Biz este prima optiune a romanilor la categoria reviste de business

Conform Consumer Choice Award, revista Biz este brandul preferat al romanilor in categoria "Reviste de business", potrivit unui studiu realizat de catre compania poloneza de cercetare de piata Netsonda.

Consumer Choice Award este un sistem care masoara nivelul de satisfactie si acceptabilitate a marcilor de catre consumatori. Studiul este rezultatul unei analize complexe a preferintelor consumatorului, desfasurat in intervalul 18 decembrie 2017 - 24 ianuarie 2018. Studiul realizat de Grupul Netsonda are la baza 2.353 de interviuri si este reprezentativ la nivel regional, pentru ambele sexe si pentru varsta populatiei Romaniei intre 18 ani si 65 de ani.

"Ne onoreaza toate premiile si recunoasterea pe care Biz le-a primit de-a lungul anilor. Cu atat mai mult, ne bucura aceasta distinctie pentru ca ea vine in urma unui studiu independent si este o confirmare a faptului ca brandul Biz si proiectele pe care le construim in jurul revistei sunt apreciate de publicul activ, interesat de inovatie, business si tedinte", spune Marta Usurelu, Managing Partner Biz Agency.

Intre brandurile premiate local de catre Consumer Choice in acest an se mai numara Danone, Tuborg, Gerovital, Orange, Groupama, Lipton, HBO, Grand Cinema & More sau Kaufland.

Factorii care au determinat alegerea brandurilor din Romania in sondajul Consumer Choice sunt: calitatea pe piata, diferentierea fata de alte marci din categorie, inovarea fata de alte marci din categorie, credibilitatea pe piata, satisfactia globala fata de alte marci din categorie, prescriptia, intentia de a cumpara sau recomandarea in categorie.

 

***

Despre Biz Agency

Business-ul Biz Agency inglobeaza revista Biz, Biz Events – o divizie puternica de organizare evenimente si conferinte, Biz Storymakers – servicii de content marketing pentru clienti, Biz Market View – o divizie dedicata studiilor de piata si portalul online revistabiz.ro.

Biz este brandul care reuneste o comunitate puternica de oameni de afaceri, atat online, cat si offline.

 • Biz Market View: Divizia de market research s-a impus prin realizarea unor importante studii si topuri in parteneriat cu agentii de research, pe cele mai importante domenii de activitate din Romania: Top 50 companii performante, Anuarul directorilor de marketing, Top 20 companii IT pentru care merita sa lucrezi, Topul agentiilor de PR din Romania, Brand Ro sau BizTech.
 • Biz Events: Divizia organizeaza anual zeci de conferinte de business si evenimente corporate sau gale, transmitand continut relevant in formate inovatoare si atractive pentru publicurile tinta.
 • Revista Biz: Este o voce originala si profesionista a presei de business romanesti. O revista deschizatoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor si comunitatilor de business.
 • Biz Storymakers: Divizia transforma mesajele corporate sau de marketing intr-o poveste valoroasa din punct de vedere al formei si continutului, punand la dispozitia brandurilor toate platformele de comunicare ale Biz Agency.

Despre Consumer Choice Award

Scopul studiului si al certificatului Consumer Choice Award este de a veni in ajutorul cumparatorilor care cauta produsele cele mai bune. Mai multe informatii despre metodologie si realizarea studiului, atat pentru editia 2018, cat si despre inscrierea la editia 2019, puteti regasi pe site-ul https://consumerchoiceeurope.com/romania/ si contactand reprezentantii companiei Consumer Choice Europe.

Contact

Lelia Petrescu

lelia.petrescu@revistabiz.ro

0723443150

 

Evenimente

 • Leadership
 • Performanta
 • Gala Premiilor de Excelenta HR Club
 • Leadership
 • Management
 • Performanta
 • Master Class

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

HILL International Romania
Bucharest
Asociatia Daruieste Viata
Bucuresti
CIEL
Bucuresti

Parteneri Anuali