Beneficii 2.0. Ce tendinte noi aduce digitalizarea | 28 septembrie 2023, ora 15:30 | MS Teams

 

NN Romania si HR Club te invita la cea de-a sasea editie HR Connect: Future is NOW, seria care te tine la curent cu informatiile actuale si relevante din industria resurselor umane.

Evenimentele HR Connect: Future is NOW adreseaza mindsetul de schimbare si conceptul de wellbeing al angajatului, asa cum evolueaza acestea intr-un context post-pandemic sensibil si dificil de navigat, atat pentru companii, cat si pentru echipele lor.

Editia cu numarul 6 va avea loc online, pe 28 septembrie, incepand cu ora 15:30. Tema intalnirii este „Beneficii 2.0. Ce tendinte noi aduce digitalizarea”.

Evenimentul va aduce in discutie trendurile si oportunitatile oferite de constanta digitalizare in ceea ce priveste pachetele de beneficii pentru angajati.

Invitatul special al editiei este Costin Tudor, fondatorul platformei Undelucram.ro si CEO WhereWeWork, grupul de platforme de evaluare a angajatilor din regiunile CEE si MENA. Costin are peste 14 ani de experienta in IT & Customer Satisfaction si, acum mai bine de 10 ani, a ales calea antreprenoriatului, dezvoltand platformele „Undelucram” in 14 tari si pe 3 continente.

Platformele online actioneaza ca un punct valoros de informare pentru candidatii care doresc sa se documenteze, in timp real, despre companiile in care intentioneaza sa se angajeze. In acelasi timp, reprezinta solutiile perfecte de employer branding si recrutare online pentru angajatorii care isi doresc o targetare cat mai eficienta.

Alaturi de noi, in cadrul unui panel de discutii, vor fi si: Andrei Dumitrel, fondatorul platformei de beneficii flexibile MyBenefits, Irina Manu, HR Effectiveness & Technology Manager | Benefits administration | Wellbeing Program Manager, Ubisoft Romania, Raluca Spanache, Team Lead Reward, Ubisoft Romania, Valentina Neagu, Compensation & Benefits Manager, NN Romania si Alina Draghici, Regional Reward Manager – Central Functions (CoE), British American Tobacco.

Invitatii vor aduce perspective proaspete si informatii noi pe tema editiei, asa ca nu rata o conversatie inedita, din care vei lua cu tine idei pretioase pentru practica ta profesionala si nu numai.

Ce vei afla la eveniment:

  • Cum poate strategia de beneficii sa sprijine obiectivele de business ale companiei;
  • Ce noutati aduce digitalizarea in piata de beneficii si piata muncii;
  • Cum s-au modificat pachetele de beneficii in ultimii ani;
  • Care este evolutia bugetului de beneficii pe sectoare de activitate;
  • Cum se vede evolutia beneficiilor din perspectiva angajatilor si a angajatorilor.

Te asteptam alaturi de noi, pentru o conversatie plina de informatii proaspete, utile in practica de resurse umane si esentiale pentru a-ti ridica strategia de HR la urmatorul nivel.

La finalul evenimentului vei putea castiga si unul dintre premiile oferite de NN Romania: sesiuni de coaching 1:1 pe strategie de resurse umane si ateliere de educatie financiara pentru angajatii companiei tale. Descarca regulamentul concursului.

 

INSCRIE-TE AICI!

