Best Marketing, o conferinta pentru cei care traiesc si respira marketing

Curajul nu mai trebuie sa fie o raritate in marcom-ul romanesc. Curajul implica riscuri, dar mai presus de asta, este o forma de optimism si o dovada de maturizare a industriei. Best Marketing este o conferinta cu si despre oameni curajosi in marketing si comunicare. 

Best Marketing, conferinta Biz care se adreseaza oamenilor de marketing si comunicare, ajunge anul acesta la a X-a editie si isi propune sa fie un manifest pentru campanii smart pentru branduri greu de promovat. Conferinta va avea loc in data de 22 mai la ARCUB Gabroveni.

Profesionistii in marketing care se alatura anul acesta conferintei Best Marketing in calitate de vorbitori reprezinta companii curajoase precum: FIRST BANK, Caroli Foods Group, Vodafone Romania, 3M, Update Advertising, dar si reprezentanti ai celor mai active agentii.

In cadrul conferintei se va lansa a cincea editie a Anuarului Directorilor de Marketing din Romania. Cartea reuneste peste 150 dintre cei mai importanti directori de marketing din Romania, cei care decid strategiile de comunicare ale brandurilor si coordoneaza campanii de marketing.

Ce iti mai pregatim?

  • TREND WATCHING 2019 - Inteligenta artificiala, realitatile virtuale si tehnologiile puse in slujba marketingului acum mai mult ca niciodata sunt cateva dintre tendintele care fac agenda ultimilor ani. Ce ne rezerva viitorul? Cum se transforma industria si care sunt ”skill-urile” viitorului in marketing?
  • PITCH MY BRAND - un exercitiu de REAL TIME MARKETING, un brand ”se lasa pe mana” a trei tipuri de creatori de continut. Echipele, formate videobloggeri, bloggeri si oameni de agentie, vor crea o campanie “on the spot” la doar doua ore dupa ce au primit brief-ul unei companii foarte cunoscute pe piata din Romania.
  • MARKETING DEMYSTIFIED - Care sunt elementele care se repeta cel mai frecvent in publicitatea momentului si cum sunt folosite stereotipurile in marketing?
  • From MEH to WOW - Cum reusim sa implementam campanii smart pentru branduri greu de promovat? Unde gasim inspiratia necesara pentru a scoate din monotonie branduri “bizare”, “banale” sau “controversate”?

Pe 22 mai in cadrul conferintei Best Marketing specialistii din industrie ii mai pot intalni pe: 

Laura Barbu, Director Brand and Marketing Communication, Vodafone Romania

Daniel Pana, Advisor to Executive President on Marketing and Communication, First Bank

Anamaria Bajan, Marketing, PR and Business Development Executive Director, Caroli Foods Group

George Bonea, Speaker Demotivational

Marian Ionescu, Vlogger, Mariciu.ro

Andrei Stanciu, Content Maker, Jazz Communication

Cristian Florea, Blogger, cristianflorea.ro

Andreea Golban, Group Creative Director, Friends\ TBWA

Liviu David, Creative Partner, Next Advertising

Dana Nae Popa, Managing Director, pastel

Mai multe detalii despre program si speakeri regasiti pe site-ul evenimentului https://bestmarketingconference.ro

 

***

Despre Biz

Business-ul Biz Agency inglobeaza revista BizBiz Events – o divizie puternica de organizare evenimente si conferinte, Biz Story – servicii de content marketing pentru clienti, Biz Market View – o divizie dedicata studiilor de piata si portalul online revistabiz.ro.

Biz este brandul care reuneste o comunitate puternica de oameni de afaceri, atat online, cat si offline.

 

 

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Genpact
Bucuresti
Accace
Timisoara
Accace
Bucuresti

Parteneri Anuali