6th HR Minds Summit (2-3 FEBRUARIE 2017, Viena)

Pentru a tine pasul cu ritmul schimbarilor din secolul 21, este esential ca toti profesionistii de resurse umane sa devina familiarizati cu diferite arii de business, pe langa rolul lor traditional ocupat in cadrul organizatiilor.  

 

In resurse umane tendintele globale tind sa influenteze organizatiile, urmatoarea generatie care vine la locul de munca si  ceea ce  asteapta acestia. Cum sa dezvolti o strategie a job-ului potrivit pentru persoana potrivita in stadiul corect de dezvoltare a carierei? Ce ii motiveaza pe oameni si ii mentine implicati? Care sunt cele mai de succes tendinte si inovatii la nivel mondial? Cum sa  promovezi brandul companiei in randul colegilor angajati, cu scopul de a crea o rata mai mare a retentiei de personal? Cum poate adauga valoare departamentul de resurse umane atunci cand apare o cultura de afaceri noua? Aceste intrebari vor primi raspuns si vor fi discutate in cadrul conferintei, in plus fata de principalele teme precum: managementul schimbarii, cultura organizationala, programele de leadership, HR analytics, implicarea angajatilor, inovatie in resurse umane, atragerea de talente etc. Pe masura ce lumea se schimba, talentele trebuie sa fie identificate atat la nivel global cat si local prin utilizarea tehnologiei informatiei si a unor abordari alternative.

 

In timp ce identificarea talentelor devine un proces transparent si bazat pe promovarea brand-ului, pastrarea talentelor devine o sarcina tot mai dificila. La acest eveniment vor fi discutate raspunsuri la diferite intrebari presante cu care se confrunta departamentele de resurse umane din Europa.

 

In plus GLC va introduce conceptul de "HR Hackathon", unde participantii vor fi invitati sa afle cele mai recente descoperiri in resurse umane, de asemenea si discutiile libere si sesiunile de  mese rotunde pentru a-i ajuta pe participanti sa interactioneze si sa fac schimb de cunostiinte si puncte de vedere.

 

Sunt invitati sa participe:

  • Chief Human Resources Officers (CHRO)
  • Chief People Officers
  • Chief Executive Officers (CEO) & Chief Financial Officers (CFO)
  • Senior Vice Presidents, Vice Presidents, Heads, & Directors 

OF, EMEA HR, HR Europe, European Resourcing, Human Capital, Global HR, Group HR, Group EMEA, HR, EMEA People, Talent Management, Recruitment, Resourcing & Talent, Learning & Development, Organizational Development , Compensation & Benefits si alti profesionisti care lucreaza in functii conexe domeniului HR.

Mai multe detalii si formularul de inscriere sunt disponibile accesand urmatorul link.

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali