Biz a lansat Digital Report 2018

La Social Media Summit Bucuresti, echipa Biz a a lansat Digital Report 2018. Ajuns la a doua editie, raportul prezinta o radiografie complexa a industriei de digital din Romania, cu analize despre tendintele si evolutiile pietei de digital si  opinii ale specialistilor.

Cele mai asteptate sunt listele cu informatii la zi despre principalele agentii de digital din piata si listele cu cele mai relevante nume din blogosfera romaneasca, clasificate in functie de domeniile pe care le acopera. Editia din acest an prezinta si topul  celor mai urmariti vloggeri si instagrammeri, precum si o analiza despre cei mai influenti bloggeri si vloggeri, clasament condus de Cabral Ibacka si Cristian Manafu in categoria blogging si de Matei Dima (BRomania) in categoria vlogging.

 

Ce cuprinde Digital Report?

Analiza: Transformarea lumii digitale

La ce sa ne asteptam de la digital marketing in 2018?

Trenduri strategice in tehnologie  si decizii de business in 2018

GDPR in era digitala

Profilurile a peste 30 de agentii digitale (informatii despre servicii oferite, echipa, management, actionariat, portofoliu de clientii, campanii dezvoltate, premii)

Campionii blogosferei: Cine sunt cei mai influenti bloggeri?

Campionii vlogosferei: Cine sunt cei mai influenti vloggeri?

Top 50 vloggeri romani

Blogosfera din Romania: bloguri generaliste, bloguri de fashion & beauty, bloguri culinare, bloguri de tehnologie, bloguri de turism, bloguri despre relatii de cuplu, bloguri de sport si stil de viata sanatos, bloguri de design, bloguri de cinema, bloguri de cultura, bloguri de lifestyle.

Top 30 conturi de Instagram

 

Digital Report 2018 este un proiect Biz Agency, realizat cu sprijinul Zelist Monitor si Screen Native. Poate fi comandat atat in format tiparit, cat si sub forma unui pdf online aici: http://www.revistabiz.ro/smsbucuresti2018/digital-report/  

Informatii suplimentare: lelia.petrescu@revistabiz.ro

 

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Vola.ro
Bucuresti
Vola.ro
Bucuresti
AHK Romania
Bucuresti
ENGIE Romania
Bucuresti

Parteneri Anuali