment

Conditii de participare:

  • Membri Gold si Silver: beneficiaza de gratuitate
  • Membri Bronze: 50 euro + TVA
  • Non-membri: 75 euro + TVA​
 

Agenda

14:30 - 15:00
Inregistrarea participantilor & welcome coffee
15:00 - 15:45
Maria Badea - HR Business Partner - Zentiva
15:45 - 16:30
Anamaria Puie - Organization & Compensation Analyst II - Tenaris Silcotub
16:30 - 17:15
Sorin Stefan - Zitec

Speakers

Maria
Badea
HR Business Partner
Zentiva
Anamaria
Puie
Organization & Compensation Analyst II
Tenaris Silcotub
Sorin
Stefan
Chief Commercial Officer
Zitec

Registers

Membru GOLD
Premium
Gratuit
Membru SILVER
Asociat
Gratuit
Membru BRONZE
Baza
50 euro + TVA
Non-membru
75 euro + TVA

Locatie

Anual partners

JOBS

HR Club Partners