Comunitatea

In prezent, Asociatia HR Management Club numara peste 450 de membri, care reprezinta peste 300 de companii avand aproximativ 270.000 angajati.

         

Monica Marchis

Senior Expert in HR Change Management Managing Partner, Changebox

Conf.dr.ec. Edit Lukacs

Conferentiar/Prodecan, Universitatea “Dunarea de Jos” din Galati

Am aderat la HR Management Club pentru ca am credinta profunda ca dezvoltarea stiintei si practicii managementului oamenilor nu este posibila fara o comunicare permanenta, fara o  colaborare stransa intre teoreticienii si practicienii din domeniu.

HR Club ofera nenumarate astfel de oportunitati prin seminariile de bune practici, prin conferintele anuale si celelalte evenimente deschise pe care le organizeaza. Apreciez in mod deosebit resursele de studii si materialele de specialitate disponibile membrilor pe pagina clubului. Consider ca apartenenta la HR Club asigura o perspectiva mai larga si, astfel, o intelegere mai buna a problemelor legate de oameni la locul de munca. Le recomand tuturor colegilor de breasla.

Nevenca Doca

Director Executiv Resurse Umane, Banca Transilvania

Mihaela Perianu

Managing Partner, AIMS Executive Search and Consulting & Dale Carnegie Romania

AIMS Executive Search & Consulting se bucura de o indelungata si fructuoasa colaborare cu HR Club, in calitate de membru intrunind experiente pozitive in derularea diverselor proiecte, atat in Bucuresti cat si in Timisoara. Prin parteneriatul cu HR Club, AIMS a realizat un schimb benefic de idei si experienta cu profesionistii din domeniul Resurselor Umane, dar si cu reprezentantii marilor companii autohtone si internationale. Caracterul inovator, profesionalismul, dar si dinamismul membrilor echipei HR Club constituie principalele argumente ce ii recomanda ca parteneri de durata.

Sorin Faur

Director Consultanta Resurse Umane si Coordonator Regional, BDO Balcani

Am luat contact cu HR Club acum multi ani si ce m-a atras a fost faptul ca am intalnit aici profesionisti adevarati de HR: echipa de coordonare si membrii sai, oameni dedicati domeniului resurselor umane, care activeaza zi de zi in aceast domeniu si care pun pasiune si suflet in aceasta profesie. De aici incep toate, intreaga activitate a Clubului dar totul pleaca de la oamenii sai.

HR Club este singura asociatie a profesionistilor de resurse umane din Romania care a reusit sa se impuna in mod definitoriu in ultimii ani, in principal prin ceea ce a realizat: este o asociatie activa, vie unde poti intalni specialisti de HR de top din Romania sau de afara, unde poti participa la seminarii pe subiecte de interes, unde se publica studii importante pentru HR ori unde pur si simplu afli ce mai este nou in HR. Sunt foarte multe proiecte pentru care HRC merita laudat.

Realizarile HR Club vorbesc de la sine in privinta avantajelor inscrierii in Club: de la resurse profesionale pana la networking si proiecte europene. Merita insa subliniat un si un alt aspect fundamental: cred ca avem nevoie sa ne facem auziti ca si profesionisti printr-o voce comuna si puternica, reprezentativa pentru intreaga comunitate de resurse umane. Prin profesionalismul de care a dat dovada si prin vizibilitatea Clubului fiecare membru are o sansa sa isi comunice viziunea si sa contribuie la definirea acestui domeniu la noi.

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Accace Outsourcing
Timisoara
Accace Outsourcing
Bucuresti

Parteneri Anuali