 

UPDATE

CASTIGATORII UNEI SESIUNI DE COACHING PE STRATEGIA DE RESURSE UMANE, FACILITATA DE ANCA MOLDOVEANU:
Dragan Ana Maria - Genpact Romania 
Dragomir Remus - Ezugi Ro
Butnaru Georgeta - OTP BANK ROMANIA

CASTIGATORII UNUI ATELIER DE EDUCATIE FINANCIARA PENTRU COMPANIE, FACILITAT DE UN EXPERT NN:
Jigmond Diana - Continental Automotive Products
Dobre Simona - Prohuman APT

 

 

Speakers

Costin
Tudor
Fondator -
Undelucram.ro

Costin Tudor este fondatorul Undelucram.ro si CEO WhereWeWork, grupul de platforme de evaluare a angajatorilor din regiunile CEE si MENA. Costin este licentiat in Inginerie Economica, are peste 14 ani de experienta in IT & Customer Satisfaction si, acum mai bine de 10 ani, a ales calea antreprenoriatului, dezvoltand platformele „Undelucram” in 14 tari si pe 3 continente. Undelucram.ro a fost prima platforma din reteaua WhereWeWork, creata cu scopul de a contribui la dezvoltarea unor relatii sanatoase si durabile intre angajati si angajatori.

Andrei
Dumitrel
Fondator -
MyBenefits

Andrei Dumitrel este fondatorul platformei de beneficii flexibile MyBenefits. Cu o cariera lunga in dezvoltarea de software si expertiza in tehnologiile AI, Andrei a revolutionat modul in care companiile gestioneaza beneficiile angajatilor, combinand tehnologia AI cu abilitatea sa de a transforma concepte in realitate tehnologica.

Irina
Manu
HR Effectiveness & Technology Manager | Benefits administration | Wellbeing Program Manager -
Ubisoft Romania

Irina Manu este HR Effectiveness & Technology Manager | Benefits administration | Wellbeing Program Manager, Ubisoft Romania. Irina conduce, impreuna cu echipa sa, diverse proiecte care variaza de la cele de transformare organizationala, people analytics, bugetare pana la cele de planificare si implementare a proiectelor de digitalizare, schimbari de tehnologie, administrare beneficii si acoperirea tuturor initiativelor de wellbeing pentru cei aproape 2000 de angajati din Bucuresti si Craiova.

Raluca
Spanache
Team Lead Reward -
Ubisoft Romania

Raluca Spanache este Team Lead Reward, Ubisoft Romania. Raluca urmareste operatiunile atat in studioul Bucuresti, cat si in Craiova. Responsabilitatile ei principale se refera la formularea si implementarea strategiilor de compensare si beneficii pentru angajatii din aceste doua locatii. Acest rol esential implica a fi la curent cu tendintele pietei, pentru a se asigura ca Ubisoft ramane o companie competitiva in atragerea si retinerea talentelor de top din industrie.

Valentina
Neagu
Manager Compensatii si Beneficii -
NN Romania

Cu o experienta in industria financiar-bancara, in domeniul resurselor umane, de peste 15 ani, Valentina Neagu ocupa pozitia de Manager Compensatii si Beneficii din 2018 in cadrul NN Romania, unde indeplineste temporar si rolul de Director HR interim. Din rolul sau, Valentina coordoneaza  procesele de administrare, salarizare, beneficii pentru angajati si transformare digitala a proceselor de HR, pentru cei peste 500 de angajati ai NN. De asemenea, se asigura ca strategia de compensatii si beneficii a companiei este in permanenta adaptata la reglementarile si cerintele pietei muncii si ca NN isi mentine pozitia de angajator de top in industrie.

Alina
Draghici
Regional Reward Manager – Central Functions (CoE) -
British American Tobacco

Alina Draghici este Reward Manager (CoE) pentru UK si functiunile globale ale British American Tobacco, incluzand centrele Digital Business Services din Romania, Polonia, Costa Rica, Mexic, Malaysia si Pakistan. Cu o vasta experienta in domeniul Resurselor Umane, atat in consultanta cat si in business, Alina este responsabila de definirea si implementarea strategiei de Reward in regiune, fiind implicata in proiecte globale de simplificare si digitalizare a proceselor de Reward, inclusiv in zona de Beneficii si Wellbeing.

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Accace Outsourcing
Timisoara
Accace Outsourcing
Bucuresti

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Accace Outsourcing
Timisoara
Accace Outsourcing
Bucuresti

Parteneri Anuali