ABSL Romania va asteapta la cea de-a sasea editie a Conferintei Anuale: Romania at the Forefront of Innovation. Entering the Gates of Tomorrow

Pe 9 octombrie, la J. W. Marriot Grand Hotel, in Bucuresti, ABSL va fi gazda celei de-a sasea Conferinte Anuale, pe tema: “Romania at the forefront of Innovation. Entering the Gates of Tomorrow”.

Peste 500 dintre cei mai influenti lideri si reprezentanti din companii prestigioase ce isi desfasoara activitatea in domeniul Shared Services, Business Process Outsourcing, ITO, Research&Development sunt asteptati sa participe la editia de anul acesta.

E anul 2018, iar piata din Romania, ajunsa la maturitate, dar in plina dezvoltare in acelasi timp, se afla intr-un moment crucial. Majoritatea companiilor din industria serviciilor de afaceri se extind, se transforma si incorporeaza procese digitale in modelele de business, in lupta lor de a ramane relevante si agile in modul in care opereaza. Luand in considerare beneficiile dezvoltarii tehnologiei, valorificand mai mult aportul capitalului uman, companiile din industria serviciilor de afaceri din Romania sunt in “Pragul Inovarii”.

A raspunde nevoilor clientilor nu mai este suficient – trebuie sa mergem un pas inainte si sa cream solutii pentru nevoile acestora, nevoi care inca nu sunt vizibile sau chiar care nu exista inca. In acest punct inovatia si rezolvarea creativa a problemelor pot schimba regulile jocului. Abilitatea noastra de a inova va diferentia jucatorii industriei si va crea un avantaj competitiv pentru cei care indraznesc sa se schimbe, sa se transforme si sa ramana deschisi la ce aduce viitorul.

Si cum putem face asta? Vom invata impreuna pe 9 octombrie, de la peste 25 de speakeri renumiti si specialisti, precum si din Raportul Anual al Industriei de Outsourcing si Ghidul Salarial al ABSL realizate in colaborare cu KPMG, care vor fi lansate in timpul conferintei.

Membrii HR Club inca pot beneficia de pretul special (100 euro/ bilet) pana la 8 octombrie. Pentru a intra in posesia discount-ului, va rugam sa ne contactati la absl@absl.ro.

Agenda, biletele & inregistrarea sunt disponibile la: 2018conference.absl.ro. Rezerva-ti un loc acum!

Let's enter Today the Gates of Tomorrow!

 

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Romanian Software
Bucuresti
UNIQA Asigurari
Bucuresti
Stein & Partner
Bucuresti

Parteneri Anuali