UPSKILLING SEEDS | Innovative Sourcing || ONLINE | 16 mai 2024

Joi,  16 mai 2024, intre orele 15:00 - 16:25 va avea loc un nou webinar din seria Upskilling Seeds.

Vom primi insight-uri valoroase de la reprezentantii celor mai apreciate proiecte ale categoriei Innovative Sourcing, precum si de la castigatorul acestei categorii la HR Club Awards 2024

Speakerii vor impartasi cu noi povestile de succes ale acestor proiecte; ce a stat in spatele dezvoltarii lor; resursele alocate; KPIs, provocarile implementarii; lectiile invatate; ROI.
La finalul fiecarei sesiuni am alocat cate 10 minute pentru intrebari punctuale pe care le poti adresa invitatilor nostri.

Va invitam sa parcurgeti in meniul din stanga titlurile prezentarilor ce vor fi sustinute, agenda evenimentului si conditiile de participare.

Evenimentul va avea loc ONLINE.
Pentru participare vom folosi platforma Microsoft Teams, iar link-ul de conectare va fi trimis prin e-mail, celor inscrisi.

Va asteptam cu drag!
Echipa HR Club

Agenda

15:00 - 15:40
Shift Up Your Career at Tenneco + Sesiune Q&A | Tenneco Romania Services
15:40 - 16:20
SHEmpowerment + Sesiune Q&A | Renault
16:20 - 16:25
Incheierea evenimentului

Detalii sesiuni

Tenneco Romania Services | Shift Up Your Career at Tenneco

Tenneco este un producator si distribuitor global de componente originale si aftermarket din industria automotive, cu aproximativ 71,000 de membri in echipe ce lucreaza in peste 200 de locatii. Tenneco, are in prezent doua locatii in Romania, o Fabrica de Placute de Frana in Ploiesti si un Centru de Servicii in Bucuresti, ambele provenind din fosta organizatie Federal-Mogul Motorparts.

Avand aproape 10 ani de activitate pe piata din Bucuresti, Centrul de Servicii s-a confruntat cu peste 5 schimbari de branding, ceea ce a adus la o dificultate extrem de mare in cresterea apartenentei si a nivelului de mandrie fata de brand ale angajatilor, precum si in identificarea de noi talente.

Date fiind toate schimbarile dar si planurile strategice de viitor ale companiei, nu a existat o directie globala coerenta cu privire la initiativele de dezvoltare a brandului de angajator. Astfel, Tenneco Bucuresti a decis in anul 2021 sa preia fraiele unui proiect local de Employer Branding, realizat cu rigurozitate dupa toate cerintele unui astfel de proiect. Au fost urmarite urmatoarele etape:

  1. Analiza si Strategie;

  2. Design si Creatie;

  3. Implementare campanii interne si externe;

  4. Continuitate si Reactualizare.

Proiectul este o buna practica de branding pentru celelalte locatii si divizii Tenneco.
https://www.youtube.com/watch?v=-hvkxjnD7rc&ab_channel=Tenneco

 

Renault Group Romania | SHEmpowerment

Care sunt proprietățile celui de-al 119-element din tabelul periodic - Su(Succesul)?

Le afli la She Drives Science din poveștile adevărate, fără filtre, ale colegelor și invitatelor noastre care demonstrează că succesul nu vine atunci când îți limitezi provocările, ci atunci când provoci limitele.

Le pui in aplicare in workshop-urile si provocările pe care le pregătim in fiecare an la She Leads Tomorrow si le dezbați in She Science Community.

Speakers

Miruna
Ilie
HR Business Partner & Projects Coordinator,
Tenneco Romania Services
Alexandra
Moldoveanu
Employer Branding Project Manager,
Renault

Event Partners

Annual Partners
Partner on Legal Matters

Registers

Termen de inscriere

Asteptam inscrierile pana miercuri, 15 mai, la adresa de email: alexandra.stoica@hr-club.ro

Membru GOLD
Premium
Gratuit
Membru SILVER
Asociat
Gratuit
Membru BRONZE
Baza
25 Euro + TVA
Non-membru
50 Euro + TVA

Anual partners

Events

JOBS

HR Club Partners