Board-ul HR Club

Consiliul Director (Board-ul) este o structura de supervizare si consultare strategica pentru initiativele HR Club, formata din 6 membri si un Presedinte, alesi pe o perioada de trei ani de catre membrii HR Club in Adunarea Generala a Membrilor (AGM). Pentru perioada 2018-2021, Board-ul HR Club este format din:

Andreea Voinea (Presedinte)
Director Executiv Resurse Umane, BCR​
 
Andreea Voinea ocupa pozitia de director executiv Resurse Umane al BCR incepand cu anul 2007. Este cea care a gestionat doua din cele mai mari transformari de resurse umane din economia romaneasca, respectiv procesele de  integrare HR post-privatizare ale BCR si Petrom.

Andreea are atat o experienta semnificativa in managementul schimbarii, cat si expertiza internationala in resurse umane. Inainte de a se muta inapoi in Romania in anul 2005, a lucrat aproximativ 7 ani pentru companii din Londra, New York si Bruxelles, adaugand in cv- ul ei pozitii precum: Head of Reward, Group Central Functions la Barclays Plc London, senior consultant pentru Towers Perrin in Londra, New York and Bruxelles, precum si director asociat in divizia de Global Equities, pentru Deutsche Bank Securities New York. Andreea a absolvit Facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti si programul de MBA al Universitatii Tulane, A. B. Freeman School of Business din Statele Unite.

Andreea a facut parte din Board-ul HR Club din anul 2012 si este membru fondator al Romanian Education Trust si Romanian Business Club din UK. 
Carmen Dumitrache
Director Executiv Resurse Umane, Telekom Romania
 
In prezent, Carmen Dumitrache ocupa functia de Director Executiv Resurse Umane in cadrul companiei Telekom Romania, avand o experienta solida, de aproape 20 de ani, in functii de conducere din aria resurselor umane, in numeroase industrii cum sunt tehnologie si IT, consultanta si outsourcing, sanatate, dar si in domeniul organizatiilor non-guvernamentale. A avut, pe parcursul activitatii sale, o serie de roluri – ca HR generalist in diferite companii multinationale: 6 ani in Freescale Semiconductor (fosta divizie semiconductori a companiei Motorola), 3 ani in Accenture Romania, Medicover  si Ericsson – ca Head de HR. Importanta pentru Carmen a fost, pe langa experienta din Romania, si cea regionala – in Freescale a avut doua roluri cu raspandire geografica mai larga – ca HR Manager pentru Romania, Rusia, Ukraina si Turcia si mai apoi Talent Development Manager pentru Europa de Est.

Pe parcursul drumului sau profesional, pentru 3 ani  a avut sansa de a lucra in ca general manager in sectorul neguvernamental – pentru doua organizatii cu raspandire nationala ce activeaza in sectorul social.

Carmen detine un MBA din 2004 la MBA-ul Romano-Canadian si este absolventa a Facultatii de Medicina si Farmacie Bucuresti.

 


 
Dana Oprisan
General Manager, GBS Romania 
 
Incepand din anul 2013, Dana Oprisan conduce echipa de Resurse Umane a Groupe Renault Romania, unul dintre cei mai mari angajatori din tara noastra, care include toate meseriile specifice industriei automotive.

Dana s-a alaturat echipei Groupe Renault in anul 2006 in calitate de Director de Resurse Umane al Renault Technologie Roumanie, pozitie pe care a detinut-o pana in anul 2011. Parcursul sau de cariera in cadrul companiei a inclus si o misiune internationala, in Franta, unde a coordonat un proiect de eficientizare a proceselor de resurse umane la nivel mondial.

Activand de peste 25 de ani in domeniu, in diferite industrii, Dana a condus si a lucrat alaturi de echipele de resurse umane ale unor companii de renume in Romania precum Orange, Scop Computers, Sanex si Draexlmaier Group.

Este absolventa a Facultatii de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti, fapt care a facut-o sa aiba o viziune pragmatica si structurata asupra business-ului si clientilor si sa poata alinia strategia de resurse umane astfel incat sa castige respect si credibilitate.

