Cei mai performanti oameni din 2018 au fost premiati la Gala VALORI DE ROMANIA 2019

Personalitati romanesti care s-au impus ca repere ale excelentei pe plan international in business, cultura, sport, stiinta si inovatie au fost premiate ieri, 8 mai, in cadrul celei de-a IV-a editii a Galei Valori de Romania. AnchorPrintre valorile premiate in cadrul evenimentului organizat de revista Biz s-au numarat Oana Pellea, Dumitru Prunariu si Horia Ciorcila.

Iata lista completa a personalitatilor care au primit recunoastere in aceasta editie a Galei Valori de Romania, pentru rolul lor de arhitecti ai brandului de tara in perioada 2017 si 2018 – in sport, cultura, inventica, management, antreprenoriat si viata sociala:

 • Stere Gulea, regizorul onorat la Gala Gopo din acest an, cu 9 trofee, printre care si marele premiu, pentru "Morometii 2", o continuare a filmului sau din 1987.
 • Gabriela Adamesteanu, scriitoare si publicista, care timp de 13 ani a condus "Revista 22" si suplimentul "Bucurestiul Cultural" si a publicat mai multe romane, printre care: "Drumul egal al fiecarei zile", "Dimineata pierduta", "Intalnirea" sau "Fontana di Trevi".
 • Oana Pellea, care a primit de doua ori titlul de cea mai buna actrita de teatru din Romania, a castigat de doua ori premiul UNITER pentru cea mai buna actrita, i-a fost acordat premiul Fundatiei Culturale Romane pentru Cariera Internationala Remarcabila si are in palmares numeroase premii internationale.
 • Tiberiu Soare, dirijorul Operei Nationale din Bucuresti
 • Horia Ciorcila, Presedintele Consiliului de Administratie al Bancii Transilvania, cel mai mare grup financiar din Romania cu peste 10.000 de angajati in 500 de unitati si peste 2 milioane de operatiuni care au loc zilnic prin intermediul bancii.
 • Daniel Dines, cofondator UiPath, primul unicorn din Romania, companie care a primit recent o noua runda de investitii in valoare de 568 de milioane de dolari.
 • Silvian Centiu, fondator Transiris. Anul trecut, a fost angajat de Departamentul de Stat American pentru a crea strategia de imagine a SUA in lume. Este antreprenor din anul 2012 de cand a lansat, in Bucuresti si California, propria companie care ofera servicii si tehnologii de marketing. Intre timp, a deschis birouri si in Canada, Austria, Spania, si Marea Britanie.
 • Silviu Popovici, care din 2017 conduce operatiunile gigantului PepsiCo in peste 65 de tari ale lumii.
 • Madalin Mihailovici, CEO Veolia Romania. A dus compania Apa Nova printr-un proces complex de transformare organizationala. Pentru rezultatele inregistrate, compania a primit premiul "Best Business Transformation Project" la editia din acest an al OPEX Week Business Transformation World, evenimentul industriei, desfasurat anual la Orlando, Florida.
 • Ingrid Cotoros. Si-a inceput studiile la Institutul de Fizica de la Magurele si are un doctorat in fizica la universitatea americana Berkeley. Intre 2003 si 2013 a lucrat la o serie de proiecte pentru armata americana si, in prezent, lucreaza in Statele Unite unde este VP Imaging and Audio Technology la GoPro, in Sillicon Valley.
 • Marcel Cobuz, Region Head Europe, LafargeHolcim. A condus operatiunile companiei in sase tari diferite printre care Indonezia, Irak si Maroc. S-a ocupat de procesul de preintegrare a companiei in proiectul de fuziune a doi giganti mondiali, Lafarge si Holcim, cea mai mare tranzactie din industria globala a constructiilor din acest secol.
 • Gianina-Elena Beleaga. Dubla campioana mondiala la juniori la canotaj (2012-2013), a castigat in 2017 medalia de aur la Campionatul Mondial de Tineret de la Plovdiv (Bulgaria). Tot in 2017, a format impreuna cu Ionela-Livia Lehaci cel mai tanar echipaj la Campionatul Mondial de Seniori de la Sarasota-Bradenton (SUA), cucerind medalia de aur pentru Romania.
 • Echipa Invictus a Romaniei. Dupa ce au urcat pe podium la Toronto in 2017, si la Sydney in 2018, de unde s-a intors cu medalii de aur, argint si bronz, anul viitor, membrii echipei vor participa pentru a treia oara la Jocurile Invictus, ce se vor desfasura la Haga in Olanda, alaturi de sportivit din alte 18 tari.
 • Bogdan Deac ocupa primul loc in lume la categoria sahistilor sub 18 ani. A fost, in 2016, la numai 14 ani si 8 luni, cel mai tanar mare maestru de sah din lume si cel mai tanar mare maestru de sah roman din toate timpurile.
 • Dumitru Prunariu. Singurul cosmonaut roman de pana acum, este membru in consiliul de administratie al Agentiei Spatiale Romane si membru de onoare al Academiei Romane si conduce Comisia de Astronautica a Academiei. Participa activ la reprezentarea Romaniei la Comitetului ONU pentru Explorarea Pasnica a Spatiului Extra-atmosferic si a fost ales presedinte al comitetului in perioada 2010-2012. In prezent este vicepresedinte al grupului de lucru care elaboreaza Agenda Spatiala 2030.
 • Cristian Bodnar, castigator al Premiului Nobel Junior pentru Informatica in 2018.
 • Cleo Cabuz. Aeroportul Heathrow din Londra, muzeul Ermitaj din Sankt Petersburg sau Burj Khalifa din Dubai sunt obiective securizate impotriva incendiilor de echipe conduse de ea. Cu un doctorat la Politehnica din Bucuresti si altul in Japonia, s-a implicat si in punerea la punct de laboratoare dedicate dezvoltarii de tehnologii Internet of Things in mai multe centre universitare din Romania.

"Ne-am propus sa premiem anual oamenii care ne fac sa fim mandri ca suntem romani si, spre bucuria noastra, la fiecare noua editie gasim noi si noi valori ale Romaniei care stralucesc la nivel international. Prin Gala Valori de Romania, ne-am asumat misiunea de a promova aceste personalitati si de a le onora activitatea asa cum merita.", a spus Marta Usurelu, Owner & Publisher, Revista Biz.

Designul trofeului Galei Valori de Romania a fost creat de artistul Albert Sofian, inspirat din Cocosul lui Brancusi, un exemplu de ascensiune si ambitie romaneasca. Iar realizarea trofeelor s-a realizat cu ajutorul artistului plastic Ovidiu Toader.

Momentul artistic a fost sustinut de Zoli Toth, promotorul muzicii de percutie neconventionale din Romania, iar amfitrionul evenimentului, Alex Grecu.

 

***

Despre Biz

Business-ul Biz Agency inglobeaza revista BizBiz Events – o divizie puternica de organizare evenimente si conferinte, Biz Story – servicii de content marketing pentru clienti, Biz Market View – o divizie dedicata studiilor de piata si portalul online revistabiz.ro.

Biz este brandul care reuneste o comunitate puternica de oameni de afaceri, atat online, cat si offline.

 

 

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Bombardier Transportation
Lactalis Romania
Lactalis Romania
Lactalis Romania

Parteneri Anuali