Comunitatea

In prezent, Asociatia HR Management Club numara peste 450 de membri, care reprezinta peste 300 de companii avand aproximativ 300.000 angajati.

   

Catalina Ciubotaru

Director Resurse Umane, Recognos Romania SRL

Monica Marchis

Senior Expert in HR Change Management Managing Partner, Changebox

Dorin Grigorescu

HR Director Integrated Supply Chain Growth Projects European Union, Mondelēz International

Imi amintesc cu mandrie si nostalgie de inceputurile afilierii profesionale a oamenilor de Resurse Umane din Romania. Trebuie sa fi fost prin jurul anului 1998, cand cativa oameni de HR au luat initiativa unor intalniri regulate in care sa schimbam impresii si experiente. Aceasta initiativa a dus ulterior la constituirea Clubului de Resurse Umane de astazi. Pe vremea aceea activam in Brasov, dar imi faceam de fiecare data timp sa particip la aceste intilniri de HR, pentru ca aveam o nevoie imperioasa de a afla ce si cum fac altii, de a invata lucruri noi si de a ma simti membrul unei comunitati profesionale in cadrul careia sa pot schimba idei si informatii. Acestea sunt si motivele pentru care sunt in continuare membrul Clubului de Resurse Umane.

Conf.dr.ec. Edit Lukacs

Conferentiar/Prodecan, Universitatea “Dunarea de Jos” din Galati

Am aderat la HR Management Club pentru ca am credinta profunda ca dezvoltarea stiintei si practicii managementului oamenilor nu este posibila fara o comunicare permanenta, fara o  colaborare stransa intre teoreticienii si practicienii din domeniu.

HR Club ofera nenumarate astfel de oportunitati prin seminariile de bune practici, prin conferintele anuale si celelalte evenimente deschise pe care le organizeaza. Apreciez in mod deosebit resursele de studii si materialele de specialitate disponibile membrilor pe pagina clubului. Consider ca apartenenta la HR Club asigura o perspectiva mai larga si, astfel, o intelegere mai buna a problemelor legate de oameni la locul de munca. Le recomand tuturor colegilor de breasla.

Nevenca Doca

Director Executiv Resurse Umane, Banca Transilvania

Mihaela Perianu

Managing Partner, AIMS Executive Search and Consulting & Dale Carnegie Romania

AIMS Executive Search & Consulting se bucura de o indelungata si fructuoasa colaborare cu HR Club, in calitate de membru intrunind experiente pozitive in derularea diverselor proiecte, atat in Bucuresti cat si in Timisoara. Prin parteneriatul cu HR Club, AIMS a realizat un schimb benefic de idei si experienta cu profesionistii din domeniul Resurselor Umane, dar si cu reprezentantii marilor companii autohtone si internationale. Caracterul inovator, profesionalismul, dar si dinamismul membrilor echipei HR Club constituie principalele argumente ce ii recomanda ca parteneri de durata.

Sorin Faur

Director Consultanta Resurse Umane si Coordonator Regional, BDO Balcani

Am luat contact cu HR Club acum multi ani si ce m-a atras a fost faptul ca am intalnit aici profesionisti adevarati de HR: echipa de coordonare si membrii sai, oameni dedicati domeniului resurselor umane, care activeaza zi de zi in aceast domeniu si care pun pasiune si suflet in aceasta profesie. De aici incep toate, intreaga activitate a Clubului dar totul pleaca de la oamenii sai.

HR Club este singura asociatie a profesionistilor de resurse umane din Romania care a reusit sa se impuna in mod definitoriu in ultimii ani, in principal prin ceea ce a realizat: este o asociatie activa, vie unde poti intalni specialisti de HR de top din Romania sau de afara, unde poti participa la seminarii pe subiecte de interes, unde se publica studii importante pentru HR ori unde pur si simplu afli ce mai este nou in HR. Sunt foarte multe proiecte pentru care HRC merita laudat.

Realizarile HR Club vorbesc de la sine in privinta avantajelor inscrierii in Club: de la resurse profesionale pana la networking si proiecte europene. Merita insa subliniat un si un alt aspect fundamental: cred ca avem nevoie sa ne facem auziti ca si profesionisti printr-o voce comuna si puternica, reprezentativa pentru intreaga comunitate de resurse umane. Prin profesionalismul de care a dat dovada si prin vizibilitatea Clubului fiecare membru are o sansa sa isi comunice viziunea si sa contribuie la definirea acestui domeniu la noi.

Stanimira Georgieva

Head of HR and Vice President, UniCredit Consumer Financing IFN S.A.

Unul dintre motivele pentru care m-am inscris in HR Club este acela ca mi-a fost recomandat cu caldura de catre colegii mei din UniCredit Tiriac Bank. HR Club este unica asociatie a profesionistilor de HR din Romania.

Resursele HR Club sunt extrem de valoroase pentru noi ca profesionisti in HR – newsletter-ul, portalul, evenimentele. De asemenea, consult in mod regulat www.hr-partner.ro, de fiecare data cu mare folos.

Profesionistii de HR din Romania ar trebui sa se inscrie in HR Club pentru a fi la curent in permanenta cu dezvoltarea pietei de RU in Romania, pentru a afla care sunt trend-urile pietei, pentru a stabili contacte avantajoase.

Echipa HR Club este un “hub” de “professional information” in multe domenii nu doar HR, dar si General Management, MBA programs, Leadership, Innovation, CSR etc si tot ce este necesar pentru a conduce o companie cu maxima performanta.

Liliana Urziceanu

Director RU, Praktiker Romania

Sunt unul dintre fondatorii de la care a pornit aceasta idee acum vreo 13 ani; motivul a fost si ramane acelasi- si anume nevoia de a impartasi informatii, experiente si practici legate de acest domeniu, atat de vast al resurselor umane; la acel moment fusesem recent promovata in pozitia de director de resurse umane la McDonald's si simteam ca am nevoie de contacte cu colegi din aceeasi bransa, cu care sa ma consult si cu care sa pot comunica pe subiecte de interes reciproc.

Asa cum arata ea astazi, asociatia s-a dezvoltat  si a crescut frumos, are o echipa de executie care face multe, aduna informatii, distributie, informeaza, organizeaza si ma bucur ca lucrurile functioneaza in acest fel; avem asadar o structura bine definita si multi membri din diferite sectoare de business care reprezinta o retea de comunicare extrem de valoroasa.

Pentru ca mereu avem ceva de invatat, si in acest domeniu cu atat mai mult; impreuna putem face si avem de facut multe pentru functia de resurse umane, pentru pozitionarea acesteia in organizatii si la nivel de tara.

Evenimente

Bucuresti
  • Conferinta Nationala HR Club

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Clinicile Dr. Leahu
Bucuresti
Vola.ro
Bucuresti
Vola.ro
Bucuresti
AHK Romania
Bucuresti

Parteneri Anuali