 


 
Florin Ioan Petean
Director Executiv, Centrul de Dezvoltare Manageriala (CDM) Cluj
 
Are o familie frumoasa – o sotie pe care o iubeste de la 13 ani si doi baieti artisti de care este mandru. De 24 de ani, Florin Ioan Petean este legat de Fundatia CDM, pe care o conduce din 1997. A lucrat ca trainer, coach, facilitator si consultant in Romania dar si in alte tari (Austria, Cehia, Germania, Spania, Turcia, Ungaria ş.a.), cu lideri pragmatici si ambitiosi, din firme mijlocii sau multinationale gigant si a cunoscut executivi de varf din mari companii. A invatat mult de la oamenii cu care a lucrat, dar si din lecturi si din proiectele pe care le-a coordonat, din programe de pregatire la care a participat in tara si strainatate. Florin a absolvit Automarizari si Calculatoare in 1990 si este doctor in management din 2016.

A fost 10 ani membru in consiliul director al HR Club si a contribuit la dezvoltarea asociatiei prin seriozitatea cu care s-a implicat in conducerea strategica dar si prin cele peste 50 de evenimente regionale in care HR Club a fost prezent si promovat  (cu finanrare asigurată de CDM).

Florin pune suflet si pricepere in ceea ce face, atat in munca sa de consultant cat si in discutiile cu partenerii si clientii, cu colegii, cand joaca baschet (aici cu mai putina pricepere).

 


 
Marius Decuseara-Brandenburg
Managing Partner, Trend Consult
 
Marius Decuseara-Brandenburg s-a alaturat echipei TREND in anul 2007 ca partener si de atunci este implicat in managementul si dezvoltarea companiei. Anterior, a detinut diverse functii in vanzari si management in Reuters CEE (1996-2007).

In ultimii 11 ani alaturi de TREND a obtinut diverse licente internationale (certificare Huthwaite International ca trainer in vanzari pentru programul SPIN® Selling Skills, certificare Eagle’s Flight pentru programe de invatare experientiala, certificare Miller Heiman pentru programele Strategic Selling™ si Conceptual Selling™, Hogan Assessments, Human Synergistics), iar de la finalul anului 2017 a intrat intr-un program de formare si acreditare in coaching cu ICA Balkans (International Coach Academy, AU).

Marius lucreaza cu echipe de vanzari si de management ale organizatiilor care ii sunt clienti, in proiecte de leadership sau de schimbare culturala si colaboreaza in programe pentru dezvoltarea de echipe performante.

 


 
Mihaela Ionita
Head of HR, Lidl Romania
 
Mihaela Ionita are experienta in Management de HR, operatiuni si consultanta de management; expertiza in management de proiect si metodologii de imbunatatire continua: Lean Six Sigma.

Responsabila de performanta functiunii de HR in Xerox Romania & Central-Eastern Europe Distributors Group (2011-2013) si Coca-Cola Hellenic (2013-2021), in operatiuni si in mediu de shared services, contribuind la dezvoltarea organizationala in ani de transformare a business-ului.

Management si implementare a proiectelor de design organizational si de imbunatatire continua, atat ca parte a functiunii de Vanzari in Xerox (2008-2011) cat si a echipei de consultanta de management in Deloitte si KPMG (2006-2008).

 


 
Nicoleta Dumitru
Senior Manager - People Advisory Services, EY Romania
 
Nicoleta Dumitru si-a inceput activitatea in domeniul resurselor umane in anul 2006, in cadrul departamentului de consultanta in resurse umane din PricewaterhouseCoopers Romania. De-a lungul celor 12 ani de cariera a lucrat cu organizatii diverse (companii multi/internationale, antreprenoriale sau din sectorul public), pentru care a derulat initiative ce i-au permis sa cunoasca, sa înteleaga, sa îmbunatateasca si sa redefineasca arii esentiale din domeniul resurselor umane (de exemplu, managementul performantei si al recompensarii, dezvoltarea capitalului uman, transformarea functiunii de Resurse Umane, managementul schimbarii ai comunicare in contexte de transformare organizationala).

Incepand cu anul 2017 Nicoleta s-a alaturat EY, misiunea sa fiind sa contribuie la dezvoltarea si consolidarea practicii de consultanta in resurse umane pe piata din România.  

Este psiholog de profesie – a absolvit Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei in cadrul Universitatii din Bucuresti, specializarea Psihologie organizatională. Nicoleta si-a completat educatia formala prin programe internationale de certificare: Certificare in management strategic si inovatie (Copenhagen Business School); Certificare Global Remuneration Practitioner (World@Work Association); Certificare in eficienta capitalului uman (Institutul PwC Saratoga).

Iubeste copiii, animalele, cartile si jazz-ul. Ii place sa calatoreasca, sa descopere locuri noi, sa cunoasca oameni si poveștile lor.

 

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali