Afla care sunt Top Social Brands in 2017

Studiul Top Social Brands, aflat la a noua editie, va fi lansat in cadrul unei conferinte ce va avea loc pe 9 iunie, la ARCUB Gabroveni, Bucuresti. Topul este rezultatul unei analize complexe a activitatilor desfasurate de brandurile active in social media din Romania.
Top Social Brands prezinta cele mai eficiente strategii de promovare in retelele sociale si identifica tendintele si provocarile industriei digitale. Conferinta dezbate cele mai bune campanii din ultimul an si prezinta brandurile campioane in social media.
 
Top Social Brands 2016 a reunit 75 de branduri active in social media, din peste 150 de companii inscrise. Coca Cola, Vodafone si McDonald's au ocupat primele trei pozitii in clasamentul realizat anul trecut de revista Biz, care reflecta gradul de implicare si vizibilitate a brandurilor prezente in social media din Romania.
 
"Studiul Top Social Brands arata in fiecare an ce branduri au reusit sa se impuna avand o strategie coerenta si, in acelasi timp, este un indicator util companiilor care vor sa urmareasca ce canale au functionat si cine sunt adevaratii campioni in comunicarea digitala”, a declarat Marta Usurelu, redactor sef si actionar majoritar al revistei Biz. Conferinta Top Social Brands prezinta cele mai eficiente strategii de promovare in retelele sociale si identifica tendintele si provocarile industriei digitale. Campionii social media din Romania combina creativitatea, constanta si retelele sociale cu mesaje relevante si de impact pentru clientii lor.  In analizarea brandurilor sunt luate in calcul toate tipurile de activitati care pot fi desfasurate pentru promovarea in social media, de la bloguri, Facebook si YouTube, la Instagram, Snapchat si Shazam. Veti putea urmari rezultatele studiului incepand cu 9 Iunie, pe site-ul www.revistabiz.ro.
 
Mai multe detalii despre program si speakeri regasiti pe site-ul evenimentului Top Social Brands 2017 (http://www.revistabiz.ro/topsocialbrands2017). Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la adresa de email lelia.petrescu@revistabiz.ro.
 
 
Partenerii care sustin acest eveniment: SAMSUNG, McDonald's, McCafe, LIDL si Coca-Cola, Netopia mobilPay, Update, GT Grafica si Tipar, EfdeN, Cuibul Artistilor, ARCUB, PMB si Advanced Ideas. 
Partenerii media ai evenimentului sunt: 9AM, Revista CARIERE, comunicatedepresa.ro, BUSINESS24, eJobs, IQads,  KLARMEDIA, comunicatedeafaceri.ro, HR Club, PRwave, ziare.com, SMARK, IAA, Zelist Monitor.

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali