Ascensiunea in mediul de business prin limbile straine, ed. a VI-a – o conferinta cu traditie pentru comunitatea A_BEST

A_BEST, unul dintre cele mai mari centre independente de invatare a limbilor straine din Romania, organizeaza pe 06 octombrie 2021, de la ora 18.00, conferinta „Ascensiunea in mediul de business prin limbile straine”, ed. a VI-a, beneficiind de un panel de exceptie.

Evenimentul va avea loc live, online, pe ZOOM, si se adreseaza profesionistilor de resurse umane din companiile multinationale, managerilor din companii, antreprenorilor.

“Acest eveniment va fi o dezbatere interactiva, despre avantajele multilingvismului atat la nivel de companie, pentru procesul de internationalizare, cat si la nivel de individ, pentru dezvoltarea carierei in contextul actual al unei globalizari accelerate prin digitalizarea companiilor”, a declarat Aura Icodin, gazda evenimentului, Founder & CEO – Centrul de Limbi Straine A_BEST.

Din panelul moderat de Madalina Samoila, Jurnalist si Public Speaking & Media Trainer, vor face parte urmatorii specialisti, prezentati in ordine alfabetica:

  • Adela Jansen - CCIFER
  • Ileana Botez  - Bursa de Valori Bucuresti (BVB)
  • Ioana Grigore - Orange Business Services
  • Leonard Rizoiu - LeoHR
  • Octavia Niekoop - High Edu

„Ascensiunea in mediul de business prin limbile straine”, ed. a VI-a, face parte dintr-o serie de evenimente organizate de A_BEST cu scopul de a promova importanta investitiilor in programe de training si cursuri de limbi straine, adaptate nevoilor concrete de invatare ale cursantilor din corporatii, in conformitate cu specificul mediului de afaceri din Romania. De exemplu, A_BEST a organizat cinci editii ale evenimentului „Ascensiunea in mediul de business prin limbile straine”, iar printre speakeri s-au numarat Magda Sandu, HR Manager PORSCHE Finance Group Romania (editia I), Diana Burhala, Learning & Knowledge Leader IBM Romania (editia a II-a), respectiv Bogdan Barbu, Head of Centralized Branch Operations RO – Unicredit Business Integrated Solutions Gmbh (editia a III-a). Editia a IV-a a fost prima online si a avut-o ca guest speaker pe Jose Kombo, Employer Branding Ambassador in cadrul TELEPERFORMANCE ROMANIA. Editia a V-a a beneficiat de un panel de exceptie, format din Paula Pirvanescu – President Romanian Business Chamber, Bianca Tudor – Founder & CEO Elite Business Women, Alina Perrin – CEO Serman Insight, Roxana Craciun – HR Manager Romania The Adecco Group si Madalina Racovitan – Tax Partner, Head of People Services KPMG Romania.

Organizator:

Centrul de Limbi Straine A_BEST

Parteneri comunicare: Dynamic Business Connections, Elite Business Women, Comunicatedepresa.ro, Confident Communications

Parteneri eveniment: Suciu - The Employment Law Firm, Star Performining, DDS Diagnostic, UndeLucram.ro, Zoom HR

 RSVP: office@abest.ro

 LINK inregistrare: https://bit.ly/3AFEhU3

***

Despre Centrul de Limbi Straine A_BEST

A_BEST a fost infiintat in 2008 si este unul dintre cele mai mari centre independente de invatare a limbilor straine din Bucuresti, Romania. A_BEST ofera servicii lingvistice complete, la standarde internationale: cursuri de limbi straine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba romana pentru expati; cursuri de limbi straine pentru copii; testari cu recunoastere internationala; traduceri; audit lingvistic; evenimente dedicate mediului academic.

Echipa A_BEST organizeaza cursuri de limbi straine si de limba romana pentru expati, iar din portofoliul nostru de clienti fac parte peste 250 de companii multinationale, din domenii precum IT, telecomunicatii, banking, asigurari, pharma, FMCG, transporturi si logistica. De asemenea, portofoliul A_BEST este format din peste 10 limbi straine si detinem o acreditare nationala si trei acreditari internationale. A_BEST este si prima companie locala care a obtinut certificarea Sistemului de Management al Calitatii conform standardului ISO 9001:2015, in urma auditului realizat de compania TÜV SÜD Management Service GmbH, organizatie germana de certificare de terta parte.

Pentru detalii, va invitam pe http://abest.ro/.

 

 

 

 

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali